FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Tiganiada continua

«123»
UTCopos05.06.2006 07:32

Aseara am vazut pentru a "n"-spea oara cum in Ghiulesti echipa oropsita castiga cu ajutorul omului cu fluier. Alexandru Tudor, acelasi care in partida Rapid-Steaua, din turul campionatului, i-a lasat pe ghiulesteni sa joace la intimidare, neeliminându-l pe Rada dupa faultul criminal asupra lui Radoi, a contribuit cat a putut de mult la succesul echipei care sta cu mana-ntinsa la comisiile FRF-ului. Ca si in meciul cu Steaua, Tudor a trecut cu vederea faulturile violente ale lui Moldovan si Rada, infractiuni care, in mod normal, trebuiau sanctionate cu cartonas rosu. Oare ce se intampla daca golanul de Tudor aplica regulamentul si macar unul dintre cei doi era eliminat?

In tribune, asa cum ne-am obisnuit, "corsicanii" au injurat ca la usa cortului jucatorii, antrenorii si conducerea echipei din Regie, Siman simtind pe pielea lui manifestarile super-civilizatilor suporteri din tigania Ghiulestiului.

Oare comisiile FRF-ului se vor sesiza, dupa ce o alta persoana din lumea fotbalului a cazut victima dementei din tribuna rapidista? Oare se mai mira cineva, de ce echipa de sub pod este perceputa de intreaga masa a suporterilor de la noi ca echipa tiganilor?

George Stan05.06.2006 08:01

Nu numai ca este perceputa ca 'echipa tiganilor'. Rapid si-a recunboscut OFICIAL identitatea de "echipa tiganilor" in momentul cand a depus acel memoriu care nu putea fi depus decat de un reprezentant al comunitatii rrome.

UEFA, help US :D

Piece of Mind05.06.2006 09:06

Este absolut incredibil cum LPF sau FRF tolereaza in continuare dejectiile vocale ale "corsicanilor"!

Legat de meci, mi-am facut sperante doar 45 de minute, desi mi-a fost clar de la inceput ca Sportul nu mai arata dezinvoltura din partida cu Dinamo. Desi este o echipa frumoasa, lipsa oricarui obiectiv cert si viabil la startul sezonului atarna ca o piatra de moara in momentele decisive (jocul cu noi si cel de aseara). Sub presiune/miza decisiva, echipa clacheaza.

Legat de Tudor, acest "Brad Pitt cu fata desenata de Goppo", dupa cum se exprima un "filozof" acum cativa ani, ce putem spune? Directia in care a arbitrat a fost evidenta. Si da, MM a avut dreptate. Arbitrajele au facut ca acest campionat sa se decida in ultima etapa.

colaps05.06.2006 09:41

de aceea cred ca ai nostri conducatori tre sa judece de 1000 de ori si sa taie o data cand decid aducerea vreunui jucator de la sportul... putini din cei plecati acolo au confirmat la cel mai inalt nivel... am mai postat despre asta cerand un asemenea exemplu, DraqGol mi l-a dat pe Vali negru - e doar o floare... pan' la primavara mai e...

altminteri is tare curios daca siman cu toata frustrarea lui va depune vreun memoriu impotriva rapidului, si cate etape vor juca in giulesti fara spectatori...

Dj05.06.2006 09:53

cel mai tare memoriu pt ei va fi titlul pierdut.umilinta mai mare nu le putem da decat sa luam titlul 23

Minimus05.06.2006 09:54

si Steaua ar trebui sa depuna memoriu impotriva ufCRApid!!! pe tot parcursul meciului asa-zisa galerie de sub pod a proliferat numai injurii la adresa echipei noastre in general si la adresa lui Mirel in special.

Nu trebuie lasata sa scape ocazia de a ii atinge pe nesimtitii astia!

bodanelu05.06.2006 09:55

se vede ca dupa meciul nostru cu Boro au invatzat engleza. Aseara strigau: pt noi titlul nr 4

FanSteaua4Life05.06.2006 11:49

corsicanu vroia sa intre in direct la rescurs, insa nu a fost acceptat, probabil polua fonic, si asa polueaza destul spatiul fonic la meciurile rapidului de acasa, numai el se aude pe tot stadionul ala...manelistu draq...

UTCopos05.06.2006 13:22

Gigi Mulţescu, antrenorul Sportului Studenţesc îi acuză pe rapidişti că au practicat un joc la "intimidare"

"N-am putut să jucăm. În prima repriză a fost un carnagiu! S-a depăşit orice limită. Este incredibil că, în secolul XXI, ajungem să jucăm la intimidare la nivelul Diviziei A. Se poate să-i calci în picioare de maniera asta? Bălan parcă a fost operat. Sigur că Rapid a demonstrat că are valoare, dar azi a fost ca un vis urât. La pauză, se uitau în vestiar la mine şi nu le mai venea să intre pe teren. Dacă îi vedeţi... Toţi sunt «operaţi» pe tibii, pe glezne, până pe sus pe coapsă.", a declarat antrenorul "studenţilor"

weeezer_2005.06.2006 14:21

mi-a placut la nebunie "prestatia" lui MM aseara la Recurs. A spus tot ce era de spus. Respect!

gianini05.06.2006 15:11

profesinistul de Moldovan a "operat" ca un adevarat chirurg.

este un jucator tare fairplay.

I.N.Money05.06.2006 16:53

Acesta ii este caracterul...pacat ca toti din presa se fac ca nu vad acest lucru :roll: .

colaps05.06.2006 17:17

din ciclul tziganiada, un nou episod aseara dupa meci, cei mai "cilivizati" (sic) fani din tara au atacat carul de reportaj al tvr-ului cre transmitea imagini cu Gigi... i-au mai shifonat si masina amicului geoana... dom preshedinte, mai tzii cu rapidu'?

Motanu D05.06.2006 17:19

Iar A1 iar ii ridica in slavi. Daca o tin tot asa vor avea audienta numai in sondajele facute de voiculescu sub pod, printre milogi.

Eu propun ca A1 sa se transforme in Rapid TV !

Minimus05.06.2006 17:24

@colaps: de ce sa multumesti Jiului ? Ai idee cum poate fi interpretat un astfel de banner ? la situatia actuala a presei (gsp , a1 etc) ar sari imediat ca multumim jiului pt cele 3 puncte "cedate"... cel mai bine ar fi sa fie bannere dedicate echipei in general si inca odata afisat bannerul pt Ogararu.

Ignorarea dusmanului este o tactica care aduce muult mai multe satisfactii pe termen lung decat refularea imediata.

Melku05.06.2006 17:25
Iar A1 iar ii ridica in slavi. Daca o tin tot asa vor avea audienta numai in sondajele facute de voiculescu sub pod, printre milogi.

Eu propun ca A1 sa se transforme in Rapid TV !

Subscriu, eu nici nu am de gand sa ma mai uit la stirile din sport de pe postul asta infect(at).

Motanu D05.06.2006 17:27

Eu nici nu m-am uitat. Ma uitam pe geam si ascultam ineptiile debitate la TV... Unde e CNA-ul cand ai nevoie de el... :twisted: :evil: :evil:

***alex***05.06.2006 17:33

Ce sa-i ceri corsicanului, daca il intrebi cate clase are iti ajunge o mana sa le numeri!

I.N.Money05.06.2006 17:47
Eu nici nu m-am uitat. Ma uitam pe geam si ascultam ineptiile debitate la TV... Unde e CNA-ul cand ai nevoie de el...  :twisted:  :evil:  :evil:

Pai sa intervina CNA-ul sa amendeze postul viitorului vicepremier Voiculescu? :lol:

colaps05.06.2006 17:49
@colaps: de ce sa multumesti Jiului ? Ai idee cum poate fi interpretat un astfel de banner ? la situatia actuala a presei (gsp , a1 etc) ar sari imediat ca multumim jiului pt cele 3 puncte "cedate"... cel mai bine ar fi sa fie bannere dedicate echipei in general si inca odata afisat bannerul pt Ogararu.  

Ignorarea dusmanului este o tactica care aduce muult mai multe satisfactii pe termen lung decat refularea imediata.

ma refeream in eventualitatea ca Jiul ii incurca pe rapid miercuri... dar ai dreptate, s-ar interpreta... cat despre ignorare, de acord, nici nu merita altceva..

DTP-Ludacris05.06.2006 19:39

Mi`a placut declaratiile date de cei 2 ,trebuie date 2 cartonase rosii si ..altul era meciul,dak se juca corect..poate avea si Sportul o sansa,dar ...totul depinde de noi,invingem la Vaslui si luam titlul 23 !

Spre 24 !

cristianotopeanu05.06.2006 20:03
corsicanu vroia sa intre in direct la rescurs, insa nu a fost acceptat, probabil polua fonic

:D. Ca bine zici...

Bodanel06.06.2006 06:30

am vazut si eu acum inregistrarile. MM a facut o partida super. fasarin(buzarin) nu prea a avut replica la ce a spus MM. eu zic ca nu prea avem presedintele cel mai bun din Romania la ora actuala(altul mai bun cred ca gasim doar in afara)

gianini06.06.2006 14:45
Ce sa-i ceri corsicanului, daca il intrebi cate clase are iti ajunge o mana sa le numeri!

are clase cate are trenu'

Virgil06.06.2006 15:47

Da,dar la tren 2 clase reprezinta maximum.Nu jigniti trenul ! :wink:

«123»