FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Vor pleca Dica si Iacob din iarna?

«123»
Sonic11.12.2006 11:06

Dica cred ca o sa plece... e prea bun la o adica;

iata ce scrie gsp: Se pare că zilele lui Nicolae Dică la Steaua sunt numărate Schimb Carew - Dică între Lyon şi Steaua?!

Credeti ca o sa se materializeze schimbul, si asa ca norvegianul Carew joaca doar cand nu e Fred si Benzema pe teren...

Virgil11.12.2006 11:13
Primul cuvânt care l-am rostit în viața mea nu a fost tata sau mama, Steaua a fost  Steaua vinco vici victum

:lol: Ce mincinos esti... :lol: :lol: Dar minti frumos. :lol:

Piece of Mind11.12.2006 11:15
Dica cred ca o sa plece... e prea bun la o adica;

iata ce scrie gsp: Se pare că zilele lui Nicolae Dică la Steaua sunt numărate Schimb Carew - Dică între Lyon şi Steaua?!

Credeti ca o sa se materializeze schimbul, si asa ca norvegianul Carew joaca doar cand nu e Fred si Benzema pe teren...

Ce pot sa spun...sa dea Domnul! Un atac Thereau-Carew ar face cu siguranta furori!

P.S. A nu se intelege ca am ceva impotriva lui Dica, a fost un jucator exceptional pentru noi 3 sezoane, dar cred ca si-a pierdut motivatia de mai evolua sub tricoul Stelei. In plus, trebuie sa exploatam odata si odata avantajele date de jocul cu 2 varfuri veritabile!

Virgil11.12.2006 11:17

Uite domne un om care gandeste frumos.Bravo Alex. :wink:

Phire11.12.2006 11:20

Conform aceluiasi articol, se pare ca ar mai exista o varianta [bine,asta in cazul in care nu e totul inca o inventie de-a presei]:

Dică ar urma să ajungă la campionei Franţei contra unei sume de bani. Conform aceloraşi surse amintite, Gigi Becali ar urma să primească pentru decarul său 11 milioane de euro, în timp ce contractul jucătorului s-ar ridica la suma de 1.5 milioane de euro pe an. Dacă s-ar adeveri această variantă, transferul piteşteanului ar fi cel mai mare din istoria campionatului nostru.  

Parc-as prefera prima varianta, ca, la fel ca in cazul banilor veniti de la UEFA, s-ar putea sa ne trezim ca si banii din eventualul transfer al lui Dica ar ajunge prin buzunarele lui Gigi :?

Personal, nu mi-as dori deloc ca Dica sa plece. Vede toata lumea cat de slab jucam in momentul de fata...d-apai fara sclipirile lui Dica... :?

I.N.Money11.12.2006 11:23

Visam frumos,e aproape imposibil sa il vedem pe Carew imbracand tricoul Stelei.

Desi are posibilitatea,sunt sigur ca Becali nu doreste sa plateasca salariul norvegianului care cu siguranta cere peste 1 milion de euro anual.

Sa nu uitam ca Meme Stoica a declarat inaintea sosirii lui Thereau ca Steaua a dorit sa ii aduca pe Igli Tare sau pe Bangoura,dar nu puteau plati salariul.

radooku_steaua11.12.2006 11:25

Voi chiar credeti ce scriu ziarele?? Cica schimb Dica-Carew =)) =)) =)) ... Si cand v'ati trezit era dimineata , nu ? Vine Carew la Steaua cum vine Ronaldinho la Dinamo...Reveniti'va fratilor

skylo14.12.2006 05:00

ia cipitiva un pic si vedeti daca dormiti sau sunteti treji :))).E mai bun Dica al nostru decat mosulica ala de la Lyon care mai are cel mult 3 ani de jucat dupa care se retrage.E mai de viitor Dica :)

jhivago4u22.12.2006 13:25

ba cand va aud cu Thereau..plm e vorba de Dica...sa nu plece ca am dat de dreku daca pleaca.fara Dica suntem mortzi

Virgil22.12.2006 16:01

Nu moare nimeni,stai linistit.A plecat Neaga,care era mult mai tare decât Dica si Steaua a continuat sa ramana la cel mai inalt nivel.

Ca sa nu spun cate vedete de nota 10,au plecat de-a lungul anilor.

Sigur ca ar fi bine sa ramâna,dar stie el daca in viitor va repeta forma asta ? Daca va mai fi ales jucatorul anului?Eu cred ca pentru el e cel mai potrivit moment pentru a se lansa la o echipa de top din occident.

c.ronaldo1722.12.2006 16:21

Cred ca ar fi un moment extraordinar pentru Dica sa plece... Olempique du Lyon este poate cea mai buna echipa de fotbal din Lume... Dica are sanse sa fie titular... O sa fie bine si fara Dica.

Cum ai zis si Virgil, ne-am descurcat cand a plecat Neaga....! Ne-am decsuracat cand a plecat C.Raducanu, Ogararu, Hamutovski, P.Stoica, Trica, Danciulescu etc. Nu sta Steaua in Dica !!!

Ii urez bafta daca se va duce la Lyon...

Phire22.12.2006 17:24

Dar nu exista o oferta concreta de la Lyon. Cel putin dupa declaratiile conducatorilor...

Exista in schimb de la Lens si Celtic -corectati-ma daca gresesc-. Cam putin pentru Dica, dupa parerea mea...

Later edit Oops, greseala mea, Virgil :lol: :lol:

weeezer_2023.12.2006 20:24
Cred ca ar fi un moment extraordinar pentru Dica sa plece... Olempique du Lyon este poate cea mai buna echipa de fotbal din Lume... Dica are sanse sa fie titular... O sa fie bine si fara Dica.

Cum ai zis si Virgil, ne-am descurcat cand a plecat Neaga....! Ne-am decsuracat cand a plecat C.Raducanu, Ogararu, Hamutovski, P.Stoica, Trica, Danciulescu etc. Nu sta Steaua in Dica !!!

Ii urez bafta daca se va duce la Lyon...

Sunt de acord ca pentru jucator, sa plece acum este momentul cel mai prielnic. Dar pentru club, cred ca ar fi cea mai mare prostie. Pentru ca, si aici te contrazic Ronaldo, in momentul de fata, Steaua STA in Dica. Mereu cand au plecat altii, ramanea cineva in spate. Dupa Raducanu l-am avut pe Neaga, dupa Neaga l-am avut pe Dica, dupa Hamu pe Tudor si asa mai departe. Dupa Dica, nu ramane nimeni. Nimeni care sa construiasca si sa marcheze deopotriva. Am avea o echipa rupta.

Piece of Mind24.12.2006 07:59
Exista in schimb de la Lens si Celtic -corectati-ma daca gresesc-. Cam putin pentru Dica, dupa parerea mea...

Celtic Glasgow e un nume mare in Europa, au castigat si CCE(in 1969, daca nu ma insel). Ar fi onorant pentru Dica sa joace la ei.

Bogdan4Steaua24.12.2006 08:35

Lui Dica nu i se potriveste fotbalul scotian. Eu unul l-as vedea in campionatul Spaniei.

bodanelu24.12.2006 09:43

Oricum Dica nu o sa mai stea la noi mult timp daca o sa continue cu evolutiile bune...

Dar ce ne facem fara el? cine sa`i ia locul?

c.ronaldo1724.12.2006 11:10
Oricum Dica nu o sa mai stea la noi mult timp daca o sa continue cu evolutiile bune...

Dar ce ne facem fara el? cine sa`i ia locul?

Badea ???

bodanelu25.12.2006 00:59

il vezi tu pe Badea in stilul lui Dica? eu nu prea...

Dica are stilul lui aparte, cand nu face nimic tot meciul si da un gol de senzatie...

SteauaToronto25.12.2006 02:10

Dica se poate afirma DOAR in campionatul Spaniei.

Va zic eu ca nu are nici o sansa se se acomodeze in alta parte.

CRACIUN FERICIT!

stelist24/2429.12.2006 02:06
il vezi tu pe Badea in stilul lui Dica? eu nu prea...

Dica are stilul lui aparte, cand nu face nimic tot meciul si da un gol de senzatie...

Ai dreptate...

Terminam emisiunea acum si cu.. Asta Basta

Sunt interzise postarile consecutive

ale aceluiasi utilizator.Daca doresti sa adaugi

ceva unui post,foloseste butonul "edit".

Moderatorii

c.ronaldo1729.12.2006 07:22

pai nici Dica in primul an la Steaua nu era un jucator de baza... Poate cine stie, peste ceva timp, Badea va da scarita cu Kiev ;)

gone29.12.2006 09:02

Dica din primul an era golgheterul echipei. :wink: Daca pleaca trebuie adus imediat un inlocuitor pt el sau schimbat sistemul de joc. Dar la cum il cunoastem pe Oli cred ca prima varianta e mai probabila.

Te rugam sa eviti citarea în întregime a

postului anterior.Relatii în REGULAMENT.

Moderatorii

cyril_thereau18.01.2007 19:11

Iacob cu sigurantza nu va pleca, iar Dica nu cred, ca acum s-a accidentat..va lipsi oare la dubla cu sevilla? :cry: asa au zis astia de la TV Sport.

c.ronaldo1719.01.2007 12:21

Da, din pacate va lipsi.

«123»