FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

A aparut primul CD ce contine cantecele galeriei STEAUA !!!

«12»
alexia17.07.2006 10:25

FORZA Steaua!

In premiera pentru Romania apare pe piata primul CD a celei mai iubite echipe de fotbal din Romania, Steaua Bucuresti, ce contine cantecele galeriei. Si pentru a fi si mai interesant ne-am gandit sa fie multimedia, o interfata de exceptie, o lume rosu-albastra

INTERCONT MUSIC s-a gandit ca este momentul ca acum, la apropierea a 60 de ani de glorie si in urma unei performante fotbalistice demne de invidiat in anul 2006, sa celebreze realizarile celui mai mare club de fotbal din Romania, printr-o paralela intre trecutul glorios al acestui club, marcat prin interviuri cu eroii de la Sevilla si prezent, marcat prin cantecele indragite de suporterii Stelei . Un CD multimedia ce contine pasiunea si inflacararea suporterilor Stelei, transpusa in cantece demne de a fi auzite pe orice stadion din lume. Sustinatorii Stelei sunt suporteri adevarati, cu inima alaturi de formatia iubita, iar cantecele lor meritau sa-si gaseasca locul pe un CD, iar pentru cei ce vor sa stie istoria Stelei vor avea placerea de a regasi pe acest CD multimedia cateva interviuri cu nume sonore ale Clubului Steaua: Emerich Ienei, Victor Piturca, Miodrag Belodedici, Helmuth Duckadam, Gabi Balint etc, dar si cu personalitati ce au stat in preajma eroilor de la Sevilla ca Generalul Olteanu si Valentin Ceausescu. Ca bonus, se gaseste un videoclip al melodiei "Forza Steaua!" in care aveti ocazia sa-i vedeti pe vechii componenti ai echipei Steaua jucand din nou fotbal, de data aceasta intre ei.

Sunt cantece populare, transmise din generatie in generatie, ce acum se aud peste tot unde joaca echipa cea mai iubita – Steaua Bucuresti.

O editie de colectie dedicata tuturor iubitorilor fotbalului in general si a echipei Steaua Bucuresti in mod special.

FORZA Steaua!

Milioane de inimi - doua culori, o întreaga naţiune - o singură iubire, 59 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!

Lista pieselor "FORZA Steaua!" (Cantecele Galeriei)

1. Steaua vrem victorie (cu Bogdan Dima)

2. Un nume de toti strigat (Cu Pachulo & Bogdan Dima)

3. Trup si suflet (cu Mircea Vintila)

4. Sare Ghencea in aer (cu Alex "Blat Jargon, Chucho, Bogdan Dima)

5. Europa-Steaua

6. Forza Steaua (cu Pachulo & Bogdan Dima)

7. O iubire rosu-albastra

8. Ultras si Steaua

9. Campioni am fost, campioni vom fi! (cu Bogdan Dima)

CD-ul se gaseste in magazinele de specialitate din toata tara.

FanSteaua4Life17.07.2006 12:45

Il vreau...Se gaseste numai in magazinele de muzica?

ombladon_hools17.07.2006 15:14

a aparut deja pe piatza?

bodanelu17.07.2006 15:32

am cautat pe situl casei de discuri si nu apare nimic legat de acest album..

vrem si noi mai multe detalii!

daca cineva il cumpara sa ne zica si noua de unde pls!

albanezul17.07.2006 15:49

si cat costa!

CSA17.07.2006 17:17

Eu astept niste inregistrari din galerie. "cu Mircea Vintila" wtf?

Nu pun botu la chestiile astea comerciale.

Kustino17.07.2006 17:34

Exista sectiune speciala pt reclame.

Dan_Original_TB9617.07.2006 19:34

eu imi iau un cd cu cantece din galeria lu raped cantate de Adi minune, guta, mirabela dauer in duet cu minodora, Marius teicu si asa mai departe.

fiti ma seriosi cu tampeniile asta. auzi Mircea vintila, pachulo si blatjargon canta cantece din galerie. ultimii doi sunt niste super terminati care s-au crezut muzicieni si au incercat tot. la incaput simfonica, pt ca au luat clase de pian sau vioara, apoi rock, apoi rap, dupa aia au vrut sa copieze raggaeton si nu le-a iesit nimic. acum auzi ce idee, sa pui niste cerbi de aur din astia sa imite galeria. luati niste reportofoane performante, mergeti la meciuri , inregistrati galeria si o sa aveti cel mai adevarat CD. nu mai puneti botu la toate cretinitatile astea.

alexia18.07.2006 14:26

CD-ul Forza Steaua il gasiti in magazinele Cora, Carrefour si in magazinele de specialitate din toata tara.

bodanelu19.07.2006 18:07

tocmai mi`am cumparat cd-ul... costa 16 lei.

melodiile sunt frumoase, cam ce se canta in galerie dar puse pe alte ritmuri.

plus ca sunt in adaugate niste versuri destul de frumoase...

merita cumparat!

FanSteaua4Life20.07.2006 20:53
tocmai mi`am cumparat cd-ul... costa 16 lei.

melodiile sunt frumoase, cam ce se canta in galerie dar puse pe alte ritmuri.  

plus ca sunt niste versuri destul de frumoase...

merita cumparat!

De unde l-ai cumparat???

bodanelu20.07.2006 22:17

Cora

no_problem20.07.2006 23:38

Bv Dan-TB!

LoveSteaua4Ever21.07.2006 20:51

poate o sa zici ca sunt tzaran, dar n`ai putea sa faci mel mp3 si sa le luam si noi? :D

cannavaro24.07.2006 17:37

asta asteptam si noi. Si cred ca sunt multi alti useri pe forum care doresc asta.

bogdan_p25.07.2006 07:54

Are si colinde cd-ul?Mai bine le canta Stefan Hrusca si Vasile Seicaru.Astia merita batuti,sa nu le mai trebuiasca sa cante cantecele galeriei.Ce noobi:) daca sunt intre voi care au cumparat cd-ul,locul vostru e pe camp:D

LoveSteaua4Ever25.07.2006 09:42

nu-ti place nu asculta :wink:

bodanelu25.07.2006 10:26

cd-ul nu poate fi spart...

are player propriu.. singura solutie e imagine...

Later edit, dupa reply-ul lui Motanu:

Melodiile nu pot fi transformate in mp3-uri :)

Motanu D25.07.2006 10:28

:lol: :lol: :lol:

LoveSteaua4Ever26.07.2006 08:04

si cu imagine ne multumim :P

George Stan26.07.2006 08:16

Orice melodie poate fi facuta mp3.

bodanelu26.07.2006 08:28

invata`ma :)

***alex***26.07.2006 10:36

Cu Audiograbber!

bodanelu26.07.2006 11:53

mersi alex, s-a rezolvat :)

zoint26.07.2006 12:07

Auzi cand faci cd intra si u pe hub sa il iau shy yo. :) OKe;)

«12»