FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Respect Becali!

«12»
greco21.01.2005 20:13
eu vreau sa fiu patron la Steaua...sunt o persoana sincera, onesta , modesta, diplomata ,inteligenta, culta ,scolita la oxford, de vita nobila , promit ca voi baga zeci de milioane in acest club si ca voi plati si impozitul , alte zeci de milioane, nu voi avea absolut nici o pretentie de profit , ba chiar voi infinta o societate care sa mearga in pierdere, voi face pe mijlocul scaunelor niste portite pe care in timpul meciului sa le deschid si sa pup absolut toti suporterii in cur , sa se simta bine si orgoliul lor , sa creada si ei ca reprezinta ceva...si promit sa nu mor ca sa nu las Steaua pe mana unora ca Gigi.

eu fac parte dintr-un univers paralel in care traiesc uniiiii si in care Romania are "miliarde de tractoare"

Nu ai inteles nimic din ce am vrut sa spun. Nu-i nimic...

Virgil21.01.2005 20:25
... voi face pe mijlocul scaunelor niste portite pe care in timpul meciului sa le deschid si sa pup absolut toti suporterii in cur...

Serbane,esti mare tata.Am ras în hohote. :lol: Nu am stiut pâna acum ca ai un asa de mare umor.Felicitari.Interventia ta e acida,ironica si plina de umor.Sa fii sigur ca te voi privi cu mai multa atentie.Esti pentru mine,unul dintre forumistii favoriti.Erai si pâna acum.Dar astazi ai întrecut asteptarile.Si te-ai instalat direct în three top-ul meu. :lol: :lol: :lol:

Xander22.01.2005 16:10

Chiar ca e super ideea lui sherban :D .. Deci daca o sa simtzitzi niste gatilituri pe la fund in timpu meciului cu Valencia si vedeti ca GG nu e la loja inseamna ca ... 8) :wink:

serban2323.01.2005 00:46
eu vreau sa fiu patron la Steaua...sunt o persoana sincera, onesta , modesta, diplomata ,inteligenta, culta ,scolita la oxford, de vita nobila , promit ca voi baga zeci de milioane in acest club si ca voi plati si impozitul , alte zeci de milioane, nu voi avea absolut nici o pretentie de profit , ba chiar voi infinta o societate care sa mearga in pierdere, voi face pe mijlocul scaunelor niste portite pe care in timpul meciului sa le deschid si sa pup absolut toti suporterii in cur , sa se simta bine si orgoliul lor , sa creada si ei ca reprezinta ceva...si promit sa nu mor ca sa nu las Steaua pe mana unora ca Gigi.

eu fac parte dintr-un univers paralel in care traiesc uniiiii si in care Romania are "miliarde de tractoare"

Nu ai inteles nimic din ce am vrut sa spun. Nu-i nimic...

oricum nu ma refeream la tine in mod special...

dar totusi ce vroiai sa spui???

poate nu am inteles eu...poate nu ai fost tu destul de explicit...

greco23.01.2005 17:05

Ce am vrut sa spun? Ca sunt anumite lucruri mai importante decat banul pe lumea asta. Din pacate se dovedeste ca in Romania totul e de vanzare, inclusiv onoarea.

Peste cativa ani imi veti da dreptate in ceea ce il priveste pe Becali, atunci cand se va vedea clar ce a insemnat "domnia" sa, si cand vom ramane cu ochii in soare.

Daca vrei sa imi raspunzi cu argumente e foarte bine... Daca alegi sa faci misto in continuare e treaba ta, dar mie mi se pare un subiect mult prea delicat pentru a face misto de el!

serban2323.01.2005 19:44

in primul rand nu am vrut sa fac mistho de subiect, am ironizat pozitiile unora vizavi de problema asta , printre care si a ta...

treaba cu in Romania totul este de vanzare e complet gresita, oriunde totul este de vanzare

si eu imi doresc lumea aia ideala... dar fi sigur ca nu se poate...doar in povesti si nici acolo...

cat despre evaziunea fiscala...orice afacere cat de mica, dar mai ales cele mari traiesc din asta...iar in fotbal...dc crezi tu ca investesc rusii aia zeci de milioane de dolari in fotbal???...de dragul fotbalului? eu nu cred...eu zic ca spala bani...

eu zic sa nu mai speri in povesti ca a mea pt ca te amagesti degeaba...

si pana la urma ce ma intereseaza pe mine conducerea echipei? pe mine ma intereseaza Steaua si bucuriile pe care mi-le aduce...

mereu e loc si de mai bine...dar e bine sa te bucuri de ce ai,adica PRIMUL LOC SI PRIMAVARA EUROPEANA...si daca cumva mai vrei sa si multumesti cuiva pt treaba asta , eu zic ca Gigi ar fi ala, bun, rau , cum o fi(dar asta cred ca e problema lui nu a noastra)

putem ajunge cu discutia asta pana la adam si eva sau maimuta(cum preferi)...

p.s.:sa stii ca am cam inteles din prima ce vroiai tu sa zici

«12»