Topicul respectiv a fost inchis pt ca degenerase in mistouri ieftine.
Topicul respectiv a fost inchis pt ca degenerase in mistouri ieftine.
nu prea au fost intrebari interesante
suna interesant un astfel de "interviu".dar va intra john pe forum sa ne raspunda?
sunt tare curios...
Hai ca ai fost tare! :lol: :lol: :lol:
Dj
da va intra special pentru tine :twisted:
pentru el e ceva mai greu pentru ca apasa pe enter cu mausu' ![]()
dar daca vreti chat si faceti.... il aducem.
Repet intrebarea...si nu e deloc caterinca!
Cind va inceta sa mai faca bisnita cu bilete???...vezi episodu Vaslui cind din 120 bilete rezervate 20 s-au "pierdut" :roll: si nu e un caz singular dar e cel mai recent. :idea:
habarnam, sunt convins ca toti cei care se ocupa cu bisnita de bilete vor veni pe chat, iti vor oferi o data fixa la care se vor lasa de acest obicei, plus vor veni cu propuneri de sanctiuni pentru cazul in care vor depasi aceasta data ![]()
Probabil ca ai drepate ! ...
Maine cel probabil se va lua interviul cu John...
habarnam, sunt convins ca toti cei care se ocupa cu bisnita de bilete vor veni pe chat, iti vor oferi o data fixa la care se vor lasa de acest obicei, plus vor veni cu propuneri de sanctiuni pentru cazul in care vor depasi aceasta data![]()
Nu incerca sa fi ironic ca nu prea tine. Poate sti, sau poate nu, ca majoritatea celor care fac bisnita sunt din peluza. Si uneori persoane importante care au aparut si pe la TV. Asa ca intrebarea e mai mult decat potrivita. Si eu as mai adauga una: pe cand o organizatie non-profit a suporterilor stelisti care sa stranga bani pt coregrafii, deplasari, etc?
@gone, e bine ca ai sesizat ironia, pacat ca nu te-ai prins si de sensul ei.
Intrebarea poate fi buna, dar este 100% inutila !
@gone, e bine ca ai sesizat ironia, pacat ca nu te-ai prins si de sensul ei.
Intrebarea poate fi buna, dar este 100% inutila !
E inutila pt ca altii (conducerea) ar trebui sa se ocupe de asta. Nu e inutila atata timp cat cei care fac bisnita sunt aparati de cei care conduc peluza.
E inutila pentru ca nu vei primi raspuns.
E inutila pentru ca nu vei primi raspuns.
Deci ar trebui puse numai intrebari comode la care sigur vom primi raspuns. Si atunci care mai e scopul?
Scopul este sa afli lucruri despre care se poate vorbi. Pe celelalte trebuie sa incerci sa ti le explici singur.
Scopul este sa afli lucruri despre care se poate vorbi. Pe celelalte trebuie sa incerci sa ti le explici singur.
Da...nu e nevoie sa iti explici pt ca nu e asa de greu de inteles. Si, cam ce nu stim si ar trebui sa aflam?
Imi pare rau ca nu intelegi, dar nici n-am chef sa-ti explic de-a fir a par. Ceea ce pretinzi tu este absurd, tu vrei sa faci un "exercitiu de comunicare" cu o persoana pe care o banuiesti de bisnita. Daca nu face bisnita, atunci n-are ce sa-ti raspunda. Daca face, atunci nu-ti va raspunde, pentru ca nu e la interogatoriu, ca sa-ti satisfaca tie curiozitatea asa, ca vrei tu si ca pui intrebari pe un forum! Ce nu pricepi din ce-ti spun ?
Mustatza ("care sper sa nu mai calce in peluza noastra") a promis Liga suporterilor!!! john implica-te in treaba asta de ce tiga.... au din '99 si cainii( nu stiu data dar au ) ce bine se decurca in deplasari si derby-uri din Bucuresti cu bilete gratis? noi nu putem, nu suntem dotati sus? a sau poate noi suntem dotati doar fizic sa-i ardem pe strazi...este si asta o victorie importanta dar vreau si eu sa nu ma mai rog de toti tovarasii pentru bilete pe care sa le platesc,...Asa pot intra si in peluza doar suporterii, mie imi pare rau ca nu sunt oameni care sa se zbata si pe plan logistic ......
repet urgent pana incepe sezonu urmator faceti ceva , eu cred ca dureaza ceva timp dar chiar atat timp sa dureze?
Gone, pune aici toate intrebarile la care TU ai dori ca John sa-ti raspunda si ADMINII o sa selecteze ei ce cred ei de cuvinta.
Eu am pus o intrebare. O repet aici: pe cand o organizatie non-profit a suporterilor stelisti care sa stranga bani pt coregrafii, deplasari, etc?
Imi pare rau ca nu intelegi, dar nici n-am chef sa-ti explic de-a fir a par. Ceea ce pretinzi tu este absurd, tu vrei sa faci un "exercitiu de comunicare" cu o persoana pe care o banuiesti de bisnita. Daca nu face bisnita, atunci n-are ce sa-ti raspunda. Daca face, atunci nu-ti va raspunde, pentru ca nu e la interogatoriu, ca sa-ti satisfaca tie curiozitatea asa, ca vrei tu si ca pui intrebari pe un forum! Ce nu pricepi din ce-ti spun ?
Cred ca problema e reciproca. Nu il acuz ca face bisnita si nu stiu daca face. Daca nu face poate sa raspunda. De ce? Pt ca cei care fac sunt membri in diferite brigazi din peluza. Si poate ca inainte de a catogala abonati ai Stelei drept "cetateni" sau "samantari" ar trebui sa se uite in propia ograda. Si normal ca nu e obligat sa raspunda. Dar ar fi un lucru mare din partea lui daca ar face asta. In rest numai bine si ne vedem cand mai repede pe Ghencea.
Am pus o intrebare si nu cred ca e cazul sa se nasca atitea discuti. SSK poti fi ironic cit vrei ...din moment ce la Vaslui din 120 d bilete 20 s-au evaporat...cine a ridicat acele bilete???...Jhon Nu cred ca biletele au fost folosite pe post de "confeti".Chiar daca nu o sa raspunda ,nu ma agit...traim in Romania e posibil orice.
Am pus o intrebare si nu cred ca e cazul sa se nasca atitea discuti. SSK poti fi ironic cit vrei ...din moment ce la Vaslui din 120 d bilete 20 s-au evaporat...cine a ridicat acele bilete???...Jhon Nu cred ca biletele au fost folosite pe post de "confeti".Chiar daca nu o sa raspunda ,nu ma agit...traim in Romania e posibil orice.
Habarnam iti zic eu de cele 20 de bilete. Ca sa nu mai fii derutat. Din cele 120 de reciprocitati au fost oprite cateva de club si restul au ramas la cel care le-a dat lor biletele pentru ca unul din microbuze se ratacise. Acel microbuz (nu spun ce brigada era in el) a ajuns cu CCA 10 minute inainte sa inceapa meciul.
Persoana care a hotarat ca acele bilete sa fie pastrate sunt eu, asa ca daca vrei sa ma injuri sunt disponibil.
PS - explicatia este strict pentru astea ca vad ca insisti pe ele. Nu spun ca john nu face / face bisnita sau alte magarii.
PS 2 - biletele la Vaslui nu au fost ridicate de john !!!
Doamne fereste , nu postez aici sa injur (si mai ales DE-AI NOSTRI), ma pastrez pentru supercupa!
Dar situatia creeata atunci ma revoltat...bineinteles nestiind ca erau oprite pentru cei din acel microbuz, ramas in urma.
P.S Totusi asi vrea ca intrebarea mea sa-i fe adresata lui Jhon. Multumesc...
Doamne fereste , nu postez aici sa injur (si mai ales DE-AI NOSTRI), ma pastrez pentru supercupa!Dar situatia creeata atunci ma revoltat...bineinteles nestiind ca erau oprite pentru cei din acel microbuz, ramas in urma.
P.S Totusi asi vrea ca intrebarea mea sa-i fe adresata lui Jhon. Multumesc...
bisnita a fost si va fi mereu habarnam!!! cred ca te bati cu morile de vant, sincer!
normal ca bisnita va continua dak unii sunt deja obisnuitii ca nu se va putea oprii