ESARFELE SUNT FACUTE IN ITALIA-LANGA NAPOLI,PRET UNIC: 300 DE MII BUCATA(LA MINE),iar clubul le va pune spre vanzare la suma de 10 euro.
cine doreste sa ma contacteze pe privat...si le voi oferi si poza...
ESARFELE SUNT FACUTE IN ITALIA-LANGA NAPOLI,PRET UNIC: 300 DE MII BUCATA(LA MINE),iar clubul le va pune spre vanzare la suma de 10 euro.
cine doreste sa ma contacteze pe privat...si le voi oferi si poza...
pai pune aici poza sa vedem toti 8)
incerc....

ai zis ca e esarfa sau fular?
ce material este?
si cum putem sa o luam de la tine?
AM SI CU Romania....
material: un fel de matase,este un material special pt esarfe,exact(material) ca cele care le au cluburile din italia pt esarfe....
da de la mine...le poti,lua,daca te intereseaza,imi poti da un mesaj privat,ele ajung in 2-3 zile...la destinatie
btw de unde stii ca clubul le pune cu 10E/buc
ce a fost acum pe piata au fost sub 250, aproape toate esarfele ![]()
asteapta si ai sa vezi... ![]()
1.astea sunt alta calitate,sunt facute in italia,si asta`i pretul fara adaos...
pai si daca sunt in spania cum pot sa le iau???
Si daca sunt facute in italia ce???
O multime de cluburi mari din Anglia, Italia si Spania isi fac echipamentele in Romania, daca nu stiai! :wink: Inclusiv echipamentul nationalei Angliei tot aici se face!
pai daca e mai ieftina mana de lucru... :wink:
Da, se numeste lohn sistemul asta.
PS
Daca-ti desenez niste chestii misto, am si eu ceva din vanzarile ulterioare? ![]()
prin ebay nu vinzi?
s-a schimbat pretul la esarfa este 250 de mii bucata,,esarfele,nu se vor mai gasi de vanzare la magazinele clubului Steaua....deci cine vrea esarfa cu Steaua 25 de ron bucata
s-a schimbat pretul la esarfa este 250 de mii bucata,,esarfele,nu se vor mai gasi de vanzare la magazinele clubului Steaua....deci cine vrea esarfa cu Steaua 25 de ron bucata
:lol: :lol: :lol: esarfe de nota 10 , am cumparat acest model , sunt multumit de calitatea lor
ma bucur ca iti plac aceste esarfe...
cine mai vrea? :cry:
Ti-am trimis PM vreau si eu esarfa!
cine vrea esarfa sa`mi dea un pm cu id`ul lui...
TI-am dat PM cand raspundezi?Hai ca iti mai dau unu!
scuze celor cu PM care nu le`am rasp[ns pe mess,dar am avut niste probleme,acuma puteti sa`mi dati comanda...
mi`a dat cineva PM si nu am raspuns? ![]()