are idee careva cate bilete s-au vindut? Cati suporteri vom fi? Mi-ar placea sa fim macar 30000 de suporteri...
are idee careva cate bilete s-au vindut? Cati suporteri vom fi? Mi-ar placea sa fim macar 30000 de suporteri...
ar fii frumos,da' e vara,concedii,alea-alea!da' cine stie?!
Nu cred Sorin, sincer... cu 15.000 cred ca ar tb sa ne multumim... la urma urmei, indiferent cat de iubita ar fi Steaua, ideea e aceeasi: calificarea e jucata, Gorica e echipa slaba, de ce sa nu ma uit la TV?
Eu am sa imi cumpar bilet in ziua meciului, deci pot sta linistit in privinta faptului ca vor mai fi bilete... ![]()
invingem clar3-0 8)
3-0?! 5-0 nu iti mai palce ![]()
![]()
se pare ca Olaroiu este hotarat sa menajeze jucatorii care au deja un galben:
M-ar multumi doar victoria, probabil îi voi menaja pe cei cu cartonas galben, pentru ca sunt în pericol sa stea. Cred ca voi juca fara ei. Avem un avantaj de douã goluri la care nu trebuie sa ne gândim. Acesta este cel mai important lucru. Am mai facut noi ispravi din astea si cu Zeleznik, si în primavara (n.r. - cu Heerenveen) si va trebui sa demonstram ca am capatat maturitate si stim sa gestionam un astfel de avantaj", a spus Olaroiu. sursa Prosport
Jucatorii la care facea referire Olaroiu sunt Paraschiv si Petre Marin. Asta inseamna ca va juca cu Lovin si Balan. Poate il vom vedea la pauza pe Saban... O fi el in urma cu pregatirea dar nici macar o repriza nu poate alerga? Dar e legat de picioare? sau cum? :?:
cine ar juca langa Lovin? Cristocea?
si eu astept sa-l vad pe Saban, vorba ta macar o repriza... dar sper ca Oli sa mai odihneasca niste oameni - ma refer in special la cei din fata
pai daca joaca cu Vasilica langa Lovin, echipa noastra prinde o tenta destul de ofensiva... numai sa nu se calce in picioare cu Dica.
sunt tare curios sa vad maine meciul...
Am si eu o intrebare dak stau in peluza risc sa imi iau bataie si in ce peluza e mai frumos la nord sau la sud?ca vreau sa vin da imi e frica sa nu imi iau bataie si 2 suporteri celor de la gorica unde stau?
sal! la c peluza o sa stea sudul? multumesc !
DOAR Steaua!
Am si eu o intrebare daca stau in peluza risc sa imi iau bataie si in ce peluza e mai frumos la nord sau la sud?ca vreau sa vin da imi e frica sa nu imi iau bataie si 2 suporteri celor de la gorica unde stau?
ma intreb ce ti-ai alesnick-ul asta atata de dur
uita-te si tu dupa o peluza pictata cu floricele roz si unicorni unde canta pitpalacii.. nu-i acolo, dar mai intrebi ![]()
Am si eu o intrebare daca stau in peluza risc sa imi iau bataie si in ce peluza e mai frumos la nord sau la sud?ca vreau sa vin da imi e frica sa nu imi iau bataie si 2 suporteri celor de la gorica unde stau?
Mai bine stai la tribuna... sau acasa ![]()
Singurul inconvenient daca vei veni in peluza, va fi durerea de picioare [pe timpul meciului se sta in picioare] vizibilitatea proasta [mai sunt niste "nebuni " pe acolo care flutura sau tin sus niste "carpe"...cat si datorita pozitionari peluzei], in rest, toate-s bune si frumoase.
[uhhh, ce rau sunt si eu
primul meu post dupa o pauza indelungata si ma iau de lume
]Noroc !! Forza Steaua !!
Singurul lucru important astazi este sa-l urmarim si pe Saban cum joaca! ![]()
Saban ar fi bine sa il vad titular, ma edific mai bine in privinta lui...Si de ce nu, sa joace tot meciul...
Pai Marin cica va fi menajat... ar ramane solutia Balan pe dreapta... dar gsp-ul il da pe Klemi ca titular.
Unde e mai marfa la nord sau la sud si unde stau astia ca sa stiu si eu
la Sud... pe Ghencea :roll:
ar fi bine ca Oli s-al menajeze si pe Paraschiv deoarece a luat galben in tur si ar fi pacat s-a lipseasca la standard.
in mod normal klemy va fi titular iar in locul lui Paraschiv eu il vad pe Ochirosii.Drida era bun da ce s-ai faci daca l-a imprumutat.
oricum d-abia astept s-a vad cu se descurca Saban.daca ar face un meci frumos are sanse mari ca in celelalte meciuri Oli s-al bage titular.cred ca asta isi doreste si el.daca intra azi in teren sunt sigur ca isi va da viata pe teren pentru ai lua fata lui Petre Marin.
Da, conform gsp.ro, Petre Marin si Paraschiv vor fi menajati, dar locul lui Para se pare ca va fi luat de Cristocea. Nu ma deranjeaza.
La cum se desfasoara lucrurile acum...Bine...calificarea este a noastra, dar important este sa fim cat mai decisi si sa ii bagam in sperieti pe cei de la Standard Liege.Pe mine inceputul asta de sezon nu m-a convins ca suntem capabili sa ajungem foarte departe.Sper sa ma insel. Dar cred ca nu sunt singura care gandeste asa.
Mi-am luat bilet la tribuna a doua sector 19
Diseara il vom vedea pe Saban la lucru... Sa speram ca are ce sa ne arate...
Peste o ora plec la meci, sper sa mai gasesc bilet la stadionul National. Cand se deschid portile? Stie cineva ceva...?
iarasi tvri nu da meciul. cum e posibil? inca odata se dovedeste ca steauatv trebuie sa apara cit mai repede.daca acum, la un meci lipsit de importanta nu se transmite, mai tirziu ce facem.steauatv a cazut insa cind isi revine?
observ ca se anunta pe site ca meciul este transmis de tvri. oare nu e mai bine sa se verifice info inainte de a afisa pe site? am sunat acum 30 min si mi-au spus ca nu. deci cine are dreptate aici? oficiul tvr de relatii cu publicul sau site-ul fcsteaua.ro?