Continua scandalul meciului de la Vaslui.
Duminica seara a fost un nou episod.
Locatia: Fanatik Show
Actori: Cristi Borcea si Gigi Becali
Meciul care ne-a adus titlul de campioana a fost vehement contestat de majoritatea adversarilor nostri. Mai ciudat a fost ca si finantatorul Adrian Porumboiu si-a acuzat o parte dintre jucatori de non combat. La emisiunea Fanatik Show, prietenul nostru Cristi Borcea l-a acuzat pe Gigi Becali ca a trantit acel meci. Becali ai inceput sa rada cu pofta si nu a negat acuzatia. Replica presedintelui nostru a fost ca de obicei de o idiotenie crasa, vecina cu nesimtirea si amica cu nepasarea patarii blazonului clubului Steaua. "Mai bine ma spanzuram decat sa pierd in ultima etapa. E clar ca daca am luat titlul sunt un mare conducator si ma mandresc cu asta". Personal cred ca e un mare idiot. Dar parerea mea nu conteaza. Este clar ca suntem mai buni decat Vaslui. Un singur semn de intrebare. Panait si Badea de la FC Vaslui au venit la Steaua imediat dupa meci, pe o suma enorma. 1.5 milioane de dolari. Inca 500 de mii si l-am fi adus pe Mazilu. 2 jucatori de pluton care ar fi trebuit probabil transferati cu maxim 400 de mii de dolari. Ei au venit insa pe 1.5. Asta e ciudat. Dupa ce ca sunt semnele unui magarii la mijloc Becali nici macar nu tace. Da subiect presei si satisfactie adversarilor nostri.