Au iesit din silenzio stampa, cel putin asa stiu eu.
Au iesit din silenzio stampa, cel putin asa stiu eu.
Au iesit, dar acum toti ochii sunt pe nationala...
Au iesit, dar acum toti ochii sunt pe nationala...
care sa speram k va castiga in seara asta :!:
Si in legatura cu forumul statzi sa vina meciuri grele... k o sa fie plin de mesaje
Deja au inceput, pe langa utilizatorii cu "vechime" ai forumului sa para multe alte personaje noi.Unii s-au integrat bine in viata forumului, din punctul meu de vedere par a fi aici de ani buni. Majoritatea insa s-a dovedit a fi - mi-e greu sa gasesc un eufemism potrivit - departe de ideea care sta la baza acestui forum.
"Avem 19239 utilizatori inregistrati" zice sec una dintre statisticile forumului. Numarul e in continua crestere. Daca invocam legile lui Murphy suma inteligentei e constanta. Sau, ca sa fim realisti, are o rata de crestere mica...
Mai mult, unii dintre forumistii care mereu aveau o activitate constructiva au "disparut" sau posteaza rar.
O analiza foarte pertinenta. "Democratizarea" forumului a dus, printre altele, la o mare densitate de mesaje sau chiar subiecte care trezesc foarte putin interes. Faptul ca oricine are dreptul sa scrie, sa-si exprime parerea, sa comenteze etc, este - ca principiu - un lucru bun, insa reversul medaliei este tocmai inflatia de useri si mesaje care nu au nimic de spus de fapt. Si atunci, poate exista sentimentul ca te inghite multimea, cu reactia de rigoarea - aceea de a te tine departe.
Si oricum, lucrurile merg prea bine ca sa existe multe polemici pe forum. Cand lucrurile merg bine, nu prea-ti vine sa lauzi in stanga si dreapta. Se stie ca doar critica naste pasiuni... Din acest punct de vedere, imi doresc multa liniste pe forum !
@ Motanu,Ayrton
Sunt de acord cu opiniile voastre.
Ma refeream în primul rand la calitatea discutiilor,la faptul ca aceia care puteau sustine asemenea discutii au cam disparut sau apar mai rar pe forum si nu mai au dispozitia necesara.Observ chiar la mine acest lucru.Faptul ca moderez de la un timp acest forum,nu-mi mai confera libertatea de exprimare pe care o aveam înainte.
OFFtopic.
discutie despre nationala atunci sa fie: Goooool Dica...!!! Cred ca Dica a fost unul din artizanii victoriei si cel mai bun jucator roman de pe teren... Ce ziceti?
Hai Virgil ca o sa se incite spiritele pe forum... vin meciurile adevarate, vin povestitrile de neuitat din sanul galeriei de la meciurile cu granzii... Europei...
Ce imi place sa ma atac cu un "galactic" acum... :lol:
Off topic, dar ce nu face omul ca sa mai agite spiritele :lol: :lol:
Meci bunisor facut de Dica ... golul cu ceva noroc, dar meritat per total.
Rautacios cum sunt nu pot sa ma abtin de la urmatoarea mica observatie :
- nationala cu Dica in teren pana in minutul 60 : 2-0 cu bulgarii ;
- nationala fara Dica, inlocuit de marele Cocis : 2-2 ;
- nationala cu Dica si Ghionea titulari pana la final : 2-0.
Observa si baga la cap nea Piti ! Daca ai asa ceva, desigur.
Dica,nu dispune de aceeasi inteligenta in joc ca si Cocis (dupa cum remarcau cei de la spt)..Totusi azi fara Dica,Piti ar fi devenit istorie :lol:
sa nu uitam ca Dica a avut primele 2 ocazii de gol, a marcat un gol, a pus pasa la penaltiul scos de florentin Petre si a mai avut o centrare buna pe Ganea care parerea mea a sarit unpic cam tarziu...diferenta dintre Dica si restul plutonului ofensiv este mare...dupa parerea mea jucatorul meciului fara discutie...
Felicitari lui Dica!
Zicea Streza ca a avut si putin noroc la primul gol.Pai asta e foarte bine.Ce bine ar fi fost sa aiba norocul asta si in meciul de acasa de anul trecut cu Rosenborg si sa inscrie pentru 2-1.Acum am fi fost pentru a doua oara consecutiv,dupa pauza de 10 ani,în grupele Ligii Campionilor.
Ai dreptate Virgile, dar poate ca nu am fi fost si semifinalisti ai Cupei UEFA. Poate anul trecut nu eram pregatiti pentru Liga. La inceput am invocat ghinionul. Insa pana la urma poate ca nu am intrat in Liga doar pentru a juca o semifinala a Cupei UEFA coroborata cu o eliminare plina de satisfactii a Rapidului. Mai mult, grupa de anul trecut era compusa din Real, Lyon si Olimpiakos. Nu difera foarte mult de cea de anul asta. ![]()
Felicitari lui Dica!Zicea Streza ca a avut si putin noroc la primul gol.Pai asta e foarte bine.Ce bine ar fi fost sa aiba norocul asta si in meciul de acasa de anul trecut cu Rosenborg si sa inscrie pentru 2-1.Acum am fi fost pentru a doua oara consecutiv,dupa pauza de 10 ani,în grupele Ligii Campionilor.
Nu a jucat in dubla cu Rosenborg, a fost suspendat dupa ce s-a batut cu ala de la Shelbourne ![]()
Eliminarea aceea a fost nedreapta. Puteau macar sa il suspende o singura etapa. Cu el in teren la Trondheim altfel ar fi decurs lucrurile.
Imi amintesc,nu a jucat.Dar daca avea putin noroc,nu i se întâmpla povestea aia urâta cu Dave Rogers de la Shelbourne.
Dar eliminarea nu prea a fost justa.Irlandezul l-a lovit,dar Dica nu a ripostat,a cazut pe teren,doar pe tunelul ce duce spre vestiare,Dica al nostru s-a batut serios cu acel Rogers.