FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

STEAUA 3 - 0 Gorica

«123»
giuliano_10102.08.2006 17:37

un meci pe care Steaua putea foarte bine sa-l joace pe unul din terenurile de antrenament. cum insa a deschis portile si a vandut bilete, echipa noastra campiona a stabilit si singura miza a acestui meci: spectacolul, cucerirea tribunei. imi doresc ca baietii intai sa vrea acest lucru si binenteles sa-l si reuseasca. forza Steaua!

Dawson02.08.2006 20:13

3-0 scurt. Alte cateva ocazii maricele. A cam lipsit concentrarea, dar e oarecum firesc.

Bravo!

PS

Debut frumos pentru Ochirosii in cupele europene. Saban nu s-a miscat deloc rau, dar inca nu e foarte bine integrat in jocul echipei.

giuliano_10102.08.2006 20:25

antrenament lejer si frumos cu multe faze de poarta in special in repriza secunda. debut reusit al lui Saban, chiar daca a avut in fata un meci adversar slab, israelianul a aratat ca stie fotbal. frumos gestul lui Bostina de a-i oferi lui Ochirosii primul moment de glorie al carierei.

***alex***02.08.2006 20:39

Un joc bun, Saban pare a fi inlocuitorul ideal a lui Ogararu. Nesu si Nicolita sunt in cadere in continuare, acum cu titularizarea lui Saban sper sa revina P.Marin pe flancul stang. De remarcat si jocul lui Bostina care a fost omul de creatie azi. Si felicitari lui Ochirosii!

P.S. Sa speram ca nu va sta mult Carlos dupa accidentarea de la antrenament!

dbd02.08.2006 20:42

n-am putut vedea meciul cu toate ca pe fcsteaua.ro s-a scris ca va fi dat si la TVRi ... :evil: :x

dar ma rog am auzit de scor si de joc ca a fost bun ...felicitari echipei si antrenorului

ah si felicitari lui ADelPiero care a spus pe prima pagina a acestui topic scorul si l-a ghicit ! :o

end-er02.08.2006 20:55
antrenament lejer si frumos cu multe faze de poarta in special in repriza secunda. debut reusit al lui Saban, chiar daca a avut in fata un meci adversar slab, israelianul a aratat ca stie fotbal. frumos gestul lui Bostina de a-i oferi lui Ochirosii primul moment de glorie al carierei.

right

meci bun, lejer, aproape un antrenament, felicitari lui Ochirosii pentru primul gol la Steaua; Saban se poate impune ca titular pe dreapta - a aratat ca stie fotbal, vorba ta

se pare ca 11-le pentru meciul cu standard e cel din tur cu o schimbare - Saban pe dreapta si Petre Marin pe stanga

bafta sambata cu Craiova de-acum - sper sa stearga pe jos cu oltenii :) din pacate, tot antena 1 transmite meciul - uffff - iar pe mut...

edit - sunt curios sa aflu detalii despre incidentul cu Carlos si MM - pacat de ce s-a intamplat, dar nu m-ar mira totusi sa-i fi si provocat reporterii (tolontan and co deja au inceput sa se dea in spectacol pe TV si pe gsp vad...) - oricum, nu trebuiau sa riposteze in felul asta...

Horica02.08.2006 20:56

Frumos meci...chiar mi-a placut. Imi place cum joaca Saban o achizitie reusita la prima vedere, Bostina omu meciului :D. Data trecuta inainte de meci am zis 2-0 pt Steaua, acuma am zis 3-0 pt Steaua. Ma bucur ca am apreciat f exact superioritatea Stelei in fata acestei echipe.

Speram intr-o calificare in grupele CL. Forza Steaua !

thunderz02.08.2006 21:14

right

meci bun, lejer, aproape un antrenament, felicitari lui Ochirosii pentru primul gol la Steaua; Saban se poate impune ca titular pe dreapta - a aratat ca stie fotbal, vorba ta

se pare ca 11-le pentru meciul cu standard e cel din tur cu o schimbare - Saban pe dreapta si Petre Marin pe stanga

bafta sambata cu Craiova de-acum - sper sa stearga pe jos cu oltenii din pacate, tot antena 1 transmite meciul - uffff - iar pe mut...

edit - sunt curios sa aflu detalii despre incidentul cu Carlos si MM - pacat de ce s-a intamplat, dar nu m-ar mira totusi sa-i fi si provocat reporterii (tolontan and co deja au inceput sa se dea in spectacol pe TV si pe gsp vad...) - oricum, nu trebuiau sa riposteze in felul asta...

Last edited by end-er on 02 Aug 2006 20:58; edited 1 time in total

Calos si MM au fost provocati de reporteri de alex nicodim fiindca Carlos era accidentat eu am fost pe stadion si am vazut cat de nervos era iar MM a venit si i-a injurat pe reporteri fiindca erau pusi sa ii provoace de tolontan alias tontolan sau tolomac

@ end-er

Calos si MM au fost provocati de reporteri de alex nicodim fiindca Carlos era accidentat eu am fost pe stadion si am vazut cat de nervos era iar MM a venit si i-a injurat pe reporteri fiindca erau pusi sa ii provoace de tolontan alias tontolan sau tolomac

Melku02.08.2006 21:21

Sunt foarte multumit de meci, Lovin a crescut mult in ultimul timp, a devenit mai sigur pe el si mai stapan pe mijlocul terenului, Saban o evolutie peste medie, singurul lucru pe care poate mi l-ash fi dorit ar fi fost sa inscrie si Valentin Badea pentru ca nu cred ca e placut pentru un atacant sa nu inscrie, sper ca la meciul cu Craiova sa reuseasca un gol.

sorin_77702.08.2006 21:35

Saban a fost un jucator care a depasit media echipei in aceasta seara. Sunt extrem de incantat de jocul lui... la fel si Lovin care a dirijat mai toate baloanele din fata fundasilor centrali.

Felicitari pentru Ochirosii pentru sangele rece de care a dat dovada... Tine-o tot asa baiete! :wink:

bodanelu02.08.2006 21:58

Ce am vazut la Saban, sta putin mai prost la centrari!

dar nu`i nimic, cand il avem pe Nicolita care trebuie sa o faca mult mai bine (doar e mijlocas) si le da mult mai prost...

Am vazut ca stie cu mingea, are tupeu, nu se repede la adversar. intr`un cuvant face perfect faza defensiva.

Cat despre ceilalti (ce am vazut eu din peluza)

Cernea - nu a avut ce apara

Baciu - Sigur pe el

Ghionea - Pacat de cartonasul ala primit stupid

Nesu - Satisfacator in atac, in defensiva nu prea a avut ce face

Nicolita - In afara de 2-3 pase de 10 m date bine.. nimic altceva

Lovin - Creste de la meci la meci. A filtrat toate mingile din fata fundasilor, are tupeu sa traga la poarta

Cristocea - Stie cu mingea, a aparut in atac destul de mult chiar daca a jucat pe un post mai defensiv

Bostina - Sper sa joace tot asa! sa nu intre intr`o pasa proasta

Dica - un jucator de baza. Nu prea i`au iesit in meciul asta, dar s-a sbatut. alearga din ce in ce mai mult

Iacob - un gol. s-a vazut care e rolul lui...cel de pivot

Ochirosii a aratat ca are sange rece. Ce bucuros era dupa ce a inscris.

Badea - poate nu am observat doar eu, dar cand a intrat a fost folosit pe stanga si nu s-a miscat rau. cred ca acestui jucator ii trebuie ceva spatii sa arate ce stie

Oprita - nu m`a impresionat nici negativ nici pozitiv

Virgil03.08.2006 05:29

Steaua si-a facut jocul obisnuit.Tatonare in prima repriza,marire a vitezei de joc,pase dintr-una,suturi,goluri,spectacol in a doua.

3 - 0,e scorul perfect.

Steaua e o echipa potenta.Poate sa faca orice cu mingea pe teren,inclusiv spectacol,atunci cand e cazul.

Mi-au placut miscarea in teren,evolutia lui Klemi,golurile lui Bostina,Iacob,Ochirosii,atmosfera din tribune,etc.

The Flyer03.08.2006 08:16

bun Klemi asta,sper sa nu fie un foc de paie!s-a miscat bine,pentru primu' meci ca titular,are viziunea jocului si ceva tehnica!daca va continua asa il vad titular cert!in schimb,Banel e iesit din forma rau de tot,sper sa-si revina pina miercurea viitoare!

_yang03.08.2006 12:52

Ma doare ca trebuie sa-i dau dreptate lui Gigi dar chiar a fost un antrenament cu public...

Urmeaza adevaratul test...

Cooper03.08.2006 16:18

Mi-a placut si mie Saban foarte mult. Chiar daca s-a vazut in a doua repriza faptul ca este in urma cu pregatirea fizica, ne-a aratat faptul ca , este un jucator de genul ce-si da viata pe teren. Si despre Ochirosii acelasi lucru, sper doar ca Oli sa-l foloseasca ceva mai des.

Virgil03.08.2006 20:02

Antrenorul echipei Gorica, eliminata de Steaua aseara, a declarat la conferinta de presa: "Felicitari Stelei si ii urez succes în continuare. Steaua a dominat repriza a doua si a fost echipa mai buna. Este foarte greu sa invingi o echipa ca Steaua, mai ales ca Gorica este o formatie in reconstructie, iar Steaua este foarte puternica si are sanse mari sa acceada in grupele ligii", a spus Pinni.

[site din caracatita Gazetei Sporturilor]

Sexystelista04.08.2006 08:47

Intr-adevar in a doua repriza am jucat asa cum trebuia sa jucam si cu Poli.Am descoperit un inlocuitor perfect pentru Ogararu si am fost gatuiti de emotie cand copilul Ochirosii a facut primul pas catre un fotbal de mare performanta.Peste toate a fost un joc care a avut de toate:acalmie in prima repriza, emotie in a doua si un final si mai emotionat ca a doua repriza per ansamblu...Acum incep sa sper ca se poate...Iar daca vmom castiga cu oltenii(unde, apropos, terbuie sa umplem stadionul.eu voi fi acolo)atunci voi fi sigura ca accedem in grupele Ligii Campionilor.

Virgil04.08.2006 11:08

Bravo F,sufletista ca intotdeauna ! :wink:

Sexystelista04.08.2006 13:12
Bravo F,sufletista ca intotdeauna !  :wink:

Multumesc!!Sa inteleg ca mi-ati dus dorul?? :oops: :wink:

cannavaro04.08.2006 14:13

Evident.Daca ai stii de cand te asteptam ... :lol:

Sexystelista04.08.2006 15:02
Evident.Daca ai stii de cand te asteptam ... :lol:

Cu toate ca stiu ca este o ironie iti multumesc, pt ca eu sunt blonda si nu stiu multe.si in plus te iert ca esti frate de sange ros-albastru... :wink:

_yang04.08.2006 22:27

Ba parca suntem la matrimoniale...

silvy05.08.2006 07:08

am batut...urmeaza:

liege

17+3 nu e egal cu 23(incurand 24)

«123»