Astazi Oli implineste 37 de ani.
Cu aceasta ocazie ii doresc sa fie sanatos si sa ne faca fericiti de cat mai multe ori.
La multi ani!
Astazi Oli implineste 37 de ani.
Cu aceasta ocazie ii doresc sa fie sanatos si sa ne faca fericiti de cat mai multe ori.
La multi ani!
La multi ani Oli, multa sanatate,fericire si cele mai mari performante!!!!!!
La multi ani Oli!
LA MULTI ANI,Oli,toti fani Stelei iti doresc multa sanatate si fericire,acum urmeaza Champions League!!! Forza Steaua
Parca vorbeam despre Oli aici:
http://www.fcsteaua.ro/forum/viewtopic.php...p?p=68624#68624
topicul acela e deschis in decembrie 2005 si se refera la sosirea lui Oli la Steaua.
aici e vb de ziua lui Oli.
nu cred ca e deranjant...
Parca vorbeam despre Oli aici:http://www.fcsteaua.ro/forum/viewtopic.php?p=68624#68624
La multi Ani Oli si La mai Multe Titluri, bineintels cu Steaua.
topicul acela e deschis in decembrie 2005 si se refera la sosirea lui Oli la Steaua.aici e vb de ziua lui Oli.
nu cred ca e deranjant...
Ok, ai dreptate !!!
La multe trofee, Oli !!!
La multi ani, Oli! Sa ne traiesti si sa ne faci de cat mai multe ori fericiti! Multumim ca ai ramas alaturi de noi atunci cand multi te contestau, cand unii te considerau antrenor "de locurile 3-4".La multi ani!
La Multi Ani , Oli, antrenorul nostru de locul 1 ![]()
Happy birthday Oli!!!!!cat mai multe realizari la Steaua. :lol:
La multi ani!!!!!...........iti doresc succes in cariera si multe realizari cu Steaua
La multi ani Oli!
Multa sanatate Oli si multe trofee alaturi de Steaua...
Mult noroc in acest sezon! Spre Champions League, Du-ne la stele Oli!!! La multi ani!!!
LA MULTI ANI Oli!Sanatate,fericire,tot ce-ti doresti!Asteptam cu nerabdare scuzele sau macar retragerea afirmatiei"Olaroiu e un antrenor de locurile 3-4",a lui marian Iancu,care la o emisiune a "fratelui"Calinescu a spus ca daca Oli ia campionatul o sa retracteze ce-a zis.Asa ca inca o data:"LA MULTI ANI" si asteptam scuzele lui Iancu.
LA MULTI ANI si toate urarile de bine ![]()
LA MULTI ANI , si sa castigam urmatoarele:grupa UCL , sa jucam semifinala UCL si apoi 24 , 25 , 26
la multi ani !! si cat mai multe campionate si tot ce poti la Steaua !
La multi bani Oli !
La multi ani Oli! Multa sanatate tie si celor dragi si inspiratie in acelasi timp!
LA MULTI ANI Oli!!!SA NE DUCI ACOLO UNDE NE E LOCUL IN Champions League!!! ![]()
![]()
![]()
La multi ani!!!!!!!!!!!!!!!!!1
LA MULTI ANI STUPARE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cine stie stie ........ Mergem prin toata tara................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LA MULTI ANI!!!!
tardiv, urez si eu la multi ani celui mai tanar antrenor care a castigat campionatul Romaniei!
cu ocazia asta imi fac si mea culpa, am fost sceptic la sosirea lui la Steaua si am continuat sa fiu pana la meciul cu vasluiul. mult succes in cl!