OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE....DUB DUB DUB DUB DUB DUB DUB
...GG Steaua!!! hai sa bem ![]()
OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE....DUB DUB DUB DUB DUB DUB DUB
...GG Steaua!!! hai sa bem ![]()
schimbati bannerul ala cu "spre 23"..........FORZA Steaua!!!!!!!!!
Sa ne revenim din betie... Ai si tu rabdare... Eu as pune
SPRE Grupele Champions League!!!!
Viatza colorata in rosh-albastru..un nr 23 care aduce
numai bucurie in inimele noastre...c sa mai..suntem
cei mai buni si asta am dovedit-o mereu...campioni am
fost,Campioni vom fi..pna vom murii Steaua
Bucuresti...ale ale...tap tap tap..Forza
Steaua!!!!!!1o vara rosh-abastra....spre
24:P...
....
O stelista mandra d echipa kmpioana
Unul din cele mai tampite sondaje vazute pe acest forum. NORMAL CA MERITAM ACEST TITLU - CU VARF SI INDESAT CHIAR.
oleeeeeeeeeeee
campioniiiiiiiiiiiiiiiiii
felicitari tuturor stelistilor!!!
ieri a fost o zi MAGICA!!!
acu avem un singur obiectiv--->Liga Campionilor
rugatzi-va sa nimerim peste sheriff tiraspol..[in kaz ka muishtii separatishti vor ajunge in turul 2 desigur
] daka va juka Steaua ku transnistrenii va avea un suport nemaipomenit din partea basarabenilor..se va simtzi ka in Ghencea pe stadionul ala borat de la tiraspol...pe bune
acum m-am trezit dupa acest drum la Vaslui! Campioniiiiiii ale! Nici acum nu pot sa vorbesc!
Campionii din Ghencea !

Imagini:www.gsp.ro
Este Baaah!!!!Extraordinar!!!4-0.... :!: 8) :!:
viva 2
Care a fost aseara in Ghencea...povestiti si voi...nu stiu...cam tot ce a fost...ca eu m-am uitat pe canalul rapidului...si a fost fara sunet.Si azi aflai ca a fost pe Realitatea, cu sunet, dar la mine e pe vreo 20 si, asa ca am preferat sa vad fara sunet(ceva,ceva) decat sa caut alt canal..ca pierdeam :roll: plsss
@ Manuela
Uite asa a fost.Foloseste-ti putin imaginatia.

si asa mai departe.
A fost mare veselie,a curs sampania,s-a cantat(printre altele "ore ore/multumim rapidule),jandarmii s-au destins in miez de noapte,etc.
Imagini : [site din caracatita Gazetei Sporturilor]
Cei care afirma ca Steaua n-ar fi castigat titlu pe merit nu sunt decat niste ipocriti si frustrati iar Rapidului ii multumim ca si-a dat arama pe fata in ultima etapa, daca erau cu adevarat o echipa cu caracter pierdeau cu fruntea sus si se comportau civilizat jucand fotbal nu kung-fu, au incercat sa-si verse frustrarile pe jucatorii jiului dar nu le-a mers cu arbitrul care i-a adus repede cu picioarele pamant tot ce le ramane acu e sa behaie la luna:)) ...FORZA Steaua! MEREU SUPERIORI!
Abia astept Supercupa
bv echipei !
normal ca meritam !
Well as brief as your comment is it explains alot.