FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Bautura si tigari la nationala

«12»
Melku03.06.2006 23:09

Tricolorii fumători

Jucător - Ce/cît fumează

Bogdan Lobonţ - Parliament - 2 pachete/zi

Adrian Mutu - Marlboro - 1 pachet/zi

Cristian Chivu - Parliament - 1 pachet/zi

Gabriel Tamaş - Parliament (Marlboro)/1 pachet pe zi

* toţi aceştia consumă ţigări din gama light

"Nu e normal ca antrenorii să spună că că nu-i interesează ce face sportivul în afara programului. Nu e nici o diferenţă între fumatul acasă şi cel din cantonament. Nu e în regulă ca un tehnician sau un medic de lot naţional să aducă argumente pentru fumat". El a explicat că "toate organizaţiile mondiale care se ocupă de sportul de performanţă prin prisma medicinii atestă că tutunul dăunează grav sănătăţii şi performanţei. Tutunul rămîne un drog, care influenţează performanţele fizice şi psihice, cum ar fi capacitatea pulmonară, aportul cardiovascular, respectiv coordonarea, viteza de reacţie, luciditatea, concentrarea". Şi FIFA s-a conformat campaniei de luptă împotriva tutunului şi a interzis antrenorilor, de cîţiva ani, să mai fumeze pe banca tehnică. (gsp.ro)

Mi se pare exagerat de mult cat fumeaza tricolorii nominalizati de gazeta si imi mentin parerea ca fumatul in special nu este compatibil cu fotbalul de performanta.

@general_angel

Cum poti sa aduci ca argumente arabia saudita sau iranul?! Ce traditie au ei in fotbal?! Ce campionate au ei? Nimeni nu spune ca daca jucatorii fumeaza nu sunt buni de nimic dar sunt sigur ca perfomantele lor sunt afectate.

armanovici04.06.2006 09:27

Chivu?...e ultimul de la care ma asteptam...halal exemplu.

Sincer!

alex_Ra204.06.2006 10:11

pe mine nu ma intereseaza ca fumeaza si nici nu stiu dc s-a creat asa mare caz din asta, multa lumea fumeaza, acest lucrcu le poate dauna doar sanatatii lor, atat timp cat nu le afecteaza jocul ce are daca fumeaza?

Lobont mi se pare cel mai bun portar roman, nush dak ar trebui sa fie Coman titular atata timp cat Lobont ne-a salvat in atatea situatii si are si o experienta

Bogdan4Steaua04.06.2006 11:06

Fumatul iti afecteaza capacitatea de efort si concentrare. Un jucator care fumeaza nu evolueaza la capacitate maxima si noi avem nevoie de acest lucru. La un portar nu conteaza in aceeasi masura ca la un jucator de camp, insa Lobont nu este genul de portar care te da pe spate.

Coman este mult mai sigur in interventii.

forever_STEAUA04.06.2006 11:12
pe mine nu ma intereseaza ca fumeaza si nici nu stiu dc s-a creat asa mare caz din asta, multa lumea fumeaza, acest lucrcu le poate dauna doar sanatatii lor, atat timp cat nu le afecteaza jocul ce are daca fumeaza?

Lobont mi se pare cel mai bun portar roman, nush daca ar trebui sa fie Coman titular atata timp cat Lobont ne-a salvat in atatea situatii si are si o experienta

cum poti sa spui ca nu le afecteaza jocul? Ai fumat vreodata?

Lobont e sub Coman la ora actuala... Vorbeste stelistul din tine, nu romanul.

Melku04.06.2006 15:58

Lobont e sub Coman si pentru ca el a frecat banca Ajax-ului de i-a ramas vopseaua pe partea dorsala in timp ce Coman a avut o prezenta constanta in echipa de sub pod (plus meciuri UEFA).

Si eu sunt de parere ca daca la portari nu conteaza in aceeasi masura in care conteaza la jucatorii de camp.

Eu sunt foarte uimit de cat fumeaza pentru ca si eu sunt fumator si nu fumez chiar 1 pachet pe zi. In ciuda faptului ca nu fac antrenamente zilnice cum fac jucatorii totusi nu pot sa cred ca nu le diminueaza capacitatea de efort, concentrare, etc.

uZy | @nDr3i07.06.2006 02:55

fac pariu ca toti odata or fumat si or baut :)...in primul rand eu zic ca la Lobontz nu prea conteaza ca fumeaza ca e portar nu fuge nu depune mult efort...:)

antonika07.06.2006 10:53
fac pariu ca toti odata or fumat si or baut :)...in primul rand eu zic ca la Lobontz nu prea conteaza ca fumeaza ca e portar nu fuge nu depune mult efort...:)

da dar Mutu si Chivu...... nici n ma mai miraca am ratat cele 3 calificari...... asta e, speranta moare ultima

uZy | @nDr3i07.06.2006 22:05

da dar Mutu si Chivu...... nici n ma mai miraca am ratat cele 3 calificari...... asta e, speranta moare ultima

yeah asta asa e dar nai ce sai faci :)...astia sunt jucatorii...si nus singurii :)

«12»