FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Grupa Ideala!!!

«12»
radoi8623.08.2006 22:17

URNA A

FC Barcelona (Spania)

AC Milan (Italia)

Real Madrid (Spania)

Inter Milano (Italia)

Liverpool (Anglia)

Arsenal (Anglia)

Manchester (Anglia)

Valencia (Spania)

URNA B

Olympique Lyon (Franta)

FC Porto (Portugalia)

PSV Eindhoven (Olanda)

Bayern Munchen (Germania)

Chelsea (Anglia)

AS Roma (Italia)

Celtic (Scotia)

Lille (Franta)

URNA C

Steaua (Romania)

Sporting Lisabona (Portugalia)

Benfica Lisabona (Portugalia)

Bordeaux (Franta)

Werder Bremen (Germania)

Olympiakos Pireu (Grecia)

TSKA Moscova (Rusia)

AEK Atena (Grecia)

URNA D

Anderlecht (Belgia)

Dinamo Kiev (Ucraina)

Levski Sofia (Bulgaria)

{ahtior Done]k (Ucraina)

Galatasaray (Turcia)

Hamburger (Germania)

Spartak Moscova (Rusia)

FC Copenhaga (Danemarca)

Acestea sunt posibilele adversare? Ce grupa va doriti?

Eu personal as vrea sa picam cu Barcelona, Chelsea si Copenhaga sa mergem in UEFA in primavara si sa avem si meciuri tari de tot cu Barca si Chelsea...

Cu toate ca Valencia, Celtic si Levski e o grupa din

care am merge mai departe in CL!

Totusi ar fi un meci greu de tot cu Diavolul Milanez! Dar Dumnezeu va tine cu noi nu?;)) Probabil Gigi va zice ca joaca Diavolul Milanez cu Divinitatea Ros-Albastra!

DTP-Ludacris23.08.2006 23:49

Habar n-am ,decat sa cadem intr-o grupa usoara si sa nu ne calificam ,mai bine o "furam" de la Barca,Chelsea ... :lol:

sorin_g24.08.2006 00:09

Liverpool

Celtic

Steaua

Copenhaga

Ayrton24.08.2006 00:10

In nici un caz Barca sau Chelsea! Sunt, clar, cele mai tari echipe in acest moment! Pe langa ele, chiar si Milanul pare OK!

Asadar prefer Milan, Bayern si Copenhaga sau Milan, Celtic si Hamburger SV.

I.N.Money24.08.2006 00:32

Totusi Milanul e Milan,mi-ar face mare placere sa mai am parte de inca o dubla Steaua-Valencia in grupe.

Ayrton24.08.2006 00:39

Eu zic sa lasam Steaua-Valencia pentru optimi! :wink:

I.N.Money24.08.2006 00:50

Pai cred ca pentru spanioli ar fi groaznic sa se intoarca iarasi in luna februarie in Romania,sa plece sa speram iar eliminata.

Bineinteles glumesc,in acest sezon sa fim realisti,daca vrem o calificare in optimi avem mare nevoie si de o grupa favorabila,tinand cont ca aceste echipa au intrat in UCL,inseamna ca au valoare si multe dintre ele experienta.

uZy | @nDr3i24.08.2006 03:33

Liverpool

Celtic

Steaua

Dinamo :D

Motanu D24.08.2006 05:10

Barcelona

Chelsea

Steaua

Levski

E ideala. Scoatem si banul, jucam meciuri tari si avem sanse mari sa luam Cupa UEFA.

Grinch24.08.2006 06:45

Eu unul as prefera urmatoarea grupa :

Inter

Lille

Steaua

Levski

DRUGHI24.08.2006 08:36

din punct de vedere al peluzelor..as prefera o grupa cu echipe din franta italia si chiar grecia..ar fi frumos sa aducem boys sun( inter) sau alternativa( Milan) pe Ghencea... :D

fuzzy__24.08.2006 08:38

O sa fie la fel de greu cu orice echipa din primele 2 urne! Eu sper la locu` 3 si sa ne intalnim cu Dinamo in UEFA... :twisted:

Dar... mi-ar place o grupa de genu: Real, Bayern, Steaua, Levski

Cooper24.08.2006 11:12
Liverpool

Celtic

Steaua

Copenhaga

Ar fi excelenta aceasta grupa, desi Liverpool e o echipa peste Real sau Milan la ora asta.
Cooper24.08.2006 11:13
Liverpool

Celtic

Steaua

Copenhaga

Ar fi excelenta aceasta grupa, desi Liverpool e o echipa peste Real sau Milan la ora asta.
michael24.08.2006 11:35

Mi-ar place ca sa picam cu Levski, iar catelusii sa pice cu Standard in grupele UEFA. Noi sa scoatem zeama din castraveti, iar ghiavolii sa ii fiarba pe potai in cazanul cu smoala si sulfur :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Pentru primele doua locuri mi-ar place sa dam de niste echipe care logic sa fie superioare, dar care sa nu le inmoaie picioarele baietilor :)

Un Manchester/Inter din prima urna, iar din a doua urna orice echipa inafara de Lyon si Chelsea (Bayern a scazut tare mult, mai ales dupa plecarea lui Ballack). Daca o sa facem egal cu ele la noi acasa, ar fi exelent. Numai zic daca am bate vreuna!

Ce bine ar fi fost daca il aveam acum pe Ogararu si inca un Radoi...

michael24.08.2006 11:35

Mi-ar place ca sa picam cu Levski, iar catelusii sa pice cu Standard in grupele UEFA. Noi sa scoatem zeama din castraveti, iar ghiavolii sa ii fiarba pe potai in cazanul cu smoala si sulfur :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Pentru primele doua locuri mi-ar place sa dam de niste echipe care logic sa fie superioare, dar care sa nu le inmoaie picioarele baietilor :)

Un Manchester/Inter din prima urna, iar din a doua urna orice echipa inafara de Lyon si Chelsea (Bayern a scazut tare mult, mai ales dupa plecarea lui Ballack). Daca o sa facem egal cu ele la noi acasa, ar fi exelent. Numai zic daca am bate vreuna!

Ce bine ar fi fost daca il aveam acum pe Ogararu si inca un Radoi...

***alex***24.08.2006 12:05

Grupa ideala ar fi:

Valencia

Celtic

Steaua

Spartak Moscova

Grupa pe care eu o vreau:

Inter

Chelsea

Steaua

Copenhaga

alex_Ra224.08.2006 12:06

cred ca vom pica in grupa cu:

AC Milan

FC Porto

Steaua

Anderlecht

gianini24.08.2006 12:09
Eu unul as prefera urmatoarea grupa :  

Inter  

Lille

Steaua

Levski

asta imi place si mie
no_problem24.08.2006 12:12

Valencia, Roma, Levski...asa vreau eu!

Oricum ar fi...da Doamne sa fie Roma!

LoveNesta24.08.2006 12:27

Ce mai conteaza cu cine jucam conteaza noi sa facem o figura frumoasa in Champions League.da macar sa nu picam cu Chelsea poate cu celtic.Doamne ajuta.....

flo220324.08.2006 12:37

barca a dat de Chelsea iar!!!!! :lol:

tragerea la sorti in direct pe rai uno :wink: noroc cu italienii!

LoveNesta24.08.2006 12:39

^numai sa nu dam si noi de ele.De ce nu da pe nicaieri la noi tragerea?noroc cu rai uno.

flo220324.08.2006 12:43

nu este important pt TV-urile din Romania

daca nu-s ciripitorii :twisted:

acu"i acu!!!!! 8O 8O 8O

am scapat!!!!!!am scapat de grupa de foc!!!!!

LoveNesta24.08.2006 12:48

omg omg hai ca e bine si asa desi se putea cu roma si valencia.Lasa ca e bine si asa.sa vedem si ultima echipa....

«12»