FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Interviu John, part.2

«12»
ultras194703.07.2006 20:53

atunci hai s`o facem!! sa sesizam organele abilitate! iti trimit tie zama sesizare ? :D

ult_ras04.07.2006 05:13
atunci hai s`o facem!! sa sesizam organele abilitate! iti trimit tie zama sesizare ?  :D

...si te-ai dus tu sa te culci fericit ca ai bagat un post super tare pe forum la fcsteaua, nu? :evil:

:roll:

bogdan_p04.07.2006 06:23

Pt criminalu...:daca nu te abtii de la comentarii despre mustata,iti garantez eu ca nu mai calci tu in peluza.La Vaslui,biletele au fost tinute in primul rand pt cei ce au facut deplasarea cu microbuzul,s-au numarat oamenii din fiecare microbuz,de aceea au fost puse deoparte cele 20,unul dintre microbuze ramasese in urma si biletele erau ale celor din microbuz.

criminalu200504.07.2006 06:25

repet despre Liga suporterilor.....nu mai inventati chestii depre bisnita cu biletele voi credeti ca schimbati ceva asa? ba oamneni buni coruptia e la mare rang in parlament si in toate structurile de conducere...cititi postul meu anterior si discutati pe marginea lui....

gone04.07.2006 07:35
Sa inteleg ca asta este UNICA voastra problema ? UNICA ?! NU MAI EXISTA NICI O ALTA PROBLEMA ?  

p.s. Daca sunteti atat de nemultumiti, dc nu sesizati organele abilitate sa constate asa ceva ? politia..jandarmeria ?

Nu e unica noastra problema. Si nu ar fi o problema deloc. Bisnita se face peste tot. Dar nu de catre membri ai peluzei. Si inca o intrebare: de ce nu se incearca promovarea cantecelor originale si se prefera copierea cantecelor de prin peluzele din Italia?

ultras194704.07.2006 09:19
atunci hai s`o facem!! sa sesizam organele abilitate! iti trimit tie zama sesizare ?  :D

...si te-ai dus tu sa te culci fericit ca ai bagat un post super tare pe forum la fcsteaua, nu? :evil:

:roll:

hahahaha habar nu ai la ce m-am referit ma !! :)) postul nu e super tare dar are el ceva mai special! special ca maybe :D

ult_ras04.07.2006 09:45
hahahaha habar nu ai la ce m-am referit ma !! :)) postul nu e super tare dar are el ceva mai special! special ca maybe  

habar am la ce te-ai referit, ma. da, gluma e buna dar fa-o "live", nu pe forum...

«12»