FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Formula 1

«12»
Grinch30.07.2006 16:06

Sunt sigur ca multi dintre voi urmariti si acest minunat sport . Pentru cei interesati propun sa discutam aici despre tot ce se intampla la fiecare cursa . In ultima cursa , Hockenheim Germania , Ferrari a dominat clar , Schumi obtinand victoria iar Massa pe 2 . Principalul candidat al lui Schumacher la castigarea campionatului Alonso , a terminat abia pe 5 , astfel Schumacher s-a apropiat la doar 11 puncte . Voi cu cine tineti ?

forever_STEAUA30.07.2006 16:11

Schumacher :twisted: :twisted:

I.N.Money30.07.2006 16:28

S-ar putea ca experienta lui Schumi sa isi spuna cuvantul.

La fel de mult insa ca viitoarele curse astept si urmatoarele perle scoase de Miky Alecsandescu, :lol: acea faza cu Fernando care incearca sa il depaseasca pe Alosno fiind clasica.

Revenind la lucruri serioase,sa vedem daca aceste 11 puncte pot fi recuperate de neamt.

Motanu D30.07.2006 16:49

Sunt fan al lui Schumacher dinainte de-a fi fan al Stelei !!! Regretatul Ayrton Senna traia cand am inceput sa simpatizez cu pilotul german...

Cat despre cele 11 puncte eu zic ca vor dispare foarte repede !

weeezer_2030.07.2006 16:49
Voi cu cine tineti ?

cu Steaua :oops:

Acum serios vorbind, tin cu oricine mai putin cu Schumi. Deci in situatia data, cu Alonso. Pacat ca McLaren nu mai au monoposturile de acum cativa ani cand Hakkinen se distra pur si simplu pe pista...

Virgil30.07.2006 17:13

Alonso si Renault,pentru ca :

acolo unde Alain Prost a ratat, Fernando Alonso a reusit.La 24 de ani, tânarul spaniol a oferit lui Renault primii sai lauri de campioanã mondiala de Formula 1, dublata, în plus, cu titlul la piloti, o dubla dupa care marca franceza alearga din 1977.

E vorba de anul 2005.

***alex***30.07.2006 18:34

Schumi! Daca cei de la Michelin nu schimba nimic, pt Schumacher va fi o nimica toata sa recupereze cele 11 puncte si sa obtina al 8-lea titlu!

greco30.07.2006 18:59

Cu Schumacher de prin '95. :-)

radoi8630.07.2006 20:25

Michael Schumacher! Va fi muuuult mai sarac sportul asta dupa ce se va retrage marele campion!

Motanu D30.07.2006 20:39

SAu poate ca Formula1 va fi un sport mult mai spectaculos dupa retragerea lui Schumacher. E net superior celorlalti.

mariuss_d30.07.2006 21:08

In formula 1 de azi mai mare procent in obtinerea unei performante il are masina in detrimentul pilotului. Schumacher este principalul beneficiar al acestui lucru. Nu-i contest valoarea care oricum exista dar cred ca a si nimerit o perioada propice doborarii tuturor recordurilor.

Kimi e favoritul meu. Pacat ca are asa mult ghinion.

Dawson30.07.2006 21:22

Eu am tinut cu Schumi acum multi ani. Tin cu Ferrari, dar de cand Michael a inceput sa fie mare smecher tin cu pilotul 2 al echipei - Irvine, Barrichello, acum Massa.

weeezer_2030.07.2006 21:43
SAu poate ca Formula1 va fi un sport mult mai spectaculos dupa retragerea lui Schumacher. E net superior celorlalti.

E greu sa facem o comparatie... in primul rand e vorba de masini, apoi de experienta... N-ai de unde sa stii, poate daca ii pui pe Schumi si pe Alonso/Montoya (care mi se par mie cei mai talentati... acum Montoya am inteles ca se retrage?) in aceeasi masina, pe aceeasi pista, de 30 de ori... n-ai de unde sa stii care va castiga. Parerea mea cel putin :)

Grinch31.07.2006 08:25

@greco

Tot din 1995 tin si eu cu Schumi .

Sa speram ca Schumi va recupera cele 11 puncte si va face inca odata milioane de fani fericiti .

***alex***06.08.2006 18:11

Una dintre cele mai frumoase curse din acest sezon a fost azi la Hungaroring. S-a trecut de la agonie la extaz pentru fanii lui Schumacher si Alonso, dar pana la urma nici unul nu a profitat.Lupta ramane stransa in continuare.

Nu numai cea mai frumoasa cursa, dar si cel mai bun comentariu, Zsolt Baumgarnter i-a dat o lectie de comentariu si de engleza lui Miki care comenta de parca era finala CM. Sa nu mai vorbim de engleza sa, daca asa vorbeste si cu pilotii si managerii cu care se lauda ca se intalneste imi dau seama ce apreciat este. Folosea cuvinte aiurea, le inventa el, benzina zicea "gasoline" in loc de "fuel", pista, a zis "truck" in loc de "track" ca sa nu mai zic ca pista umeda se traducea in "humide" track, in loc de wet track. Incurca pilotii ca de obicei, iar Baumgartner il corecta mai mereu! :D

Ne asteapta un final incins! Go Go Schumi!!!

weeezer_2008.08.2006 14:22

Talent mare Alonso asta... l-a pandit ce l-a pandit, si tot l-a inhatzat

http://www.autof1.ro/index/VIDEO__ALONSO_I...ESTE_PE_SC.html

Melku08.08.2006 14:30

Eu nici nu ma mai uit la F1, inainte eram un super fan, super fan Ayrton Senna, sau super fan Damon Hill, dar nu mai e ceea ce a fost, parca nu mai sunt piloti senzationali (nu ma luati cu Schumacher pentru ca nu reprezinta nimic pentru mine cu toate titlurile lui) si ma mai deranjeaza frecushul asta cu marile reguli si restrictii, gen faza care era cu pneurile de le foloseai la calificari si pe urma in cursa sau cantitatea de combustibil, niste prostii, a murit spectacolul de altadata in Formula 1.

alex4steaua08.08.2006 21:38

Alonso rulz , Schumi expirat

estephany09.08.2006 06:01

Lungur sir al victoriilor lui schumacher si regulile in continua schimbare din F1 au omorat spectacolul.Noroc ca anul asta e o lupta echilibrata in care nu se cunoaste campionul cu multe etape inainte.mi-a placut mult ultima cursa pentru ca am retrait emotii pe care nu le mai traisem de ceva vreme si nu a mai existat senzatia aia de deja-vu pe care o aveam de fiecare data cand castiga germanul.sper sa castige si anul asta Alonso.

Grinch26.08.2006 15:39

Dubla Ferrari in Turcia la calificari . Pe primul loc s-a clasat Felipe Massa , pe 2 Schumacher iar pe 3 Alonso .

Motanu D26.08.2006 16:41

In conditii tehnice normale e imposibil ca Shumacher sa nu castige... Dar suntem totusi intr-un domeniu in care surprizele pot sa apara oricand !

Grinch27.08.2006 04:02

Exact . Dar campionatul este foarte interesant deoarece cei 2 sunt doar la o victorie unul fata de celalalt .

***alex***27.08.2006 06:34

Sper ca si astazi Victor Bonifaciu si Miki sa aiba un pilot invitat, este mult mai atractiv comentariul.

GO SCHUMI!!!

Dawson27.08.2006 09:56

Esteeeeeeeeee!!!

Felipe Massa!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Intr-adevar, mult mai tare comentariul cu Jonny Herbert!

Grinch27.08.2006 16:23

Invitat a fost Johnny Herbert , comentariul a fost mult mai interesant . Distanta dintre Schumi si Alonso a crescut la 12 puncte . O sa fie un final palpitant .

«12»