FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Propunere: taxa inscriere

«12»
johnny0623.06.2006 18:49
ok... si banii cum ii trimitem daca vrem sa ne inscriem... si cum se fac inscrierile atunci (esti verificat daca ai conexiune buna si dupa aia trimiti banii??)??
Problema este ca ionutz a pus un post in care a zis ca jucatorii care au fost exclusi din diferite motive sau care s-au retras nu mai au voie sa se inscrie in alte editzii si tu ai fost exclus !! asa ca cred ca nu mai are rost sa te intrebi cum sa trimitzi bani :P

si iata cum incearca sa se bage si andrey_gogo in seama. problema este ca eu am fost exclus pe motiv neintemeiat, sau cel putin asa cred eu (pe atunci nu stiam ce e acela ip routabil) si de aceea am fost exclus. ionutz, poti sa ma testezi inainte sa ma inscrii si pe mine ca sa nu mai existe suspiciuni :D

i0nutz8324.06.2006 09:06

Nimic nu este neintemeiat pe lumea asta ;)

johnny0624.06.2006 10:32

atunci poate k si rapidistii au motive intemeiate sa ne acuze de blat la Vaslui (ceea ce nu cre k e cazul). sper sa imi dai si mie o sansa ionutz, sa arat celor care nu ma cred k eu chiar am ceva valoare... :D

i0nutz8324.06.2006 17:57

Inainte de a demonstra ca ai valoare, trebuie sa demonstrezi ca detii IP real. ;)

Prodigy_andrey24.06.2006 18:00
Inainte de a demonstra ca ai valoare, trebuie sa demonstrezi ca detii IP real. ;)
Detzine k am jucat yo cu el ;)
johnny0630.06.2006 12:53

deci pana la urma cum ramane cu taxa aia??

«12»