FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Scandalul Vaslui: A fost sau nu blat?

«12»
IL_Diablo01.08.2006 13:11

Continua scandalul meciului de la Vaslui.

Duminica seara a fost un nou episod.

Locatia: Fanatik Show

Actori: Cristi Borcea si Gigi Becali

Meciul care ne-a adus titlul de campioana a fost vehement contestat de majoritatea adversarilor nostri. Mai ciudat a fost ca si finantatorul Adrian Porumboiu si-a acuzat o parte dintre jucatori de non combat. La emisiunea Fanatik Show, prietenul nostru Cristi Borcea l-a acuzat pe Gigi Becali ca a trantit acel meci. Becali ai inceput sa rada cu pofta si nu a negat acuzatia. Replica presedintelui nostru a fost ca de obicei de o idiotenie crasa, vecina cu nesimtirea si amica cu nepasarea patarii blazonului clubului Steaua. "Mai bine ma spanzuram decat sa pierd in ultima etapa. E clar ca daca am luat titlul sunt un mare conducator si ma mandresc cu asta". Personal cred ca e un mare idiot. Dar parerea mea nu conteaza. Este clar ca suntem mai buni decat Vaslui. Un singur semn de intrebare. Panait si Badea de la FC Vaslui au venit la Steaua imediat dupa meci, pe o suma enorma. 1.5 milioane de dolari. Inca 500 de mii si l-am fi adus pe Mazilu. 2 jucatori de pluton care ar fi trebuit probabil transferati cu maxim 400 de mii de dolari. Ei au venit insa pe 1.5. Asta e ciudat. Dupa ce ca sunt semnele unui magarii la mijloc Becali nici macar nu tace. Da subiect presei si satisfactie adversarilor nostri.

dawid01.08.2006 13:56

nu stiu de unde pana unde se trage concluzia din declaratiile astea ca a fost blat...ca a dat Becali bani sa piarda vasluiul..."Nu a negat"..pai ce-ati fi vrut sa se puna in genunchi si sa-si faca cruci in toate zarile pamantului...radea de Borcea pt ca Borcea zice numai prostii...voi nu radeti cand il vedeti?...si spuneti-mi nu v-ati fi spanzurat daca pierdeam in fata rapidului pe ultima suta de metri....si ca e "mare conducator" ...probabil se refera la faptul ca e "prea puternic", cum zice el de obicei, ca Steaua sa fie oprita de altii prin blaturi, arbitrii si alte cele...iar de Panait si Badea..cine stie poate chiar merita (nu uitati ca Radoi a venit de la extensiv fara sa stie nimeni ce-i cu viata lui)...mie unul Badea imi inspira incredere pt viitor...iar Mazilu...sa ramaie unde e, adica in B pt ca acolo ii e locul(ziceti-mi cu ce s-a evidentiat cand a jucat cu noi?)...sau sa se duca la rapid langa grifiths

P.S. nu mai cititi prostii ca gsp

Mihai Somanescu01.08.2006 15:46

who cares?

forever_STEAUA01.08.2006 15:53

Corect, Mihai!

Din ciclul "sa radem cu (de) baietii de sub pod":

Rapidul cere să fie luate măsuri împotriva Stelei

2006-08-01 18:39:00

"Mană cerească pentru "justiţia" din fotbalul românesc! Aşa cum au înţeles şi destule dintre ziarele apărute astăzi, patronul Stelei a recunoscut modul în care echipa de lângă Cimitirul Ghencea a câştigat titlul din această vară! Ceea ce Rapid a reclamat imediat după încheierea campionatului trecut, adică transformarea luptei pentru titlu într-un război al orgoliilor care a dat cinstea la spate, a întărit acum omul nr. 1 de la Steaua. «Gigi a mărturisit. Becali n-a infirmat acuzele lui Borcea că ar fi plătit câţiva jucători de la Vaslui» (Gazeta Sporturilor), «Gigi Becali şi Cristi Borcea au recunoscut, pe un ton vesel, că echipele lor câştigă de câţiva ani campionatul făcând aranjamente cu arbitri şi jucători» (Sport Total), «Gigi Becali zice că a cumpărat campionatul! Duminică seara, finanţatorul a recunoscut indirect că Steaua nu a câştigat cinstit ultimul titlu» (Libertatea) sunt câteva dintre referirile la mărturisirile făcute în direct la un post de televiziune, făcându-i probabil pe italieni să-şi muşte mâinile de necaz. Ei, săracii, s-au chinuit luni de zile să asculte telefoanele pentru a depista corupţia din fotbalul peninsular, iar românii primesc pe tavă, în direct şi la o oră de vârf, «autodenunţurile» omologilor dâmboviţeni ai lui Moggi! Adăugaţi la toate astea declaraţiile făcute la acea vreme de Adrian Porumboiu şi Alin Simota sau transferurile, pline de învăţăminte, ale vasluienilor Badea şi Panait (jucători aflaţi sub contract, cărora steliştii le promiseseră că îi înregimentează cu săptămâni bune înaintea meciului direct) şi al petroşăneanului Drida (culmea, trimis pachet înapoi în Valea Jiului), şi lucrurile devin cât se poate de limpezi. Apropo, s-o mai considera «stelist de mic» cel pe care steliştii îl cumpăraseră – doar din vorbe, s-a văzut ulterior - cu «fabuloasa» sumă de 28.000 euro şi căruia i s-a făcut vânt în doi timpi şi trei mişcări?

Dacă totuşi organele în drept, de la noi, n-au aflat încă despre ceea ce s-a petrecut în fotbalul italian, le putem trimite prin fax deciziile dictate împotriva lui Moggi şi a acoliţilor săi. Şi poate că ar fi cazul să înceapă să copieze astfel de exemple, pe care opinia publică din România le cere nu de ieri, de azi. "

sursa: gsp

Hai baieti, ca m-ati dat gata. De mult nu am mai ras atat de bine ... De voi :twisted:

Meth0dMan01.08.2006 17:03

ba tu nu ai ce face ma de ai deschis topicu asta?? blat neblat mai conteaza daca jucam de 10 ori cu Vaslui de 10 ori ii batem asa ca acu avem alte treburi..Champions League alea alea chiar nu mai conteaza daca a fost sau nu blat

DTP-Ludacris01.08.2006 17:17

Nu cred ca a fost blat,oricum Steaua e mult peste Vaslui :? ... I bateam oricum ,desi ma indoiesc ca ar fii fost vreun blat :P

IL_Diablo01.08.2006 17:18

@methodman

Nu ma lua pe mine cu ba. Nu conteaza daca e blat sau nu? Bravo foarte bine. Inteligenta treaba. Vorbeste cu moderatorii sa stearga subiectul daca nu iti convine. Din intamplare subiectul Vaslui a fost redeschis in ultimele zile prin presa. Nu m-a apucat pe mine asa. Cum e un subiect oarecum negativ, dam imediat inapoi si nu ne pasa. Esti de-o superficialitate crasa. Bafta.

Cam astea sunt titlurile aparute dupa emisiunea respectiva.

"Gigi a mãrturisit. Becali n-a infirmat acuzele lui Borcea cã ar fi plãtit câțiva jucãtori de la Vaslui&raquo (Gazeta Sporturilor), ;Gigi Becali și Cristi Borcea au recunoscut, pe un ton vesel, cã echipele lor câștigã de câțiva ani campionatul fãcând aranjamente cu arbitri și jucãtori; (Sport Total), ;Gigi Becali zice cã a cumpãrat campionatul! Duminicã seara, finanțatorul a recunoscut indirect cã Steaua nu a câștigat cinstit ultimul titlu; (Libertatea)"

Asta inseamna sa dai apa la moara idiotilor. Pentru asta am deschis acest topic. Din pacate unii pricep mai greu efectul unor declaratii tampite ale lui Becali. :roll: Imaginea Stelei tarata putin pe jos.

radu201.08.2006 17:41

O foarte mare prostie (a cata?) din partea celui ce se doreste presedinte si se crede voievod , rege si mai stiu eu ce. Mai trist e ca se bucura de increderea unei parti insemnate a populatiei.

Exista, totusi, si posibilitatea ca vorbele sa fie scoase din context ca de obicei...

forever_STEAUA01.08.2006 17:48

@IL_Diablo

Poate titlul nu a fost cel mai inspirat :wink:

Ce imi "place" la presa, sa ii zicem, sportiva de la noi: o suta de articole in care scriu ca Gigi abereaza si apoi cate un articol in care , dupa parerea mea, nu fac decat sa ii puna lui Gigi vorbe in gura...

Revin la o intrebare pusa de altcineva inaintea mea: daca ar fi inceput sa jure ca nu a fost blat era mai bine? Nu uitati ca , cine se scuza, se acuza.

greco01.08.2006 18:28

Da, din toate lucrurile care s-au intamplat si din tot ce a declarat Becali, se poate trage concluzia ca a fost blat la Vaslui. Suma platita pentru cei doi jucatori este uriasa si nejustificata, si modul in care s-au prezentat unii jucatori in acea etapa a fost derizoriu. Prin toate declaratiile pe care le da, ciobanul nu face decat sa intretina aceste suspiciuni si sa puna paie pe foc. De fapt, tot timpul a dat de inteles ca important este doar sa castigi, nu si cum o faci. Cred ca va aduceti aminte si de afirmatii de genul "Daca Timisoara joaca cu rautate impotriva mea, nu mai am ce discuta cu Olaroiu". Bineinteles, nu toate sunt legate de cate un meci necurat, dar sunt sigur ca ciobanul nu evita asemenea practici atunci cand are ocazia.

cmt-steaua01.08.2006 19:07

nu a fost nici un blat !!! Steaua joaca bine si in fatza unei echipe k Vaslui era normal sa castigam. Si nu conteaza ce spun altzi :!: :!: :!:

IL_Diablo01.08.2006 21:04

Respect Greco. Ai curajul sa spui lucrurilor pe nume. Si asta e un lucru rar.

Dan_BKL02.08.2006 00:09

nu e vorba de nici un blat.pur si simplu echipa mai motivata a castigat.

vasluiul si cu 3 puncte si fara 3 puncte tot aia era in timp ce Steaua daca nu castiga la Vaslui putea pierde titlu.

Atitudinea pe care a avut-o Gigi duminica seara la fanatik show a fost mai mult pentru a le mai da putin peste nas crapizilor.

fac pariu ca toti rapidisti care s-au uitat la emisiune si au vazut reactia lu Gigi mureau de draci.

FortuneTeller02.08.2006 03:46

Se cam umbla cu ocaua mica in tarasenia asta. No1: Cind Gigi zice ceva care poate fi interpretat de rau pt Steaua, toti il cred; dar orice altceva zice toti rid si spun ca a luat-o pe aratura. Unde-i unitatea de masura? No2: Campionatele trecute au fost cit de cit echilibrate numai pt ca Borcea, Dinu Vama, clanul Lucescu, nea Jenel, etc au jucat cu carti masluite. In mod normal nici nu trebuiau sa conteze jocurile cu Jiul sau Vasluiul, ati uitat de Cluj? No3: Oare cind va fi clubul Rapid verificat contabil de catre Liga si Finante? Adica un actionar reclama de zor iregularitati, sunt precedente de frauda fiscala, dar nimeni nu zice nimic iar Sportul e in B pt 3 cirnati si domnu' Prunea. Asa, ca exemplu si precedent pt viitoare sanctiuni impotriva ... si in scopul...

weeezer_2002.08.2006 05:32

hai sa dezgropam mortii... :roll:

Gica Chioru02.08.2006 07:31

Exista printre noi diversi indivizi care mai de care mai pretentiosi si mai figuranti. Nu stiu cat de "binevoitori" sau de bine intentionati sunt acestia dar exista unele aspecte ce trebuie neaparat luate in considerare de administratorii si moderatorii sitului.

Initiatorul acestui topic are la un alt topic urmatoarea interventie:

Nu e vorba de trecut dinamovist. Danilescu a fost omul cooperativei. de aia s-a chinuit Dinamo sa-l aduca. Un NU hotarat blaturilor.

Este vorba despre securistul de Danilescu, omul impus clubului nostru de catre Securitate, omul de care se ferea intreaga conducere a clubului, nea Ion Alexandrescu mai abitir ca toti, de altfel, pupilul acestuia, Jean Pavel, stia foarte bine cum sta treaba cu jigodia de Danilescu de aici relatia dusmanoasa dintre ei.

Acum deschide cu multa ipocrizie un subiect ce ar merita totusi dezbatut dar cu moderatie si cu discutarea tuturor aspectelor in functie de gravitatea si complexitatea lor.

Eu il consider pe acest Il Diablo un infiltrat sau, macar, un individ ce prin activitatea sa face rau imaginii clubului nostru. De aceea rog administratorii sa ia in discutie mesajele acestuia si sa actioneze in functie de concluziile pe care le vor trage.

Gica Chioru02.08.2006 07:37
Da, din toate lucrurile care s-au intamplat si din tot ce a declarat Becali, se poate trage concluzia ca a fost blat la Vaslui. Suma platita pentru cei doi jucatori este uriasa si nejustificata, si modul in care s-au prezentat unii jucatori in acea etapa a fost derizoriu. Prin toate declaratiile pe care le da, ciobanul nu face decat sa intretina aceste suspiciuni si sa puna paie pe foc. De fapt, tot timpul a dat de inteles ca important este doar sa castigi, nu si cum o faci. Cred ca va aduceti aminte si de afirmatii de genul "Daca Timisoara joaca cu rautate impotriva mea, nu mai am ce discuta cu Olaroiu". Bineinteles, nu toate sunt legate de cate un meci necurat, dar sunt sigur ca ciobanul nu evita asemenea practici atunci cand are ocazia.

Greco, este evident faptul ca Gigi este total incapabil de ascunzisuri si de diplomatie. Gandeste-te insa la urmatorul aspect: zici ca a fost blat motivand cu faptul ca a cumparat doi jucatori de la Vaslui, apropo, suma nu este 1,5 milioane de parai ci de 750 000. Pai, cum devine cazul? L-a avut complice pe Porumboiu? Sunt lucruri care se bat cap in cap si chiar daca a fost ceva la Vaslui nu a fost ceva atat de grav, nu este vorba de mituirea/cumpararea unor fotbalisti pentru a nu juca corect cu noi. Pana una alta singurul joc dovedit clar ca a fost blat este cel de la Cluj si ar trebui sa va intrebati de ce organele indrituite nu au deschis o ancheta. Dar pe unii dintre noi ii mananca spinarea si se scarpina cu piciorul...

weeezer_2002.08.2006 08:56

intr-adevar, suma platita pe cei doi fotbalisti n-are a face cu posibilitatea "mituirii" jucatorilor, intrucat banii aia au ajuns SUS, nu la nivel de jucator. Eu personal nu cred ca a fost blat din simplul motiv ca oricat ar fi Gigi de inconstient, PROST nu e, si dk s-ar stii cu musca pe caciula, nu cred ca ca ar face misto-ul pe care il face pe tema respectiva, ci s-ar multumi sa nege clar fiecare acuzatie.

greco02.08.2006 09:43

Greco, este evident faptul ca Gigi este total incapabil de ascunzisuri si de diplomatie. Gandeste-te insa la urmatorul aspect: zici ca a fost blat motivand cu faptul ca a cumparat doi jucatori de la Vaslui, apropo, suma nu este 1,5 milioane de parai ci de 750 000. Pai, cum devine cazul? L-a avut complice pe Porumboiu? Sunt lucruri care se bat cap in cap si chiar daca a fost ceva la Vaslui nu a fost ceva atat de grav, nu este vorba de mituirea/cumpararea unor fotbalisti pentru a nu juca corect cu noi. Pana una alta singurul joc dovedit clar ca a fost blat este cel de la Cluj si ar trebui sa va intrebati de ce organele indrituite nu au deschis o ancheta. Dar pe unii dintre noi ii mananca spinarea si se scarpina cu piciorul...

Poate m-am exprimat gresit, nu cred ca a fost "blat" in sensul de meci trantit cu toata echipa, dar cativa jucatori au dat impresia ca intrasera deja in vacanta. N-am spus nicaieri ca blatul de la Cluj nu e mai grav decat ce s-a intamplat la Vaslui, dar e normal sa ma intereseze mai mult ceea ce se intampla cu Steaua decat ceea ce se intampla la Rapid.

Sincer sa fiu, nu-mi pasa daca ciobanul glumeste. Din partea mea, daca glumeste cu asemenea lucruri, ar fi foarte bine sa plateasca chiar daca merita sau nu. Ce s-ar intampla daca eu as fi suspect intr-un caz de crima si le-as spune tuturor zambitor ca "toti suntem datori c-o viata" cand as fi intrebat daca eu sunt autorul ? NU asa se procedeaza, un om nevinovat se lupta pentru a dovedi ca e nevinovat, nu ii sfideaza pe cei din jur lasand sa se inteleaga ca e mai presus de lege.

Nu ii sustin in niciun fel de cei de la Rapid cu comunicatele lor penibile, pentru ca singurul lor scop este sa castige cat mai multe la masa verde cu sau fara rost, dar eu, ca suporter stelist, imi doresc ca FC Steaua sa termine pentru totdeauna cu astfel de practici.

IL_Diablo02.08.2006 11:56
Exista printre noi diversi indivizi care mai de care mai pretentiosi si mai figuranti. Nu stiu cat de "binevoitori" sau de bine intentionati sunt acestia dar        exista unele aspecte ce trebuie neaparat luate in considerare de administratorii si moderatorii sitului.  

Eu il consider pe acest Il Diablo un infiltrat sau, macar, un individ ce prin activitatea sa face rau imaginii clubului nostru. De aceea rog administratorii sa ia in discutie mesajele acestuia si sa actioneze in functie de  concluziile pe care le vor trage.

Si eu rog moderatorii sitului sa sanctioneze atacurile si jignirile. Nu am facut nici o referire la persoana ta, in acest topic. Toate lucrurile pe care le-am spus sunt subiecte reale. Esti de-a dreptul penibil cu acest comportament comunist. Ne aflam in anul 2006 prietene. Nu poti inchide gura cuiva pentru ca tu ai o alta parere. Poate moderatorii iti vor da sa citesti si articolu scris pentru concursul "Articolul tau". Nu ma explic in fata ta, dar cu siguranta ca avem mentalitati total diferite. Apropo, "infiltratul" de mine se pregateste sa plece la meci. O sa ma duc si pe la stadion sa fac rau imaginii clubului. :roll: :roll: :roll:

c.ronaldo1702.08.2006 12:47

nu e vb ca a fost blat da nea Jiji nu stie sa se pronunte corect... a lasat de inteles ca nu a fost chiar 100% corect... asta e pentru ca nu le are cu cartea.... nu prea citeste.... noroc ca are bani... altfel la Steaua sigur nu mai era.... :x

FORZA Steaua

greco02.08.2006 13:02

Nu mai spune asemenea enormitati, Steaua o sa existe mult si bine cu sau fara cioban.

c.ronaldo1702.08.2006 13:05
Nu mai spune asemenea enormitati, Steaua o sa existe mult si bine cu sau fara cioban.

fara banii lu Jiji.... mai greu.... :twisted:

greco02.08.2006 14:02

Da, fara banii si influenta lui Gigi, mai greu, dar ar fi existat. Poate n-ar fi luat atatea titluri, poate n-ar fi ajuns asa de departe in cupele europene, dar e o diferenta intre asta si a nu exista deloc.

DTP-Ludacris02.08.2006 14:22
NU a fost blat ! Steaua >>>>>>>>>>>>>>>>>> Vaslui :evil:
«12»