prosport
prosport
@bodanelu
ultimele_inventii_in_fotbal.ro aka gsp :twisted:
in niciun caz nu trebuie sa plece Victoras Iacob si Dica standard nu se compara nici la degetul mic cu ce echipe intilnim in grupe si Badea nu are experienta
mai bine sa nu plece ![]()
Nu cred ca va pleca prea curand cineva de la Steaua.Poate Radoi la plece la vara dupa niste evolutii spectaculoase in Cl si nu trebuie uitat faptul ca anul viitor daca castigam campionatul(si sigur il vom castiga) vom intra direct in grupe,deci implicit ne trebuie din nou lot puternic.Conducatorii nostri sunt prea destepti pentru a comite astfel de greseli.
in iarna sunt mari sanse sa plece un jucator pe bani buni, mai ales acum ca am intrat in grupele UCL.
sper sa nu plece nimeni.
Eu nu cred ca Gigi va vinde jucatorii daca vom avea un parcurs bun si vom prinde primavara deoarece fara cei doi in primavara europeana ne va fii foarte greu datorita faptului ca acestia au experienta si sunt jucatori de valoare
FORZA Steaua!!!!!
Daca vrem sa avem o piesa grea in atac si vom avea mare nevoe / Dica este cel cu cea mai mare experientza si cu sange rece va reuji sa inscrie / asa ca pastrati-l pe Dica si nu il datidaca ii vindem pe Dica si Iacob mie mi-e ca ne bate si dinamoo=))=))
adevarat de unde jtii rossoblu?? maj bucura enorm daca ar fi aja da ma indoiesc profund:(... jtii u sigur?
scrie ce gandesti da' SCRIE CORECT!
respecta limba romana ! se scrie si nu "si" reusi nu "reuji" stii nu "jtii" m-asnu "maj" asa nu "aja"; nu iti spun decat atat,ca m-am enervat.
Editat,moderatorii.
siu tata aici e forum nu scoala educatoare.Traim in democratie si fiecare e liber sa gandeasca/vorbeasca/scrie cum vrea!
Mai usor cu jargonul asta de net totusi. Si eu mai faultez limba romana cand scriu pe forum dar totusi nu suntem pe mIRC aici !!!
mai bine sa plece Iacob Steaua nu are nevoie de el sa joace cu francezul sa vedem ce face ca prea il lauda lumea
janker mise pare mie sau nu i'ai mai luat apararea lui Iacob? ![]()
nu vreau sa plece Dica :cry: .e jucatorul meu preferat ,imi place super mult de el si nu vreau sa plece de la Steaua :cry: :cry: :cry: dak ar pleca macar sa plece la o echipa mare si sa'i fie bine acolo nu la orice echipa din Frantza...oricum eu sper sa mai ramana 2 ani la Steaua dica10 dica10 dica10
mai bine sa plece Iacob Steaua nu are nevoie de el sa joace cu francezul sa vedem ce face ca prea il lauda lumea
Imi place cum gandesti tinere, hai sa-l aruncam pe Iacob ca pe-o masea stricata, ca doar el s-a accidentat intentionat sa nu joace cu Steaua in Champions League. Anul trecut jucator providential, titular indiscutabil, iar anul asta pe faras.
Cred ca Victoras are mult mai multe merite decat francezul, iar faptul ca amandoi vor fi apti de joc ar trebui sa te bucure. Eu sunt chiar curios cum va arata Steaua cu Cyril-Victoras in atac. Revenirea lui Iacob creste concurenta iar asta e cu siguranta un lucru benefic.
sa plece amindoi
Haida da!Eu zic sa te faci javra sau cioara! ![]()
sa plece amindoi
Cum sa plece amandoi? Tu realizezi ce inseamna asta? Cu ei putem ajunge departe..pana vor aduce alti inlocuitori, pana se vor integra cu stilul echipei..pana se vor acomoda..vom pierde multe din cauza asta...macar..spune si motivele pentru care iti este indiferent daca cei doi pleaca sau raman.. :roll:
@Marmota
Daca o sa ii citesti posturile anterioare o sa observi ca in 90 % din ele zice ca Iacob va pleca ,ca are oferte,ca Steaua nu are nevoie de el,etc.
Da, I.N.Money, dar..tot nu cred ca este o decizie buna..si sa nu le dea drumul ambilor.. :roll:
De obicei multe se spun..putine se fac..cat timp nu s-a semnat nimic..mai sper!
Ceea ce sublinia I.N.Money era fapul ca doar janker Steaua stie de acele oferte. :wink:
Inainte avea impresia ca toata lumea se ia de Iacob chiar daca nimeni nu avea nimic cu el iar acum adopta o atitudine ciudata. Oricum, avem mare nevoie de Iacob in continuare si nu cred ca va pleca...in primul rand pentru ca este util echipei iar in al doilea rand pentru ca nici o echipa nu ia un jucator dupa o accidentare care l-a tinut departe de gazon pentru luni bune.
:wink: mda..am prins ideea acum..nu citesem si ii din fraza lui I.N.Money!
Deci cum a batut vantul..hop si schimbarea de atitudine!
Dica si Iacob, avem nevoie de voi!
Forza Steaua!
Nu e neaparat o schimbare de atitudine ci un fel de "Iacob, meriti ceva mai bun decat sa nu fi dorit de suporteri, deci mai bine dai curs primei oferte" - sigur, partea cu "nu esti dorit de suporteri" este doar in imaginatia lui janker Steaua.
Din pacate exista useri pentru care un jucator este mai important decat clubul in sine.
Sa fie Jancker unul dintre ei ? Nu cred.Baiatul asta are inima de Stelist.Motivul pentru care îl apara foarte mult pe Iacob poate sa fie o legatura de rudenie,de prietenie,de vecinatate,etc.
Dica si Iacob pot pleca daca in schimbul lor ajunge un mijlocas de creatie pe care ni-l dorim cu totii...Un mijlocas care sa fie capabil sa scoata 2-3 jucatori din joc printr-un dribling sau printr-o pasa geniala. Thereau si Badea sunt atacanti care pot fructifica pase geniale. Ne-au demonstrat.
Sa plece domne,da sa vina altii mai buni
DOAMNE FERESHTE SA PLECE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!