In sfarisit va pleca de la Steaua!!Bravoooo faci un lucru f bun!!!
In sfarisit va pleca de la Steaua!!Bravoooo faci un lucru f bun!!!
Cu numarul 28.. Gigel.. HUUUOOOOO :laugh:
Se pare ca Universitatea Cluj il doreste pe Gigel Coman, singurul impediment in calea transferului fiind salariul jucatorului. Conform spuselor patronului Becali, Steaua ar urma sa incaseze 100.000 de euro, dar Coman nu este decis in privinta trecerii la echipa sepcilor rosii. In ciuda faptului ca nu joaca, a declarat ca se simte foarte bine in Ghencea. :biggrin: ..cu alte cuvinte primeste 100.000 de euro anual ca sa nu faca nimic.
Pai, cum altfel? Mosia mosie, fonctia fonctie, coana Joitica, coana Joitica: trai, neneaco, cu banii lui Gigi Becali.
Ba fratilor ... Giginho e inca la Steaua .. nu s-a transferat X( ..oare s-au prins aia ca ar fi o mare teapa ? ... ce dracu' , a picat transferul ?
Renunta la limbajul gen MiRC. Citeste regulamentul.
Uita-te la stirile zilei ca a postat C.Ronaldo o stire conform careia Gigel a semnat pe 2 ani cu U. Cluj.
Coman nu mai este la Steaua, asa ca ar trebui sa mutati topicul la Fosti jucatori/antrenori, insa asta pe mai tarziu .
L-am urmarit in meciul "U" Cluj - FC Vaslui, si a jucat chiar bine... daca juca asa la Steaua, era de mult timp printre favoritii publicului... co-autor la golul 2 al lui "U", si a mai avut cateva centrari chiar "foarte" perfecte... a mai spus cineva pe aici... la el a fost problema cu mentalitatea, in nici un caz ca nu a fost un jucator bun.
Coman nu mai este la Steaua, asa ca ar trebui sa mutati topicul la Fosti jucatori/antrenori, insa asta pe mai tarziu .L-am urmarit in meciul "U" Cluj - FC Vaslui, si a jucat chiar bine... daca juca asa la Steaua, era de mult timp printre favoritii publicului... co-autor la golul 2 al lui "U", si a mai avut cateva centrari chiar "foarte" perfecte... a mai spus cineva pe aici... la el a fost problema cu mentalitatea, in nici un caz ca nu a fost un jucator bun.
Posibil sa fi jucat bine Gigelus... dar pentru nivelul clujenilor... la Steaua a fost pardaf!
Dar este istorie deja chestiunea asta!
Coman nu mai este la Steaua, asa ca ar trebui sa mutati topicul la Fosti jucatori/antrenori, insa asta pe mai tarziu .L-am urmarit in meciul "U" Cluj - FC Vaslui, si a jucat chiar bine... daca juca asa la Steaua, era de mult timp printre favoritii publicului... co-autor la golul 2 al lui "U", si a mai avut cateva centrari chiar "foarte" perfecte... a mai spus cineva pe aici... la el a fost problema cu mentalitatea, in nici un caz ca nu a fost un jucator bun.
Si la National (pardon, Progresul) sau Timisoara juca bine. Se pare ca numa la astea din Liga II isi demonstreaza adevarata valoare! :biggrin:
S-a transferat la U Cluj!
Multumesc Doamne, am scapat! Urmeaza Baciu si Lovin.