FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Martin Tudor

«12»
SteauaToronto15.09.2006 14:36

picture_archive_16045.jpg

Discutii despre fostul si probabil viitorul portar stelist...

Nascut la 10 iunie 1976

Locul nasterii : Avrig,jud.Sibiu

radoi8615.09.2006 16:05

Cu siguranta cel care merita sa fie titularul postului de portar in nationala Romaniei!!!

Sonic17.09.2006 10:37

:( era preferatul meu

tin minte si acum declaratia lui cand a plecat: "Am iubit-o pe Steaua mai mult decat pe mama"

RobYnho17.09.2006 13:36

Ieri la meciul **** Timisoara - CFR Cluj portaru clujenilor, Turcas a luat niste goluri care puteau fii parate. La faza penalty'ului Grigorie a ratat,dar din pacate n-am vazut aceasta faza. A aparat portaru' sau a dat 'timisoreanul' peste.(sau pe langa) :P Tudor merita titularizat la CFR,insa Munti nu prea il baga.

Anonymous17.09.2006 13:36

si cum a primit o oferta mai banoasa a plecat. era un superportar

Virgil17.09.2006 13:46

M.Tudor e accidentat.S-a estimat ca va lipsi de pe terenul de joc in jur de 6 luni.Rezerva lui Turcas e Stancioiu,fost la Sportul.

bodanelu17.09.2006 13:46
A aparat portaru' sau a dat 'timisoreanul' peste.(sau pe langa) :P  Tudor merita titularizat la CFR,insa Munti nu prea il baga.

a dat in bara. Tudor e accidentat, de aceea nu joaca! are o fractura la clavicula sau ceva de genul asta!

Lavy_*_15.10.2006 18:25

sunt sanse sa vina iarna inapoi la Steaua, asa-i?

Virgil16.10.2006 05:41

Remember :

Portarul Martin Tudor s-a despartit de Steaua

Data: 08-Iul-2005

Autor: Netsport

Site-ul oficial al clubului de fotbal Steaua Bucuresti a anuntat ca portarul Martin Tudor, aflat la final de contract cu echipa campioana, a parasit vineri dimineata cantonamentul de la Kaprun (Austria).

Presedintele executiv al clubului, Mihai Stoica, a declarat: "Aveam o intelegere cu Tudor, ca, in cazul unei oferte mai bune, sa il lasam sa plece. Se pare ca aceasta oferta a venit, dar ma asteptam ca Tudor sa termine perioada de pregatire alaturi de noi. Asta e situatia. Consideram ca el si-a facut pe deplin datoria pentru Steaua. În privinta postului de portar, Steaua nu va ramane descoperita si cat de curand va fi achizitionat un alt goalkeeper".

focus21.10.2006 10:53
sunt sanse sa vina  iarna inapoi la Steaua, asa-i?

Eu cred ca o sa-l vedeti din nou pe Tudor in tricoul Stelei asa cum i-ati vazut iar la Steaua pe Claudiu Raducanu, Neaga, Miu, Catalin Munteanu si altii ... adica niciodata.De obicei regula e: cine pleaca nu se mai intoarce.Nu cred ca e cazul ca unii sa viseze iar la Tudor.

Casillas26.10.2006 22:51
E Martin Tudor!

CERTITUDINE  ProSport a aflat numele portarului care va veni din iarna în Ghencea. Inlocuitorul portughezului Carlos este goalkeeperul lui CFR Cluj

Desi managerul general al Stelei, Mihai Stoica, sustine ca nu-l intereseaza niciun portar din România, surse din cadrul clubului din Ghencea ne-au dezvaluit ca Meme lucreaza la un plan pentru readucerea la echipa a lui Martin Tudor.

Chiar daca în presa au aparut speculatii de genul ca la Steaua va ajunge goalkeeperul ceh Marek Cech sau un alt portar italian, "tunurile" lui Meme s-au îndreptat catre "Tudorica". In acest moment, actualul portar al Clujului se afla în perioada de recuperare, neevoluând contra fostei sale echipe în partida pe care CFR a pierdut-o fara drept de apel în urma cu doua etape, 2-4. Intelegerea lui Tudor cu gruparea ardeleana va expira în vara lui 2008, acesta semnând în 2005 un contract pe trei ani cu alb-visiniii, în valoare de 80.000 de dolari, la renegociere suma ajungând la 100.000.

Transferul s-ar putea realiza în aceasta iarna, Steaua având posibilitatea de a-l readuce gratis pe Tudor în cazul în care portarul îsi va rezilia amiabil contractul cu ardelenii, renuntând astfel la banii pe care ar mai fi trebuit sa îi primeasca pâna în 2008.

Dupa evolutiile catastrofale din ultimul timp ale portughezului Carlos, suporterii campioanei i-au reprosat lui Mihai Stoica aducerea lusitanului si îndepartarea lui Tudor de la echipa. Mai mult, si patronul Gigi Becali a afirmat la sfârsitul meciului Stelei cu Forex Brasov, din Cupa României, ca declaratiile portarului aparute în presa portugheza vor fi ultimele facute de acesta în calitate de jucator al echipei din Ghencea. Cum Tudor este considerat un portar de valoare si cu experienta internationala, el este foarte aproape sa fie readus la gruparea de pe locul 2, fiind considerat o solutie viabila pentru poarta Stelei.  

Clujenii iau în calcul despartirea

Presedintele clujenilor, Iuliu Muresan, a lasat sa se înteleaga ca s-ar putea dispensa de serviciile lui Martin Tudor din iarna, mai ales dupa transferul lui Eduard Stancioiu (foto) de la Sportul Studentesc. "Avem trei portari în lot, Turcas, Stancioiu si Martin Tudor. Stancioiu este un portar bun, care este titular în momentul de fata. Il mai avem si pe Petru Turcas, cel care ne-a ajutat mereu când am avut nevoie, atât în Intertoto, cât si în campionat", a afirmat bossul CFR-ului miercuri, într-o conferinta de presa.  

Nu i-a priit transferul la CFR

De la venirea la Cluj, Tudor a avut parte de doua accidentari destul de grave, ghinionul facând ca portarul venit de la Steaua sa piarda multe meciuri din cauza indisponibilitatilor. Astfel, în cantonamentul din iarna desfasurat de echipa ardeleana în Cipru, acesta a suferit o întindere musculara care l-a facut sa piarda primele opt etape ale returului trecut. Mai mult, accidentarea de la umar suferita în meciul din etapa a patra a acestui sezon, cu FC National, îl va tine o perioada îndelungata pe "Tudorica" în afara gazonului.  

http://www.prosport.ro/articole/e-Martin-Tudor/12102

focus27.10.2006 15:21

Lanseaza si ei o stire "bomba" si apoi se tin de luat declaratii dintr-o parte si alta, doar ca sa mai atraga cititori si sa castige ceva bani.

1on15.02.2008 14:52

Ce i-o fi trebuit lui sã plece la CFR?! Dacã n-ar fi plecat în mod sigur apãra și acum la Steaua, nu-l scotea nimeni din poartã. Putea sã apere în Liga Campionilor. Acum a ajuns sã fie dat afarã de ultima clasatã. Îmi pare rãu de el. Vãd pe "sport".ro cã cicã Rapidul vrea sã ia un fost portar stelist. În mod sigur e vorba ori de el ori de Hamutovski (care e liber de contract). Sper sã nu ajungã niciunul în țigãnie.

MoWeed15.02.2008 16:33

Oricum nu te poti baza pe ce zic cei de la sport.ro

1on15.02.2008 19:08

Scuzați de dezinformare. De fapt cred cã ãia de la "sport".ro au spus, în stilul lor mercantil-coprofag-stupid-bombastic de un portar care a jucat în Ghencea. Acum vãde ceã de fapt e vorba de portarul lui Charleroi.

MoWeed15.02.2008 19:21

Ce sa le ceri pseudo-ziarisilor din trustul media care detine sport.ro?

Cand zic un portar care a jucat in Ghencea lumea crede ca e un fost stelist si uite cum creste audienta...

1on16.07.2008 14:47

Portar retras la 32 de ani. Mi se pare usor rușinos. ªi-a luat țeapa carierei lui prin plecarea la kefere. Dacã nu-l mânca sã plece de la Steaua, ar fi apãrat și acum în UCL. Nimeni nu l-ar fi dat afarã.

puyol16.07.2008 15:41

atunci cand a plecat au fost ale treburi,a plecat impreuna cu Dorinel Munteanu dupa niste neintelegeri cu Becali...

stiu ca putin dupa plecare a dat un interviu in care a zis: am iubit Steaua mai mult ca pe mama

MoWeed16.07.2008 15:48

Pacat, a fost un portar talentat....

1on16.07.2008 17:02

Totuși, n-a murit.

MoWeed16.07.2008 18:16

:))) pai da dar din moment ce s-a retras, este normal sa folosesc timpul trecut pentru a-l descrie ca portar.

De acum inainte va fi antrenor sau va avea orice alta slujba. De vreme ce s-a retras, portar nu va mai fi....

punkboy17.07.2008 18:25

inca un Stelist se lasa de fotbal asta e

steaua_gloria17.07.2008 19:13

Respect Martin Tudor !

f234567k17.07.2008 19:15

Respect Martin!

Pentru tot ce ai realizat la Steaua si pentru ca ai ramas stelist incontinuare(cefere-Rapid 1-3).

oop18.07.2008 11:17

Tot respectul pentru Martin Tudor!

A aparat bine cat a fost la Steaua si e un stelist adevarat ... Nu o sa uit niciodata acel meci de pe Giulesti(1-2,marcatori Bratu/Bostina,Raducanu) cand a jucat senzational,cred ca a scos 7-8 ocazii clare ale rapidistilor.Tot el ne-a adus titlul din 2004-2005 cand a aparat perfect la Brasov in penultima etapa.

«12»