FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Propunere: taxa inscriere

«12»
i0nutz8310.06.2006 15:15

Pentru editia viitoare, ma gandesc sa stabilim o taxa de inscriere, ceva simbolic, cel mai probabil in jurul a 7-10 RON, pentru a putea asigura un fond de premiere, atat pentru castigatorul Diviziei A, cat si pentru cel care culege laurii in esalonul secund.

In acelasi timp, exista discutii pentru o eventuala sponsorizare, astfel incat plafonul de premiere sa creasca. Vom renunta la "traditionalele" DVD-uri in favoarea unor produse cu insemnele Stelei, campioana Romaniei.

Va invit sa votati pro sau contra acestei propuneri, argumentand mai jos si votul vostru. Voturile neargumentate nu vor fi luate in seama. Sondajul se desfasoara pe perioada a zece zile, adresandu-se EXCLUSIV celor care joaca in acest moment in A sau B. Evident, minoritatea se va supune majoritatii, prin urmare si cei care vor intra in B la finalul campionatului.

Sonic10.06.2006 15:36

iti dai seama ca daca vor exista premii de care vorbesti tu, si daca s-ar da bani pentru. participarea la concurs, ar fi o lupta acerba, fiecare ar incerca sa castige prin orice metode, si nu cred ca s-ar mai tine cont de fair-play

oricum sunt de acord cu plata unei sume de inscriere

Prodigy_andrey10.06.2006 15:57

Eu as fii de acord da am niste nelamuriri :? ! Cei care sunt acuma in campionat nu mai trebuie sa plateasca nu ?? si pt cei care vor trebui sa plateasca k sa se poata inscrie cum se va face plata ?? :) ?

i0nutz8310.06.2006 16:02

@prodigy: inseamna ca nu ai inteles nimic. Vor plati toti cei care vor juca in editia viitoare, daca asa se va hotari.

mihai141110.06.2006 18:02

eu nu vreau pt ca deja nu prea exista fair play,dar cand o sa fie premii :roll: ....

oricum daca ar fi sa iasa,as propune sa fie primele 3 locuri sau primele 2 premiate...nu primul loc din b 8O

i0nutz8310.06.2006 18:04

Primul loc din B un breloc.. 3 RON ;)

PS: sunt 9 voturi, nu toate argumentate. Voi lua in considerare EXCLUSIV voturile motivate de voi.

gabynumber_110.06.2006 18:08

daca ami platiti voi toate tastaturile pe care o sa le rup in camp viitor tinand cont ca am rupt 2 camp asta platesc (ma mai gandesc) si poate ca din campionatu viitor se va hotari alegerea echipeleor in functie de clasamentu editiei trecute nu primu servit ca anul asta uite ionutz si-a luat real , am pierdut juventus si uitativa ca brazilia e pe ultimu loc

Ionut_stelistu10.06.2006 18:47

NU pentru ca nu ar mai exista fair-play....si ganditi-va...unii ar incerca sa se inscrie prin alte metode...sau cei mai mici ca mine...ne dorim f mult dar nu prea avem bani de buzunar(nu ca ar fi cazul meu) si nici nu ne-ar da parintii...deci NU !

kamaciuki11.06.2006 06:40

NU...pt ca atunci si-ar lua danutz fifa 2007 original...:D:D:D:D...cu banii nostri si ne-ar face in ciuda...sau poate ca as lua yo...depinde...sa vedem in supercupa..nu mey lasand gluma deoparte yo zic ca e destul de dificil...o sa iasa discutii cum ca nu toti au trimis banii si tu o sa te superi sunt sigur..si vei renunta(IOnutz)...probabil vor mai fi retrageri...aia plang dupa bani inapoi...blablabla....mia bine dai dreaq de bani...si in plus de asta toti avem tricouri ale Stelei...yo am original ci Dica...am dat 1400000 pe el..:P..si ar mia fi o problema cu trimiterea banilor...eu chiar nu am idee...prin mandat postal ma gandesc ca ar fi destul de nasol...ia prin carduri si chestii din astea eu nu ma pricep sorry...deci yo ma cac pe ei de 10 ron da faza e ca o sa iasa o harababura...pun pariu ca nu vom putea incepe editia viitoare din cauza ca nu s-au strans toti banii blablabla...aa si era sa uit ...cred ca urmatoarea editie se va dedica pt FIFA 2007...cel putin yo asa cred...pt ca va urma vacanta....yo o sa plec in Grecia 10 zile...dupa care vin aksa...dupa care plec 2 saptamani la Costinesti..numia de 2006 nu imi mai sta mie gandu,,,si asa se va intampla pt toti....mia bine o lasam balta cu taxa asta de inscriere...si jukm asa pana cand se mai poate...

i0nutz8311.06.2006 09:18

In primul rand, @kamaciuki ai grija la limbaj. In al doilea rand, sa trimiti bani pe un card e o procedura care nu ia mai mult de 5 minute. Altfel, vor mai fi cel putin doua campionate de fifa06, asta pentru ca 07 apare dupa jumatatea lui septembrie, si oricum nu vor face toti rost de el in prima zi.

Si apoi, cine garanteaza ca 07 va fi mai bun si va merita jucat?

In orice caz, dubios refuzul multora de a contribui cu o suma cum spuneam simbolica la animarea campionatului.

Si inca ceva: aveam de gand sa obtin fonduri speciale de premiere.. Dar in cazul in care voi nu vreti sa castigati nimic, nu cred ca mai are sens..

Ionut_stelistu11.06.2006 09:34

Nu luptam pt premii ci pentru Steaua !!!

i0nutz8311.06.2006 09:46

Detaliaza..:)

PoWeR11.06.2006 10:47

ar fi interesant cred ... doar sa fie si seriozitate din partea tuturor

Prodigy_andrey15.06.2006 14:56
In primul rand, @kamaciuki ai grija la limbaj. In al doilea rand, sa trimiti bani pe un card e o procedura care nu ia mai mult de 5 minute. Altfel, vor mai fi cel putin doua campionate de fifa06, asta pentru ca 07 apare dupa jumatatea lui septembrie, si oricum  nu vor face toti rost de el in prima zi.

Si apoi, cine garanteaza ca 07 va fi mai bun si va merita jucat?

In orice caz, dubios refuzul multora de a contribui cu o suma cum spuneam simbolica la animarea campionatului.

Si inca ceva: aveam de gand sa obtin fonduri speciale de premiere.. Dar in cazul in care voi nu vreti sa castigati nimic, nu cred ca mai are sens..

Pai dak potzi sa obtzii fondurii !! ii cel ma bine ;) ar fii super sa avem k premii accesori cu Steaua :D
i0nutz8315.06.2006 15:39

O sa ma gandesc serios inainte de a lua o decizie.. Atata vreme cat voi spuneti ca nu vreti sa castigati nimic sau sa contribuiti la un fond de premiere, nu vad ce rost ar mai avea...

ManiaCU19.06.2006 07:55

Eu am votat pentru DA ! 8) Mi se pare o idee reusita ...

i0nutz8320.06.2006 07:49

Votez DA. Am tot explicat de ce :)

Valius20.06.2006 16:37

io votez nu deoarece nici nu prea am bani si nici nu o sa mai fie fair-play toata lumea o sa incerce sa ia premiile prin orice modalitate...

Prodigy_andrey20.06.2006 16:42
io votez nu deoarece nici nu prea am bani si nici nu o sa mai fie fair-play toata lumea o sa incerce sa ia premiile prin orice modalitate...
lol`z frate 10 lei ?? 8O in fine !! yo nu cred k nu ar mai fii fair-play , de fapt ar fii mai multa concurentza si poate unii vor arata mai mult interes pt campionat
PoWeR20.06.2006 17:18

sunt si +uri si -uri ... eu sunt pro :P

i0nutz8320.06.2006 22:58

Sondajul se desfasoara pe perioada a zece zile, adresandu-se EXCLUSIV celor care joaca in acest moment in A sau B.

Avertisment valius pentru off-topic.

Cele 10 zile rezervate sondajului s-au cam dus, scorul este 5-2 in favoarea celor care au votat DA si au argumentat votul, cu mentiunea ca, kamaciuki m-a rugat sa ii schimb optiunea din NU in DA.

Dani200521.06.2006 06:58

DA(poate ca asa nu se mai retrag dupa un meci pierdut sau...)si ar fi mult mai disputat(sa vedeti scandaluri ce ies atunci :lol: )

Prodigy_andrey21.06.2006 09:57
Sondajul se desfasoara pe perioada a zece zile' date=' adresandu-se EXCLUSIV celor care joaca in acest moment in A sau B.

Avertisment valius pentru off-topic.

[b']Cele 10 zile rezervate sondajului s-au cam dus, scorul este 5-2 in favoarea celor care au votat DA si au argumentat votul, cu mentiunea ca, kamaciuki m-a rugat sa ii schimb optiunea din NU in DA. Deci vezi tzi-am zis k pana la urma tot vor fi de acord ;)

johnny0623.06.2006 16:25

ok... si banii cum ii trimitem daca vrem sa ne inscriem... si cum se fac inscrierile atunci (esti verificat daca ai conexiune buna si dupa aia trimiti banii??)??

Prodigy_andrey23.06.2006 16:30
ok... si banii cum ii trimitem daca vrem sa ne inscriem... si cum se fac inscrierile atunci (esti verificat daca ai conexiune buna si dupa aia trimiti banii??)??
Problema este k ionutz a pus un post in care a zis k jucatorii care au fost exclusi din diferite motive sau care s-au retras nu mai au voie sa se inscrie in alte editzii si tu ai fost exclus !! asa k cred k nu mai are rost sa te intrebi cum sa trimitzi bani :P
«12»