din ce am vazut in poza respectiva de pe magazinul online o sa introduca sistemul de plata prin card. Un pas foarte bien facut. Salut aceasta metoda de plata!
din ce am vazut in poza respectiva de pe magazinul online o sa introduca sistemul de plata prin card. Un pas foarte bien facut. Salut aceasta metoda de plata!
Dacã iar dureazã o lunã pânã la trimiterea coletelor, degeaba...
nu am comandat niciodata prin site-ul oficial din cauza lenei de a ma duce la banca si sa platesc pentru respectivul produs. acum, cu sistemul asta de plata chiar am sa incerc. dar daca o sa dureze o luna expedierea, ma plictisesc repede de cumparatul de pe site.
Nici eu nu am comandat niciodata de pe site`ul oficial, insa am prieteni care au facut`o, iar comanda a ajuns intradevar cam intr`o luna de zile. Am impresia ca redeschiderea magazinului are ceva legatura cu Adi Ilie.
La magazinu virtual , aia e decat o imagine
, se deschide pe 17 martie ![]()
Ia, ce magazine cu accesorii Steaua sunt... vreau sa iau niste accesorii si alte chestii cu Steaua si nu mai gasesc pe alt site decat pe
daca mai stie cineva altu'....
da mah am o intrebare....cand vreu sa intru la magazin online imi cere username si password....ce scriu?
( ca vreu si eu sa vad ce au fain...plz
Vezi ca acum merge http://magazin.steauafc.com/ro/lei/
Mi-am facut cont acolo , si nu mai primesc meil pentru aprobare .... si au trecut 24 de hore ![]()
Ai rabdare sau poate ai scris gresit adresa. Oricum adresa de yahoo are mereu probleme. Eu cand mi-am facut contul a venit imediat mailul (gmail)
Ai rabdare sau poate ai scris gresit adresa. Oricum adresa de yahoo are mereu probleme. Eu cand mi-am facut contul a venit imediat mailul (gmail)
acolo scria intr-o prantez c dureaza pan la 24 de H ..... si cred ca au trecut ![]()
Mi-am facut cont acolo , si nu mai primesc meil pentru aprobare .... si au trecut 24 de hore![]()
Deni, s-au prins astia ca esti minor ... ai intrat in "area" +18?
Vezi profil telyt, telefon unic, personalizat in strainatate, cine liciteaza mai mult de ***, este al lui. Astept cereri desigur numai pentru. stelisti......si sper sa fim primiiiii in clasament. tel ****
Eu mi-am facut cont, n-am primit mail de confirmare dar am putut sa intru si sa comand.
daca ati pus meilu' de la yahoo sa nu fi primit mailurile in BULK...
Si eu m-am inregistrat acum vreo 2 zile si inca n-am primit mail nici in inbox nici in bulk ![]()
Aceaiasi problema o am si eu.
unde a dat managerul ala de la charleroi comanda cu tricoul lui habibou ?
eu nu am vazut nciaieri optiunea asta
pe mine nu ma lasa sa ma autentific, ca sa pot face si eu comanda la unele chestii din magazin,de ce nu ma lasa oare?
ai cookies enabled?
Este un magazin de articole sportive si in Satu Mare pe strada Transilvania de unde puteti cumpara tricouri, sepci, brelocuri, mingi etc etc cu Steaua. Nu e magazin online dar m-am gandit ca poate ii ajuta pe cei din Satu Mare.