FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

De ce ?

«12»
Virgil05.09.2006 14:58

De ce o fi devenit forumul asta atat de anost în ultima vreme ?

Inainte se dezbateau atatea subiecte interesante,la care participa multa lume care avea ceva interesant de spus.

Era mai multa viata,eram mai putini si parca mai antrenanti decat acum.

Ce ar trebui sa facem ca sa invioram putin atmosfera?

Haideti sa ne punem putin capul la contributie,sa venim cu idei si poate reusim sa redevenim ce am fost si poate mai mult decat atât.

Am observat din totdeauna ca subiectele preferate au fost cele in care se critica ceva sau cineva.

Gigi Becali,echipa atunci cand nu mergea,MM cand a dat cu pumnul,Dica in perioada lui nefasta,Pitzi,Zenga,Andrei Cristea,etc,au incins multe spirite.

Acum cand toate sunt bune si la locul lor...tacere.

As pune aceasta tacere pe seama perioadei de vacanta,dar nu sunt chiar atat de sigur.

flo220305.09.2006 15:08

ba mai mult, si acum cand toate sunt la locul lor, se gasesc destui carora nu le convine ceva.ba thereu nu-i ce trebuia, ba o.Petre pe post de "copilul lui Oli" , ba a furat Gigi din banii Stelei s.a.m.d.

off topic : deja vu - Germania -Romania (tineret) 2-0 sapunaru cartonas rosu!

bodanelu05.09.2006 15:55

nu stiu ce sa zic, dar legat de scandat si lipsa unor discutii pe aceste teme, nu pot sa inteleg decat ca echipa merge bine, lumea e multumita, si prefer asta in dauna a zeci de mesaje pe forum si echipa sa mearga prost!

e exact ca la presa, daca nu ai scandal nu ai ce face, sunt cateva discutii care inca mai merg si doar atat!

ca solutii, nu pot sa`mi dau seama. observasem acum cateva zile, cand s-au realizat cele 3 transferuri, topicul dedicat lor a capatat 4-5 pagini doar intr`o zi!

Motanu D05.09.2006 15:55

As vrea si eu sa invoc vacanta... dar nu e chiar asa.

Cred ca problema e putin mai complexa. Deja au inceput, pe langa utilizatorii cu "vechime" ai forumului sa para multe alte personaje noi.

Unii s-au integrat bine in viata forumului, din punctul meu de vedere par a fi aici de ani buni. Majoritatea insa s-a dovedit a fi - mi-e greu sa gasesc un eufemism potrivit - departe de ideea care sta la baza acestui forum.

"Avem 19239 utilizatori inregistrati" zice sec una dintre statisticile forumului. Numarul e in continua crestere. Daca invocam legile lui Murphy suma inteligentei e constanta. Sau, ca sa fim realisti, are o rata de crestere mica...

Mai mult, unii dintre forumistii care mereu aveau o activitate constructiva au "disparut" sau posteaza rar.

Pe de alta parte se spune ca tacerea e de aur. Sper ca membrii forumului sa fi intrat doar in silenzio stampa pentru o mica perioada. Si apoi sa revina.

Apropo, pe cine mai criticam ?

thereau05.09.2006 15:59

Motanule ..eu m-am integrat bine ? :lol:

Si eu vreau sa facem ceva ca sa exista din nou activitate pe forum.

Propun eu un subiect...intalnire intre utilizatorii forumului ..care se baga ? :roll:

Am trei conturi...din greseala,mereu uit parola

Deci sunt asa Madfrog,noodle si Thereau :D

Chiar uit parola... 8O

Motanu D05.09.2006 16:01

Eu nu critic pe cineva anume. Nu zic ca X e asa si Y e altfel, nu fac clasificari.

Am incercat dar sa ilustrez o conlcuzie personala asupra activitatii exsitente pe acest forum.

bodanelu05.09.2006 16:06
Motanule ..eu m-am integrat bine ?  :lol:  

Si eu vreau sa facem ceva ca sa exista din nou activitate pe forum.

Propun eu un subiect...intalnire intre utilizatorii forumului ..care se baga ?  :roll:

Am trei conturi...din greseala,mereu uit parola

Deci sunt asa Madfrog,noodle si Thereau :D

Chiar uit parola... 8O

si mie mi se pare o idee destul de buna cu intalnirea!

skorpio1505.09.2006 16:20

Acesta mi se pare de departe cel mai complex si bine organizat forum despre Steaua din cate-am vazut. Si un mare merit il aveti voi, moderatorii care vorbiti mereu cu noi si nu interveniti doar cand e de editat sau sters un post.

Userii se simt din start mai bine si sunt incurajati sa discute mai mult (cel putin asa a fost in cazul meu).

Postez de 3 luni si nu stiu cum a fost inainte, dar acum mi se pare sincer ok. Se mai intanpla cateodata sa te ia somnul cand te uiti pe el, dar daca se gasesc subiecte bune de discutie se animeaza repede. (calificari, transferuri, nationala etc)

Parerea mea e ca faceti treaba buna. :wink:

@Thereau

Scrie-ti parola (parolele) pe un post-it si lipeste-l de monitor. Asa sigur nu mai uiti. :)

gone05.09.2006 16:36

Poate si din cauza ca aici userii nu posteaza aiurea. Nu sunt topicuri inutile. Se pare ca noi preferam calitatea si nu cantitatea. Si e bine asa.

Virgil, stai sa vina derby-urile, meciurile din Liga. Eu zic ca atunci o sa fie mai multa agitatie.

bodanelu05.09.2006 16:39

nu e forumul animat, nu mai are ce modera Virgil, nu mai vin banii :D :D :D

thereau05.09.2006 16:48
@Thereau

Scrie-ti parola (parolele) pe un post-it si lipeste-l de monitor. Asa sigur nu mai uiti.  :)

Asa o sa fac ms mult de sfat :P

Deci,cine ar agrea o intalnire intre utilizatorii forumului ? astfel de subiecte sunt dezbatute pe toate forumurile,numai la noi nu ? :(

Fiti mai receptivi la astfel de mesaje,si se populeaza din nou forumul!

armanovici05.09.2006 16:50

bai tu esti dinamovist?

:P :lol:

gone05.09.2006 16:53

@ Thereau

Eu as veni la o intalnire cu membrii forumului. Dar nu week-endul asta. Sunt la Pitesti. :P

MadFroG05.09.2006 17:49

Pai si eu merg la pitesti..am ceva treaba pe acolo :lol: !

@armanovici...Thereau e tot contul meu ...deci iti dai seama ca nus "caine infiltrat" :twisted:

Haideti,bai baieti mai multa miscare pe forumul asta,ce tot o dam ne intalnim sau nu ? :P

skorpio1505.09.2006 17:50

@Thereau/ noodle/ Madfrog

N-ai pt ce :wink:

FanSteaua4Life05.09.2006 20:40

Mai bine am propune o intalnire la casele de bilete, cei care pot merge la meciuri bineinteles...eu pot dupa 20... :D

SteauaToronto05.09.2006 22:06

Intalnire la mine aici in Toronto, aduceti femeile din Romania va rog ca aici cam toate depasesc 100 kg!

Virgil06.09.2006 01:51

Ideea cu intalnirea reala cade din start,zic eu.

Ca sa ne întalnim ne trebuie un motiv special.Oare nu ne întalnim suficient de mult pe stadioanele patriei cu ocazia meciurilor,în orasele patriei,pe strazi,atunci cand sarbatorim victorii,evenimente fericite ale echipei noastre de suflet ?

Nu cred ca e posibil asa ceva si nu vad cum o asemenea întalnire ar da un nou suflu activitatii pe forum.

Remarc opinia lui "bodanelu" si inclin sa-i dau dreptate :

e exact ca la presa, daca nu ai scandal nu ai ce face, sunt cateva discutii care inca mai merg si doar atat!  

ca solutii, nu pot sa`mi dau seama. observasem acum cateva zile, cand s-au realizat cele 3 transferuri, topicul dedicat lor a capatat 4-5 pagini doar intr`o zi!

MadFroG06.09.2006 04:10
Ca sa ne întalnim ne trebuie un motiv special.  

Ce poate fi mai special decat un meci al Stelei!Propun o intalnire la un meci,vedem si noi cati "ultrasi" sunt pe forumul asta,facem schimb de impresii,de pungi de seminte :lol: ,mai discutam ceva fotbal.

O intalnire nu strica,cel mai bine pm imi dati adresele de messenger si discutam acolo :P

cannavaro06.09.2006 06:35

Hai sa va spun si parerea mea:

Incepusem si eu in primele zile pe forum sa postez stiri etc...sa ma bag in discutii.

Nu au trecut 2 zile si am primit mesaj privat...ca semnatura mea e prea mare.Am modificat`o iar peste inca o zi primesc alt mesaj privat cum ca tot nu e bine. In fine...

Postez eu in continuare..si primesc iar pm cum ca am luat o avertizare pentru ca nu am postat unde trebuie.Daca ma apucam sa postez in continuare mai mult ca sigur imi luam ban ca doar eram nou pe fourm si nu aveam de unde sa-mi dau seama ce cum si unde se posteaza.

Mai nou vad ca topicurile se inchid aiurea si este o problema mai veche asta care s-a mai discutat.Nu castigati nimic daca inchideti topicurile. Daca s-a inchis un topic despre o discutie ce pot sa fac...sa deschid altul?! Pai mai mult ca sigur imi voi lua o avertizare.

Sper ca ati inteles motivul vazut de mine pentru care nu se mai posteaza cu acelasi interes pe forum : Duritatea moderatorilor care cred ca intotdeauna dreptatea e de partea lor desi nu e mereu asa. Incercati sa va purtati altfel cu userii forumui sa le explicati cand gresesc si sa-i indrumati pe drumul cel bun .. si nu cu avertizari!!

Salut

Virgil06.09.2006 07:47

E un punct de vedere cat se poate de personal.Sa trecem peste "duritatea" necesara a moderatorilor,peste inchiderea unor topicuri care nu sunt de actualitate sau nu mai pot continua pe motiv ca au ajuns la o "temperatura" extrem de ridicata,la care îsi fac loc reprosurile,insultele s.a.m.d.Sa vedem din perspectiva grupului problema.

bodanelu06.09.2006 07:54

@cannavaro tin sa te contrazic. o singura data am fost contactat pe PM de catre moderatori si mi s-a explicat ce si unde am gresit! am inteles si apoi nu am mai repetat gresala...

dar pentru un nou venit, care nu citeste regulamentul, e greu sa reziste...

sorin_77706.09.2006 08:50

Virgil

Nu dispera, urmeaza meciul cu cei de sub pod, meciul cu rivalii de-o viata, cainii si sa vezi atunci invazie pe forum de nu sti ce sa faci mai repede ca moderator... Nu mai e mult! Si inca o chestie, parca si nationala joaca niste amicale in perioada asta... Eu asa am sentimentul? Gresesc?

Ayrton06.09.2006 09:34
...Sa vedem din perspectiva grupului problema.

Virgil,

Grupul e suma indivizilor. Cred ca abordarea de tip personal a lui Cannavaro e la fel de importanta ca si cea la nivel general.

Tu ai mentionat 2 probleme, una de cantitate a mesajelor si alta de calitate.

Prima are legatura si cu rigiditatea cu care se aplica regulamentul (moderatorii dau senzatia ca nu agreeaza exact ceea ce este baza unei dicutii interesante - polemica), a doua mai degraba cu varsta celor ce posteaza.

sorin_77706.09.2006 10:14

Am o intrebare:

Jucatorii Stelei sunt in continuare in silentio stampa?

«12»