FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Respect Becali!

«12»
Virgil25.12.2004 18:33

Desi unii ar putea sa ramâna surprinsi de ceea ce am sa spun în continuare,am taria sustinerii parerilor mele si am sa le fac cunoscute ori de câte ori consider ca e necesar.

Ar fi un lucru nedemn de noi toti,faptul de a nu recunoaste ca la baza succeselor Stelei din acest an,alaturi de jucatori,antrenori,suporteri,stau eforturile financiare,încrederea în Steaua sa,daruirea totala,a unui om care daca nu ar fi existat,ar fi trebuit inventat.

Fara banii lui,fara staruinta de a mentine jucatorii,fara credinta sa ca la un moment dat succesele vor veni,poate ca Steaua nu s-ar fi aflat astazi în crestere continua.Crestere în rezultate,în joc,în siguranta,în felul de a fi privita si perceputa.

De aceea,chiar cu riscul de a fi cotat ca unul care îi lustruieste ghetele sau care îi perie costumul acum în prag de AN NOU,voi face cunoscut public respectul meu pentru omul fara de care,poate,aceste final spectaculos de an pentru iubitorii Stelei,nu s-ar fi produs: Ciobanul.

Ciobanul,LA MULTI ANI !,alaturi de cei dragi,alaturi de marea familie stelista !

Astept înjuraturile de rigoare.

George Stan25.12.2004 23:03

Becali are si el un merit in faptul ca Steaua este acum pe primul loc si in primavara europeana. Daca Steaua merita felicitata, atunci merita si patronul ei.

Eu insa nu pot sa zic 'respect Becali' pentru ca el, Becali, nu ma respecta la randu-i pe mine, suporterul anonim.

Virgil31.12.2004 08:26

Sunt convins ca ratiunea unui om inteligent ca tine,este de acord ca felicitarile de care vorbesti nu pot fi acordate unui om pentru care nu ai nici cea mai vaga urma de respect.

Daca îl feliciti pentru niste merite,automat înseamna ca i le recunosti.Atunci când le mai faci si publice înseamna ca îti arati recunostinta.Mergând mai departe,atunci când unui om îi arati recunostinta,înseamna ca îi arati si respect.

Deci George,vrei nu vrei,ai spus-o.

De ce oare cred ca vei veni cu argumente contra ?

florinzamfir31.12.2004 08:56

Cred ca Virgil are dreptate. La multi ani GG !

gianini05.01.2005 21:56

si au il apreciez ca nu se uita la bani cand e vorba de echipa dar trebuie sa ii dau dreptate si lui George stan cand vine vorba de suporteri si chiar de unii jucatori(ex: rachita).

poate pe viitor va deveni mai maleabil.

ADRIAN PACURAR09.01.2005 14:36

bine ai vorbit, pana la un punct, am si eu o intrebare, ca ma fost rupt de lume, dinainte de craciun, dar restantele salariale le-a platit, ca prime grase a dat.

reddog09.01.2005 17:38

La ce prime a dat, te mai gandesti la restante? salariile sunt doar simbolice...

Aveti un mare noroc ca aveti un om care a investit si continua sa o faca. Spre deosebire de a noastra conducere caineasca... :evil:

ADRIAN PACURAR12.01.2005 12:34

Suntem la zi cu plata, gata si asta e bine, da ma gandesc la salarii, pt ca mie nu mi-a placut modul de plata al primelor asa de fata cu toata lumea, bravo lui, dar e important sa le dai si banii, pt care au semnat.

greco14.01.2005 11:55

Lucrul care ma deranjeaza cel mai tare la majoritatea suporterilor stelisti este modul in care acestia privesc conducerea clubului.

Steaua nu e un club profesionist. La un club profesionist salarile se declara si se impoziteaza, primele se vireaza in cont si nu se dau in punga, iar investitiile sunt facute rational. Nimeni nu arunca cu bani si nimeni nu joaca in mlastina.

In fotbalul profesionist conducatorii stau in banca lor si masoara performantele unui club atat prin rezultatele fotbalistice cat si prin profitul inregistrat de club. Steaua nu poate avea profit, aceasta este regula de baza a dictaturii lui Becali. El baga tot si ia tot ce se castiga, eliminand din start eventualitatea profitului.

In fotbalul profesionist sefii de galerie sunt alesi de galerie, si nu de conducatori. In fotbalul profesionist jucatorii nu sunt trecuti pe banca de rezerve la un semn din mana al patronului, iar exemplele ar putea continua.

Vrem un club profesionist? Ciobanul trebuie inlaturat cu orice pret, si cu orice mijloace. Eu unul as renunta intr-o nanosecunda la titlu de anul asta daca as sti ca asa am scapa de ciobanul care ne-a dus in cea mai neagra perioada din istoria clubului. Si NU, nu ma refer la o perioada neagra din punctul de vedere al performantelor, ci din punctul de vedere al unor aspecte mult mai importante decat performanta sportiva.

Suntem incredibil de jos, si culmea e ca lumea nu isi da seama... Asta e, viata merge inainte. Rugati-va seara sa nu ne controleze Fiscul pentru ca un asemenea control ar fi echivalent cu desfiintarea clubului. Si rugati-va sa ne gasim si noi o parcela de pamant pe care sa jucam, ca ne arunca MApN in strada.

sanbk200218.01.2005 08:25
Lucrul care ma deranjeaza cel mai tare la majoritatea suporterilor stelisti este modul in care acestia privesc conducerea clubului.

Steaua nu e un club profesionist. La un club profesionist salarile se declara si se impoziteaza, primele se vireaza in cont si nu se dau in punga, iar investitiile sunt facute rational. Nimeni nu arunca cu bani si nimeni nu joaca in mlastina.

In fotbalul profesionist conducatorii stau in banca lor si masoara performantele unui club atat prin rezultatele fotbalistice cat si prin profitul inregistrat de club. Steaua nu poate avea profit, aceasta este regula de baza a dictaturii lui Becali. El baga tot si ia tot ce se castiga, eliminand din start eventualitatea profitului.

In fotbalul profesionist sefii de galerie sunt alesi de galerie, si nu de conducatori. In fotbalul profesionist jucatorii nu sunt trecuti pe banca de rezerve la un semn din mana al patronului, iar exemplele ar putea continua.

Vrem un club profesionist? Ciobanul trebuie inlaturat cu orice pret, si cu orice mijloace. Eu unul as renunta intr-o nanosecunda la titlu de anul asta daca as sti ca asa am scapa de ciobanul care ne-a dus in cea mai neagra perioada din istoria clubului. Si NU, nu ma refer la o perioada neagra din punctul de vedere al performantelor, ci din punctul de vedere al unor aspecte mult mai importante decat performanta sportiva.

Suntem incredibil de jos, si culmea e ca lumea nu isi da seama... Asta e, viata merge inainte. Rugati-va seara sa nu ne controleze Fiscul pentru ca un asemenea control ar fi echivalent cu desfiintarea clubului. Si rugati-va sa ne gasim si noi o parcela de pamant pe care sa jucam, ca ne arunca MApN in strada.

Super super corect!!!

Si inca ceva. La cluburile mari de afara ( la care ar trebui sa tindem ) mai exista o regula extraordinara. Suporterii cotizeaza la club si au drept de vot, asadar au dreptul de a alege cine sa le reprezinte imaginea. Se fac alegeri, se prezinta platforme etc...simti ca tu ca suporter contezi...la noi, simt ca sunt in pericol ca daca se scoala Gigi suparat intr-o duminica sa nu ne mai dea voie in stadion. Nu vreau gratuitati, nu vreau pomeni , eu ma duc oricum pe banii mei in oric e deplasare. Vreau respect din partea conducerii. Cat despre subiectul postat de virgil vreau sa-ti spun , Virgile ca eu unul NU , repet NU il respect deloc pe cioban. Tot ce a facut a facut pentru el , pentru imaginea lui. Ce a reaalizat el "bagand" bani la Steaua este de 10 ori mai mult decat ce a castigat( in planul imaginii ) "bagand" bani in politica. Asadar, Steaua iti ofera un capital de imagine relativ usor comparativ cu celelalte ...posibilitati. Cat despre noi, Virgile, cred ca se gasea si altcineva dornic sa se infrupte din imaginea Stelei si din capitalul de imagine pe care il putea dobandi. Nu crezi ?

greco18.01.2005 10:03

Nici macar nu se poate spune ca el "baga" bani si castiga imagine.... De fapt el "baga" bani si scoate cel putin pe cat a bagat. Nimic de condamnat pana aici, unul din principiile economiei e sa castigi mai mult decat ai investit, dar cu aceasta strategie Steaua nu poate avea niciodata profit! Ciobanul incaseaza personal toate castigurile, Steaua nu are nimic!

Gica Chioru18.01.2005 10:56

Greco, da-mi voie sa-ti spun ca habar n-ai de ceea ce se petrece in fotbalul romanesc. Din pacate, trebuie sa-ti spun ca habar n-ai de ceea ce se petrece la Steaua. tie-ti displac elementele de suprafata, banii in punga, dansul cu euroii pe masa, etc.... Probleme sunt cu totul si cu totul altele.

Ati face bine sa incercati sa va edificati asupra unor probleme de fond inainte de a da cu toporul. Inca ceva, asa cum e la Steaua, macar sumele, asa donatii cum sunt ele, se stiu. Intelegeti? Sumele sunt la vedere. Toate celelalte echipe, repet, toate celelalte echipe tin ascunse sumele de premiere. Ceea ce transpare cateodata in presa este de multe ori fals. Retineti, in timp ce Gigi le pune pe tapet.

greco18.01.2005 15:38

Gica, se poate sa ai dreptate si sa nu stiu eu bine ce se intampla. Dar ca sa ma convingi de acest lucru va trebui sa imi explici pe forum de ce evaziunea fiscala e OK. Asta si toate celelalte aspecte pe care le-am mentionat... Pe mine unul nu o sa ma convingi niciodata numai cu constatarea faptului ca eu nu imi dau seama. Astept argumente concrete!

Virgil18.01.2005 17:43

La ce fel de evaziune fiscala te referi si cine ti-a spus ca ea se practica la Steaua? :D

In ce priveste salariile jucatorilor,orice club din divizia A plateste pe stat un salariu la nivelul salariului mediu pe economie sau putin mai ridicat,iar restul prin fundatii sub forma de sponsorizare.Evident ca pentru salarii se platesc diverse contributii(CAS,sanatate,învatamânt,etc)si impozitul pe salariu.In timp ce o fundatie nu plateste asa ceva.

Ar fi o cheltuiala uriasa sa platesti impozite la,sa zicem,150.000 $.Aproape inca o data pe atat dati statului gratuit.Hai sa fim seriosi.Cine ar da.Aici statul e de vina,pentru ca e inflexibil si priveste problema salarizarii în fotbal ca pe oricare alta salarizare.

E o parere personala.

greco18.01.2005 19:14

Virgile... atunci cand ceva nu merge in tara asta lumea intreaba de ce statul nu isi face treaba. Ca sa isi faca statul treaba are nevoie de bani, si cum banii nu cresc in copaci acestia trebuie luati undeva. Dupa cum multa lume stie, banii sunt luati de la populatie sub forma de impozite. Cu fiecare leu furat, Ciobanul contribuie putin la afundarea Romaniei in mlastina in care se afla. Nu conteaza ca sunt declarate salarii mai mari decat media, conteaza ca nu sunt respectate legile. In orice tara a lumii, ceea ce face George Becali se numeste evaziune fiscala si se pedepseste cu inchisoare.

Sper din tot sufletul ca Fiscul isi va face datoria, si ca "patronul" nostru va infunda penitenciarul...

Gica Chioru18.01.2005 19:19

In fotbalul romanesc, ca in tot fotbalul de altfel, cea mai mare cheltuiala este cu salariile jucatorilor. Datorita legislatiei in vigoare obligatiile angajatorului fata de stat sunt egale cu salariile/obligatiile platite. De aici cei 2-2,5 milioane de salariati la negru din economie. Adauga la asta si impozitele foarte mari, interesul angajatorilor din fotbal dar si al fotbalistilor ca salariile sa nu fie impozitate, de aici "donatiile". Interesant este ca si donatiile sunt impozitate, formula gasita de angajatori este alta, eu nu o cunosc.

Acum, gandeste-te la un alt aspect, Greco. Veniturile din Steaua ale lui Gigi, se rezuma la cele din transmisiile TV, in jur de 400 000 usd/an, cele din publicitatea de la stadion, undeva cam la 50 000 USD,iar anul acesta si toamna trecuta si ceva de la UEFA, sa zicem cam 1 000 000. Restul pana la probabil 5-5,5 milioane USD sunt din buzunarul lui Gigi.

Sa zicem ca ceea ce a scris "Capital" este corect si ca averea lui este de 250 mil USD. Cate averi de marimea asta dau 5-6 mil USD bani gheata anual? Asta fara a socoti celelalte cheltuieli ale lui Gigi.

Concluzia nea este clara, Gigi este un jucator si risca sa dea faliment cu Steaua. Si daca unul ca mine poate ar face-o pentru Steaua, in cazul lui este vorba doar de orgoliul personal, de ambitia de a reusi. De aceea ma deranjeaza vesnicele noastre lamentari privind vocabularul sau comportamentul cateodata grobian al lui Gigi, pentru ca eu inteleg foarte bine ce face el la Steaua.

Sper sa nu se inteleaga din nou ca sunt un "gigibecalist", sunt in situatia ingrata de a-l, sa zic, proteja de niste atacuri nemeritate.

ps.sper ca odata cu intrarea in vigoare a imp de 16%, macar salariile jucatorilor sa fie impozitate dar cel mai important lucru este ca legislatia muncii sa fie schimbata.

ps2. daca la Steaua lucrurile sunt la vedere, Gigi nu face un secret din ceea ce se intamp[la, la Dinamo, la Rapid dar mai cu seama in provincie, lucrurile sunt cu mult mai grave. Acolo totul se face din bani negrii obtinuti cine stie cum.

greco18.01.2005 20:19

Aceste "donatii" reprezinta o formula inedita de a recompensa jucatorii, dar (vad ca ai omis sa spui acest lucru) ilegala. In Romania se poate desfasura in vazul lumii pentru ca asta intelegem noi prin normalitate... asa cum in autobuz e normal sa nu se composteze biletul si e normal ca softul sa fi piratat, e normal sa nu "fim fraieri" si sa furam cat putem statul. Nu e bine. Eu pot sa fac acum un pariu virtual cu voi. Anul 2008 nu il va prinde pe Ciobanul la Steaua! De ce? Pentru ca vom intra in Uniunea Europeana, si pur si simplu nu va mai merge asa... nu se vor putea fura bani in vazul intregii lumi, iar patronul va fi nevoit sa isi caute alte mijloace de venit.

Da, ati auzit foarte bine, mijloace de venit, pentru ca Steaua este un mijloc de venit pentru Ciobanul. Ceea ce omiti tu sa spui este ca toti banii din transferuri intra in contul oierului. Desigur, nu au fost multe transferuri pana acum, dar sunt multi jucatori ce pot fi vanduti in orice moment... Va veni momentul cand Fl. Dumitru, Radoi, Neaga vor pleca pe bani grei, bani care vor intra exact in buzunarul patronului. Stai linistit, ca nu va avea balanta negativa in momentul in care va pleca de la Steaua. De asemenea, va avea si alte pretentii de la club, deoarece va pretinde ca el a cumparat nocturna si a renovat stadionul. Cu alte cuvinte, noi nu o sa ramanem cu nimic undeva intre 2007-2009. Jucatorii importanti vor fi vanduti(voi putea da ca sigura plecarea iminenta a lui Becali in momentul in care va incepe exodul), stadionul este, oricum, pierdut, deoarece o anumita persoana, din lipsa de diplomatie nu a stiut sa negocieze o cedare in conditii decente (cum a fost la Rapid)...

Vom ramane cu praful de pe toba si cu iluziile perioadei Becali... Poate ca vom avea noroc si nu va fi asa, dar din punctul meu de vedere viitorul Stelei pe termen mediu este extrem de sumbru.

Virgil19.01.2005 07:49
Cat despre noi, Virgile, cred ca se gasea si altcineva dornic sa se infrupte din imaginea Stelei si din capitalul de imagine pe care il putea dobandi. Nu crezi ?

Bineînteles ca da.Cred.Si nu unul.Toti.Printre care si eu.

Beleaua e ca-mi mai lipsesc fix 10.000 de lei pentru a avea 350.000.000 $. :lol:

Gica Chioru19.01.2005 10:07
Aceste "donatii" reprezinta o formula inedita de a recompensa jucatorii, dar (vad ca ai omis sa spui acest lucru) ilegala.

Te inseli. Sunt perfect legale. Artificiul folosit include si declaratie notariala, nu as putea sa spun exact, ma multumesc cu atat.

Steaua este un mijloc de venit pentru Ciobanul. Ceea ce omiti tu sa spui este ca toti banii din transferuri intra in contul oierului.

Niet. Gigi nu va incasa nici un sfant din eventualele transferuri. Din cauza "sistemului" de "donatii" toti bani luati pe jucatori vor intra in conturile societatii FC Steaua. Scoaterea lor de acolo in interes personal inseamna delapidare. Din cauza asta la Dinamo sistemul este altul, pentru ca "investitorii" sa-si poata scoate banii, acelasi lucru este la Rapid, Sportul, etc....

Singura posibilitate a lui Gigi sa scoata bani din Steaua este ca echipa sa incasese bani de la UEFA. La care se adauga publicitatea si drepturile TV.

Va veni momentul cand Fl. Dumitru, Radoi, Neaga vor pleca pe bani grei, bani care vor intra exact in buzunarul patronului. Stai linistit, ca nu va avea balanta negativa in momentul in care va pleca de la Steaua. De asemenea, va avea si alte pretentii de la club, deoarece va pretinde ca el a cumparat nocturna si a renovat stadionul. Cu alte cuvinte, noi nu o sa ramanem cu nimic undeva intre 2007-2009. Jucatorii importanti vor fi vanduti(voi putea da ca sigura plecarea iminenta a lui Becali in momentul in care va incepe exodul), stadionul este, oricum, pierdut, deoarece o anumita persoana, din lipsa de diplomatie nu a stiut sa negocieze o cedare in conditii decente (cum a fost la Rapid)...  

Vom ramane cu praful de pe toba si cu iluziile perioadei Becali... Poate ca vom avea noroc si nu va fi asa, dar din punctul meu de vedere viitorul Stelei pe termen mediu este extrem de sumbru.

Greco, nu am idee cat timp va sta Gigi la Steaua, nu vreau sa fac previziuni apocaliptice ca tine, DAR:

-din pacate cu exceptia lui Radoi(asupra caruia planeaza o posibilitate teribila) ceilalti jucatori sunt mediocrii (poate Cristea peste vreo doi ani sa fie exceptia, poate)si nu vor fi incasate sume importante. Pe de alta parte, eu cred ca transferurile de jucatori romani in Europa sunt benefice tuturor.

-in ceea ce priveste stadionul Ghencea, Gigi a fost un prost. Ar fi trebuit sa nu dea nici un sfant. Cheltuieste o gramada de bani pentru ceva ce nu numai ca nu-i al lui dar se pare ca nu e nici al nostru.

ps. Greco, din pacate si tu si altii aveti o idee preconceputa in ceea ce-l priveste pe Gigi.

greco19.01.2005 14:31

Iti garantez ca metoda e ilegala. Ciobanul nu da prime, ci plateste salariile sub forma de prime. Evident, ne-am obisnuit asa de mult cu aceste practici incat nu ne mai dam seama ce e legal si ce nu.

O sa ma mai documentez, dar sunt destul de sigur ca Becali ia toti banii de pe transferuri. Steaua este, ca si celelalte, o societate non-profit. Daca nu e asa, spune-mi si mie cand au fost date publicitatii castigurile Stelei de pe ultimul an fiscal. Iti spun eu: niciodata.

Piece of Mind19.01.2005 17:59

Raman din ce in ce mai surprins sa constat ca "brandul" Ciobanul (cu tot ce inseamna el...) face tot mai multi prozeliti printre suporterii Stelei...Ce departe imi par acum vremurile in care clubul era condus de Gavrila, de Alecsandrescu, oameni care cu modestie si multa truda au construit imaginea si au contribuit la performantele Stelei...Fara bufonerii, fara mitocanisme, fara declaratii bombastice, intr-un cuvant, fara Gigi-BECALISME!

Mai oameni buni, care apreciati ce face Gigi la Steaua...chiar nu v-a crapat obrazul de rusine cand imaginea si numele Stelei au fost asociate cu acest personaj care il numea "cioroi" pe Malonga Parfait? Cand il ameninta cu moartea intr-un loc public pe Cristian Tudor Popescu? Cand il dadea afara pe Andrei Nourescu dintr-un local public (The Office), pentru "vina" de a fi fost criticat in vechea Gazeta Sporturilor? Dar cand a sfidat o autoritate guvernamentala, trecand ca vantul pe langa o coloana oficiala, dsi fusese somat sa nu o faca? Dar cand a pozat cu un rictus gretos, pentru Gazeta Sporturilor, cu banii in mana, chipurile primele pentru jucatori? Dar cand a aruncat cu bani in Vali Vijelie, sfidand o tara intreaga si pe nevoiasii al caror protector inchipuit e? CHIAR NU V-A FOST RUSINE CAND NUMELE LUI A FOST ASOCIAT CU CEL AL CAMATARILOR IN AFACERI DUBIOASE SI A FOST CITAT LA PARCHET??????

Vad ca toti sunteti entuziasmati ca baga bani la Steaua, ca daca nu era el, de Steaua praful se alegea"...V-ati intrebat vreodata DE UNDE are acesti bani pe care pretinde ca ii baga in echipa? Aveti certitudinea ca sunt curati? Credeti ca a bagat atatia bani pe cat pretinde? Sub ce forma? Exista o evidenta contabila a lor?

V-ati INTREBAT VREODATA DE CE NU JUCAM CU NICI UN SPONSOR PE PIEPT???? Pai raspunsul e simplu oameni buni! NIMENI NU VREA SA-SI ASOCIEZE IMAGINEA CU Ciobanul, pentru ca ar fi un dezastru din toate punctele de vedere!

Steaua nu are nevoie sa fie la bunul plac al unei singure persoane, fara scoala, educatie si bun simt! Steaua ar avea nevoie de un manageriat modern, de sponsori de calibru, care sa investeasca si sa isi recupereze banii in mod LEGAL, pentru ca are UN NUME, o IMAGINE SI O ISTORIE de protejat!

Indiferent cati bani ar baga Ciobanul la Steaua, el va fi mereu un NIMENI, din toate punctele de vedere si atat timp cat el va conduce acest club, imaginea lui va avea de suferit. Punct.

P.S. Nu aveti sentimentul ca stadionul si acest club, metaforic vorbind, nu ne mai apartin? Nu aveti senzatia ca venind la meciuri, venim parca pe mosia lui Gigi?....

sanbk200220.01.2005 08:47
Raman din ce in ce mai surprins sa constat ca "brandul" Ciobanul (cu tot ce inseamna el...) face tot mai multi prozeliti printre suporterii Stelei...Ce departe imi par acum vremurile in care clubul era condus de Gavrila, de Alecsandrescu, oameni care cu modestie si multa truda au construit imaginea si au contribuit la performantele Stelei...Fara bufonerii, fara mitocanisme, fara declaratii bombastice, intr-un cuvant, fara Gigi-BECALISME!

Mai oameni buni, care apreciati ce face Gigi la Steaua...chiar nu v-a crapat obrazul de rusine cand imaginea si numele Stelei au fost asociate cu acest personaj care il numea "cioroi" pe Malonga Parfait? Cand il ameninta cu moartea intr-un loc public pe Cristian Tudor Popescu? Cand il dadea afara pe Andrei Nourescu dintr-un local public (The Office), pentru "vina" de a fi fost criticat in vechea Gazeta Sporturilor? Dar cand a sfidat o autoritate guvernamentala, trecand ca vantul pe langa o coloana oficiala, dsi fusese somat sa nu o faca? Dar cand a pozat cu un rictus gretos, pentru Gazeta Sporturilor, cu banii in mana, chipurile primele pentru jucatori? Dar cand a aruncat cu bani in Vali Vijelie, sfidand o tara intreaga si pe nevoiasii al caror protector inchipuit e? CHIAR NU V-A FOST RUSINE CAND NUMELE LUI A FOST ASOCIAT CU CEL AL CAMATARILOR IN AFACERI DUBIOASE SI A FOST CITAT LA PARCHET??????

Vad ca toti sunteti entuziasmati ca baga bani la Steaua, ca daca nu era el, de Steaua praful se alegea"...V-ati intrebat vreodata DE UNDE are acesti bani pe care pretinde ca ii baga in echipa? Aveti certitudinea ca sunt curati? Credeti ca a bagat atatia bani pe cat pretinde? Sub ce forma? Exista o evidenta contabila a lor?  

V-ati INTREBAT VREODATA DE CE NU JUCAM CU NICI UN SPONSOR PE PIEPT???? Pai raspunsul e simplu oameni buni! NIMENI NU VREA SA-SI ASOCIEZE IMAGINEA CU Ciobanul, pentru ca ar fi un dezastru din toate punctele de vedere!

Steaua nu are nevoie sa fie la bunul plac al unei singure persoane, fara scoala, educatie si bun simt! Steaua ar avea nevoie de un manageriat modern, de sponsori de calibru, care sa investeasca si sa isi recupereze banii in mod LEGAL, pentru ca are UN NUME, o IMAGINE SI O ISTORIE de protejat!  

Indiferent cati bani ar baga Ciobanul la Steaua, el va fi mereu un NIMENI, din toate punctele de vedere si atat timp cat el va conduce acest club, imaginea lui va avea de suferit. Punct.

P.S. Nu aveti sentimentul ca stadionul si acest  

club, metaforic vorbind, nu ne mai apartin? Nu aveti senzatia ca venind la meciuri, venim parca pe mosia lui Gigi?....

Da-mi voie sa tre corectez. Nu toti suntem entuziasmati de el. ba chiar unii dintre noi am si scris mai sus ca ne e greata de el . Nu il consider in nici un fel salvatorul Stelei, ba din contra consider ca el a beneficiat foarte mult de imaginea Stelei. Si noua ne e sila de toate Gigi-BECALISMELE.

In rest, ai perfecta dreptate in tot ceea ce spui.

Si ca sa revenim la tema forumului " NU IL RESPECT DELOC PE Ciobanul"

Gica Chioru20.01.2005 11:09
Raman din ce in ce mai surprins sa constat ca "brandul" Ciobanul ...........................

Una spunem si alta .......fumam. Ce am spus eu si ce contesti tu........

Ceea ce spui despre Gigi este valabil pentru prea multi dintre noi. Lipsa de cultura, de educatie, samd

Si eu as dori ca la Steaua sa vina cineva care sa iubeasca cu adevarat clubul nostru, sa respecte istoria lui, sa ne respecte si sa ne iubeasca pe noi suporterii. Sa fie in stare sa-si aleaga colaboratori, sa fie capabil sa impuna respect dusmanilor fara a-si etala averea. Pana una alta il avem pe Gigi. Care i-a inlocuit cu forta pe Paunesti. Sa-ti aduc aminte ce/cine erau astia? Fara sa-i strige cioroi lui Malonga, fara sa se dea in stamba cu CTP, fara manele si fara alte jargoane....

serban2321.01.2005 08:30

eu vreau sa fiu patron la Steaua...sunt o persoana sincera, onesta , modesta, diplomata ,inteligenta, culta ,scolita la oxford, de vita nobila , promit ca voi baga zeci de milioane in acest club si ca voi plati si impozitul , alte zeci de milioane, nu voi avea absolut nici o pretentie de profit , ba chiar voi infinta o societate care sa mearga in pierdere, voi face pe mijlocul scaunelor niste portite pe care in timpul meciului sa le deschid si sa pup absolut toti suporterii in cur , sa se simta bine si orgoliul lor , sa creada si ei ca reprezinta ceva...si promit sa nu mor ca sa nu las Steaua pe mana unora ca Gigi.

eu fac parte dintr-un univers paralel in care traiesc uniiiii si in care Romania are "miliarde de tractoare"

Gica Chioru21.01.2005 08:48
eu vreau sa fiu patron la Steaua...sunt o persoana sincera, onesta , modesta, diplomata ,inteligenta, culta ,scolita la oxford, de vita nobila , promit ca voi baga zeci de milioane in acest club si ca voi plati si impozitul , alte zeci de milioane, nu voi avea absolut nici o pretentie de profit , ba chiar voi infinta o societate care sa mearga in pierdere, voi face pe mijlocul scaunelor niste portite pe care in timpul meciului sa le deschid si sa pup absolut toti suporterii in cur , sa se simta bine si orgoliul lor , sa creada si ei ca reprezinta ceva...si promit sa nu mor ca sa nu las Steaua pe mana unora ca Gigi.

eu fac parte dintr-un univers paralel in care traiesc uniiiii si in care Romania are "miliarde de tractoare"

Aleluia!

ps.Iata cum se pune punctul pe I. Felicitari!

«12»