FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Votati cel mai reusit mesaj ultra!

«12»
George Stan14.06.2006 11:05

1."SEVILLA ADDICTED"

(dsnt - Steaua - Heerenveen)

------------------------------------------------------------------------------------------

2."5 zile pt 90 de min/ chiar MERITA"

(vcm - Heerenveen - Steaua)

------------------------------------------------------------------------------------------

3."Ciob cu noi"

(vcm - Heerenveen - Steaua)

4."Intarindu-ne MANDRIA/ Continuati SUPREMATIA/ 40"

(vcm - hockey)

5."Fiti suporteri adevarati / Nu doar la gol s-aplaudati"

( Desant - Steaua - Betis)

6."CIOB PREZENT"

(Hunters - Steaua - Betis si alte meciuri ulterioare)

7."Betis-un hop pentru a continua un vis

SEVILLA-un oras ce ne-a dus in paradis!"

(Tradizione - Steaua - Betis)

8."Venim sa incurajam/Nu sa contestam"

(Tradizione Cluj! - Steaua - Betis)

9."Pentru voi mereu luptam

O victorie meritam"

(Hunters - Steaua - Betis)

10."EDI-va sustine/dintre NOrI"

(VCM)

11."INVINGETI pentru EDI"

(TDS)

12."Mii de panze colorate/Aceleasi complexe de inferioritate"

(DSNT - Steaua - Poli)

13."Poli: un mit, o legenda, o glorie/ramaneti pe 3 si intrati in istorie"

(DSNT - Steaua - Poli)

14."Sunteti cei mai frumosi suporteri din tara!?/Atunci fenomenul e pe cale sa moara!"

(DSNT - Steaua - Poli)

15."Halta giulesti"

(DSNT - Rapid - Steaua)

16."Astazi vrem o noua victorie / In mai sa scriem din nou istorie"

(DSNT - Rapid - Steaua)

17."Istoria va urmareste / Nici o masa fara...peste"

Desant 30.03.2006 Rapid - Steaua )

18."AVETI UN PALMARES MIC, ASA VA RAMANE VESNIC !! "

(Nucleo - Rapid - Steaua)

19."06.04.2006 A.M.R. 3 zile pana la derby"

(DSNT - Steaua - Rapid)

20."Cand pe emblema veti avea macar o stea / De-abia atunci veti insemna ceva"

(DSNT - Steaua - Rapid)

21."Tati, si eu acum ce ma fac?"

(Desant Steaua - Rapid 06.04.2006)

22."cu inima pura si curata/va invinge campioana adevarata!"

(Tradizione - Steaua - Rapid)

23."Origini copiate, in 97' confiscate, / Foarte putin apreciate si inutil aniversate."

(dsnt - dinm0 - Steaua)

24."Pch la avioane / Mai multi ca pe stadioane !"

(dsnt - dinm0 - Steaua)

25."Reinventati Cupa Balcanica"

(dsnt - dinm0 - Steaua)

26."Asistati cu neputinta / La o noua umilinta"

( Desant Dinamo - Steaua 09.04.2006 )

27."Voi in UEFA doar la playstation"

(Infanterie - dinam0 - Steaua (09.04.2006) )

28."LA REVEDERE MOLDOVENI, IN A MAI PUTINI CETATENI !"

(ult*ras - Bacau - Steaua)

29."Vaslui-ULTIMA REDUTA, CASTIGATI ACEASTA LUPTA!"

(ult*ras - Vaslui - Steaua)

30."PENTRU LOCUL 2, MULT LAPTIC SI CIOCUL MIC "

31."HAM HAM HAM UIUIU UIUIEI, UNDE SUNT "cainii" MEI ? HEY HEY ! "

SSK15.06.2006 02:20

Greu de ales intre atatea mesaje... Foarte multe dintre ele sunt reusite, dar l-am ales pe cel al Tradizione, nr 22, pentru ca tin minte ca m-a impresionat foarte tare cand l-am vazut la Steaua - Rapid. Mai ales ca finalul l-a confirmat. Tare si cel cu "ham ham" de la Vaslui, tare si cel cu "nici o masa fara peste" :)

Daca Supercupa poate fi inclusa in acest sezon, atunci "Tu da airport" merita un premiu special 8)

P.S. Si.. Alocatii au adevaratii ! :lol:

George Stan15.06.2006 11:06
Daca Supercupa poate fi inclusa in acest sezon, atunci "Tu da airport" merita un premiu special  8)  

"tu da airport" nu a fost la supercupa.

Piece of Mind15.06.2006 11:50

George, ai uitat mesajele Desant la meciul din retur, in campionat, cu Rapid...

George Stan15.06.2006 12:26

Sun trecute in topicul cu propuneri de mesaje?

Maresal15.06.2006 17:05

Pacat ca nu sunt trecute , l-as fi votat pe "pentru ca v-am invatat sa multumiti in engleza" :cry:

puyol15.06.2006 17:43

trebuia sa puneti si aia cu SUPORTERI INCOMPETENTI/DOAR LA DERBYURI PREZENTI

toxic310015.06.2006 18:14

Nota 10 mesajelor afisate de ULT*RAS.

George Stan15.06.2006 19:49

Mesajele de la meciul cu rapid din campionat nu au fost bagate in concurs pentru ca au fost considerate coregrafie de peluza, si nu am fi stiut pe cine sa premiem ...

iL Napoletano15.06.2006 21:34

Dupa parerea mea cel mai frumos mesaj a fost acela din meciul cu uratii din retur...impact vizual nota 10!Nu mai vorbesc despre impactul fizic care l-au avut uratii cand le-au citit!

ManiaCU15.06.2006 21:39

Toate mesajele sunt originale 8) e foarte greu de ales ... mie imi place cel mai mult nr. 20 :lol: ... si cele afisate de ULT*RAS sunt prea tari :twisted:

crafft16.06.2006 18:08

mesajele"replica"de la meciul cu cyoryle au fost cele mai super nu stiu de ce nu participa

Andreiasu16.06.2006 20:00

Pentru ca au fost, un fel de coregrafie de peluza. Nu de grup. Oricum la prost-gustul care predomina in tara asta, mai ales in afara bucurestiului ma refer, nu cred ca ar fi fost prea votate. Iar cei care nu intelegeti ce am vrut sa spun, exact voi sunteti aia plini de prost gust.

P.S. in nici un fel sa nu se inteleaga ca nu apreciez mesajele celorlalti, sau ceva de genul asta.

ady4steaua16.06.2006 23:24
...toate sunt tari dar mie imi plac in special doar urmatoarele:4, 5 13 20 22... :lol:
sile2217.06.2006 06:49

Parerea mea ca la mesaje Desant este pe primul,loc anul asta , cele mai bune mesaje au fost cele in meciu cu caini in groapa , si cu Rapid in campionat pe Lia Manoliu (am scris Lia Manoliu pt ca ACASA este doar in Ghencea) Ps: Si restu mesajelor care participa la concurs sunt bune !

razvy irr.17.06.2006 09:15
Pentru ca au fost, un fel de coregrafie de peluza. Nu de grup. Oricum la prost-gustul care predomina in tara asta, mai ales in afara bucurestiului ma refer, nu cred ca ar fi fost prea votate. Iar cei care nu intelegeti ce am vrut sa spun, exact voi sunteti aia plini de prost gust.

P.S. in nici un fel sa nu se inteleaga ca nu apreciez mesajele celorlalti, sau ceva de genul asta.

Mare dreptate ai :wink: Dupa parerea mea cel mai tare mesaj mi se pare 23"Origini copiate,in 97' confiscate,/Foarte putin apreciate si inutil aniversate"..un cotra-mesaj la coregrafia javrelor din groapa formata din veste formand anul 1996,aniversarea a 10ani de nuova guardia si celelalte brigazi fantoma(adik anul cand asa-zisul fenomen ultra' inteles de ei a aterizat in peluza)
albanezul17.06.2006 09:18

au fost super toate mesajele de la meciul cu Dinamo semnate Desant.:)..mie cel mai mult mi-a placut contramesajul nostru la contramesajul cainilor la coregrafia Tradizione si PTM..ati inteles da?:)..mesajul cu:"pentru depresie:PROZAC!"

Andreiasu17.06.2006 09:32

Tu mai degraba ar fi trebuit sa fii suparat, daca nu alarmat, de faptul ca s-a facut contra-mesaj la coregrafia voastra.

razvy irr.17.06.2006 09:51
au fost super toate mesajele de la meciul cu Dinamo semnate Desant.:)..mie cel mai mult mi-a placut contramesajul nostru la contramesajul cainilor la coregrafia Tradizione si PTM..ati inteles da?:)..mesajul cu:"pentru depresie:PROZAC!"
Dar dc te lauzi cu asta?Traditzione de ce nu a facut contra-mesaj si i-a lasat pe cei de la Desant sa-l faca?"Contra mesajul nostru la contra mesajul cainilor la coregrafia traditzione si PTM" :roll: Pai daca ati aflat contramesajul cainilor la coregrafia voastra,adik stiau de coregrafia voastra..dc. ati mai afisat-o? :roll: si din cate se pare pe mai multe site_uri se stia de coregrafia voastra(gsp,dinamoprostia)si v-ati multumit cu un contramesaj. Ma rog...a trecut acum si nu se mai poate da timpu innapoi.Oricum felicitarile mele pt tradizione(si PTM..chiar dc nu faceti voi o alianta?ar fi mai bine asa..mai ales k va intelegeti bine,coregrafii comune,..totusi nu e treaba mea)pt un sezon f bun pt ei..fiind dupa parerea mea cei mai activi.
sile2217.06.2006 10:04
Tu mai degraba ar fi trebuit sa fii suparat, daca nu alarmat, de faptul ca s-a facut contra-mesaj la coregrafia voastra.
Andreias lasa frate ironiile astea de 2 bani , lumea a apreciat si ma felicitat pt acea coregrafie , acuma daca sa vazut dintr-un bloc si a postat unu ce vopseam noi putin imi pasa :P
albanezul17.06.2006 11:07

au facut desantul contamesajul..pt ca ei au aflat de contramesajul cainilor..noi nu shtiam nimic de contramesajul lor.shtiam ca aflasera coregrafia noastra dar nu shtiam ca eu un contramesaj.plm..cautati iar conflicte aiurea.nush de ce.oricum andreiaj isi permite...doar e moderator:)

George Stan17.06.2006 11:09

Daca discutia degenereaza in conflicte inutile, voi sterge iarasi posturi, inclusiv ale Andreiasului, cu toate ca e moderator si isi permite.

oscar18.06.2006 08:23
Andreias lasa frate ironiile astea de 2 bani , lumea a apreciat si ma felicitat pt acea coregrafie , acuma daca sa vazut dintr-un bloc si a postat unu ce vopseam noi putin imi pasa

Pt raspuns si o gandire ca aceasta apreciez mai mult Desant (de exemplu) decat 7 coregrafii/meci cate ar putea face oricine. Daca important e sa va felicite lumea pt cum ati desenat-o in timp ce se stia cu mult inainte ce o sa faceti, cred ca aveti o problema (parerea mea).

Sentimentul meu, fara sa va simtiti jigniti, e ca aduceti cu tipul ala de oameni care se imbraca frumos sa-i aprecieze vecinii dar ei n-au una de 1 leu in buzunar.Dar fiecare face ce stie si de aici apar diferentele. In rest toate bune si frumoase :wink:

Revin , mi-au placut mesajele :

Pch la avioane / Mai multi ca pe stadioane :lol: Desant

Istoria va urmareste / Nici o masa fara...peste Desant

AVETI UN PALMARES MIC, ASA VA RAMANE VESNIC . Nucleo

sergiu_titan18.06.2006 08:34

"HAM HAM HAM UIUIU UIUIEI, UNDE SUNT ""cainii"" MEI ? HEY HEY ! "-CEL MAI TARE SCURT SIMPLU SI LA OBIECT

sile2218.06.2006 09:01
Andreias lasa frate ironiile astea de 2 bani ' date=' lumea a apreciat si ma felicitat pt acea coregrafie , acuma daca sa vazut dintr-un bloc si a postat unu ce vopseam noi putin imi pasa [/quote']

Pt raspuns si o gandire ca aceasta apreciez mai mult Desant (de exemplu) decat 7 coregrafii/meci cate ar putea face oricine. Daca important e sa va felicite lumea pt cum ati desenat-o in timp ce se stia cu mult inainte ce o sa faceti, cred ca aveti o problema (parerea mea).

Sentimentul meu, fara sa va simtiti jigniti, e ca aduceti cu tipul ala de oameni care se imbraca frumos sa-i aprecieze vecinii dar ei n-au una de 1 leu in buzunar.Dar fiecare face ce stie si de aici apar diferentele. In rest toate bune si frumoase :wink:

NU VORBI FARA SA STII

NU HALI MEREU CE AUZI DE LA ALTII!

«12»