FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Martin Tudor

«12»
stelistul stelist18.07.2008 12:54

s'a retras prea devreme , sper sa isi schimbe decizia si sa revina in fotbal pentru ca poate sa mai joace cativa ani

ULTRASSICK18.07.2008 13:35

subscriu..acel meci cu Rapid a fost cel mai bun meci din cariera lui...

RESPECT Martin Tudor!

Alex Rufay03.08.2008 11:12

Martin Tudor a fost cel mai bun goalkeeper al Stelei de la Duckadam incoace. Nu merita sa fie inlaturat de la echipa :( Poate doar Zapata se apropie de ce a fost Martin Tudor la Steaua

:steag_cruce_invers:

DelPiero1005.08.2008 19:54

Martin,Martin,Tudor,Tudor!Un portar cu niste reflexe extraodinare.Un stelist in sensul adevarat al cuyvantului!Il voi respecta mereu...sper sa aiba succes in ceea ce vrea sa intreprinda in continuare...

Dragoshel20.01.2010 16:48

La 34 de ani, fostul portar al Stelei(intre anii 1999-2005) a fost numit antrenor-jucator la echipa pregatita de Leo Strizu.

"Da, este adevarat, voi fi secundul lui nea Leo. Pe langă faptul că mă voi ocupa de pregatirea portarilor, eu imi voi relua si activitatea de jucator. În zilele urmatoare trebuie să mă duc să fac si vizita medicala Voi intra in poartă doar atunci cand nu mai este nicio solutie, iar nea Leo va fi astfel nevoit să apeleze la mine"

Astristul20.01.2010 17:28

Sunt destui portari la Steaua II. Nu inteleg de ce era nevoie sa se "reactiveze" el? Cei mai tineri nu merita oare o sansa? :|

MoWeed20.01.2010 18:06

@Astristul

Pai n-ai vazut ca s-a schimbat strategia clubului? Acum ne bazam pe jucatori experimentati, nu pe carlani tineri...

Astristul20.01.2010 19:41

Bine, stiu asta, dar ma asteptam la echipa a 2-a la mai multa ... normalitate, ca sa-i zic asa. :| Dar la Steaua de azi normalitatea este un subiect tabu si nimeni n-are voie sa aduca in discutie asa ceva.

«12»