Ce sa-i ceri corsicanului, daca il intrebi cate clase are iti ajunge o mana sa le numeri!are clase cate are trenu'
Daca a plecat cu jucatorii s-a intalnit cu colegul lui de banca... trenul :lol:
Ce sa-i ceri corsicanului, daca il intrebi cate clase are iti ajunge o mana sa le numeri!are clase cate are trenu'
Daca a plecat cu jucatorii s-a intalnit cu colegul lui de banca... trenul :lol:
Da,dar la tren 2 clase reprezinta maximum.Nu jigniti trenul ! :wink:
Continuand off-topicul :wink: , diferenta e ca nu trenul nu are nici o vina ca are doar doua clase... ![]()
Cele 2 clase erau defapt 1. Adica deloc.
S-a vazut azi la Fanatik lipsa de clasa a lui Gigi Corsicanu...
Eu inca nu pot sa imi dau seama de ce ii da voie acestui individ sa intre in direct.
Dupa ce se milogeste ca noi ii atacam mereu ,vorbeste si fara sens. :roll:
Cele 2 clase erau defapt 1. Adica deloc.S-a vazut azi la Fanatik lipsa de clasa a lui Gigi Corsicanu...
inca o cioropina borata care nusi gaseste locu
:evil: >>>Mor milogii de ciuda in frunte cu prea mariti lor conducatori,si nu mai zic ninimk de CRONCANUL de corsican!!!>>>> :twisted:
Sa vezi declaratii ce a dat Lucescu,arbitraj prost,nu si-au propus sa castige,au demontrat ca ei sunt echipa "frumoasa" a campionatului.
Pana la urma ultima impresie conteaza,rapidul ne-a aratat adevarata ei fata :lol: :lol:
dinu vama a ciordit un steag al Stelei de la un suporter la Petrosani. :lol: :lol:
@alex ripper:
Probabil ca vrea sa le arate nepotilor cum arata steagul unei ECHIPE de fotbal ! ![]()
sa gandit ca lupta un razboi unui inamic mult mai puternic si a vrut sa faca pace...... ![]()
![]()
![]()
![]()
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sa vezi declaratii ce a dat Lucescu,arbitraj prost,nu si-au propus sa castige,au demontrat ca ei sunt echipa "frumoasa" a campionatului.
Pana la urma ultima impresie conteaza,rapidul ne-a aratat adevarata ei fata :lol: :lol:
pai chiar sunt echipa frumoasa a campionatului... romeo Stancu zici ca are lan de floarea soarelui in cap, niculae are gesturi de balerina (mai putin ala de la cartonasul rosu), cat despre Marius Constantin, singura lui grija e ca nu stie ce frizuri sa mai incerce... deci da, sunt echipa frumoasa a campionatului ![]()
a, si taticul lor e Badoi
(sry da n-am putut sa ma abtin )
Ceea ce am vazut azi m-a lasat masca !!!
Pe TV Sport,marle jucator Daniel Niculae a declarat urmatoarea questie:" Sper sa nu am ocazia sa il vad fata in fata pe Helesteanu ca il RUP ! " aratand amenintator pumnul.
Acest individ nu trebuie sa scapa fara cel putin 2 etape si cu o amenda serioasa.
am impresia ca daca semneaza cu Auxerre, Liga noastra nu-i mai poate da nici macar amenda... ca de etape de suspendare nu se mai pune pb...
Degeaba,e transferat la Auxerre.
Oricum,la cata minte are,nu putea sa spuna altceva.
De consemnat ca declaratia lui constituie amenintare.
Ceva tot trebuie facut.
Este inadmisibil sa declare asa ceva.
da, ceva tot trebuie facut, dar aici depinde de Helesteanu, daca vrea sa-l actioneze in instanta, nu stiu, nu ma pricep... temei si suport legal cred ca ar avea pt asa ceva...
Eu te sfatuiesc sa atasezi si niste imagini video.Daca tot vrem sa-i facem un "bine",cel putin sa i-l facem cum trebuie. :wink:
A propos,Dinu Vama a spus dupa meci ca va face memoriu pentru ca stadionul Jiului sa fie suspendat.
Mai precis sa se joace fara spectatori.
Jigodie ordinara !
ps: cred ca voi proceda ca milogii din rapidie si voi trimite mailuri la auxerre! :lol:
S-ar putea sa mai trebuiasca sa faci o vizita la FARE. Am auzit ca vor sa depuna memoriu impotriva Stelei pt ca au fost discriminati si nu au fost lasati sa-si termine partida kung-fu.
Eu te sfatuiesc sa atasezi si niste imagini video.Daca tot vrem sa-i facem un "bine",cel putin sa i-l facem cum trebuie. :wink:
A propos,Dinu Vama a spus dupa meci ca va face memoriu pentru ca stadionul Jiului sa fie suspendat.
Mai precis sa se joace fara spectatori.
Jigodie ordinara !
Se pare ca la echipa de SUB pod se practica un nou sport, oricum la fotbal au renuntat in favoarea artelor martiale: depus memorii impotriva Stelei si a stelistilor o data pe saptamana... Problema e ca vine vacanta... Baieti, si fete, atentie pe unde va faceti concediile... Vama e cu ochii pe noi...
Eu chiar o sa ma aflu o perioada in apropierea localitatii VAMA VECHE.
Nicio legatura cu Dinu... ![]()
Nu stiu daca ati vazut ce au strigat jucatorii rrapidisti in vestiar dupa meciul de ieri, au aratat la sport pe antena 1: Pentru noi sunteti niste oi; Mai bine stateam acasa, cu o sticla de vin pe masa, ne uitam la Pro TV si f....m stelistele! Si cineva de pe site zicea sa nu fim aroganti cu ei. Pai cum sa nu fi, au ei, pasarile, obiect pentru steliste? Pai stelistele sunt cele mai frumoase si mai cautate, ei ar trebuie sa ramana la specia lor, milogii, cu alea se pot imperechea si ei. Mi-e scarba de ei.
Cea ce conteaza e ca am luat titlul cu nr. 23. Si frustratii de rapidisti au ramas cu un vis tampit de a realiza eventul(cred ca astia nu s-au uitat prin dictionar ca scrie acolo mare in dreptul definitiei cuvantului: nu este posibil rapidistilor). Oricum de la niste oameni atat de "educati" si cu un simt al fair play-ului atat de "dezvoltat" nu te astepti la altceva. Poate la anul nu retrogradeaza si se mai zbat odata ca gainile cu aviara...sau cine stie poate nu mai apuca. FOrza Steaua!!!! si m**e dinamovistilor si rapidistilor ca s-au nascut prosti si au murit de ciuda la fel :twisted: :evil:
Hai sa radem putin de situatia milogilor: fiti atenti cum pleaca toti de la "farmecul vietii",Daniel niculae, pancu si probabil si viorel Moldovan. Noroc pentru ei ca Lucescu jr a prins boala pe noi si vrea sa "razbune" esecurile din acest campionat: Steaua le-a luat titlul si Steaua i-a dat afara din Europa.
Stire vazuta la tvsport: pentru ca e instabila,s-a luat decizia de a demola peluza din giulesti sau asa ceva si capacitatea stadionului va fi redusa de la 19000 la 10000.
Mie asta imi suna a pedeapsa divina pentru blaturile facute p acest final de campionat. :lol:
FORZA Steaua si Meme hai mai repede cu transferurile de CL.
:evil: >.Li se darama din cuib??HA HA HA dupa ce ca au juma de stadion la ora actuala,ii si mai scad din capacitate....ce inteligenta.....
Editat. Moderatorii
:o :o :o o echipa prea mica rrrapid , pentru a se bate cu simbolul fotbalului romanesc Steaua !