FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Bautura si tigari la nationala

«12»
Melku01.06.2006 21:16

Pai ca sa ne familiarizam cu situatia Dumitru Dragomir a declarat urmatoarele :

"Am observat jucători care fumează pe ascuns, dar mai grav este că mai şi beau! Nu se poate aşa ceva la fotbaliştii profesionişti! Actele de indisciplină vin chiar de la marile valori" (psp.ro)

pe langa aceasta declaratie existand si o filmare facuta de un suporter roman stabilit in SUA.

Pe baricada cealalata (in acelasi articol) apare si marele Cosmin Contra care declara urmatoarele :

""Dragomir crede că le ştie pe toate. Ar trebui mai bine să ştie că noi terminasem turneul şi practic eram deja în vacanţă. Iar două-trei pahare cu bere nu cred că e ceva exagerat când eşti în vacanţă", a explicat Contra anumite "excese"...Nea Piţi trebuie să aibă curajul şi să dezmintă acuzaţiile lui Mitică"

Asa, avand in vedere cele de mai sus eu sunt profund consternat de dezvaluirile lui Dumitru Dragomir, tind sa cred ceea ce spune pentru ca nu gasesc nici un motiv pentru care ar lansa asemenea acuze plus am vazut filmarea in care un individ care parea a fi Lobont fumeaza. Consider ca daca Dumitru Dragomir ar avea onoare i-ar demasca pe cei vizati pentru ca pana la urma e in interesul nationalei sa aiba un mediu profesionist si nu putem face performanta inchizand ochii la derapajele jucatorilor.

In ceea ce il priveste pe Cosmin Contra as dori sa fie mult mai precaut in declaratii pentru ca si asa performantele lui recente nu il recomanda pentru un post in nationala si vreau sa ii atrag atentia ca eu ca umil suporter al nationalei am pretentia ca in momentul in care este cu echipa sa se comporte profesionist si sa aiba in vedere ca atata timp cat este cu echipa fie si dupa terminarea meciurilor cateva pahare de bere strica, daca simte nevoia poate sa o faca acasa, in timpul lui liber NU la nationala.

Si acum ca o concluzie, mingea este in terenul lui Piturca, este prins la mijloc, poate sa il atace pe Dumitru Dragomir sau poate sa demaste el jucatorii care au fost incriminati.

Desi mi-as dori ca sa vad niste masuri luate asupra componentilor nationalei in urma declaratiei lui Dragomir sunt sigur ca nu se va face nimic si vom inchide ochii, presa nu va insista pe acest subiect si ne vom trezi dupa preliminariile Euro 2008 necalificati injurand arbitrii, blestemand ghinioanele...

Bogdan4Steaua01.06.2006 21:23

Trio-ul de aur: Lobont-Contra-Mutu. :wink:

Melku01.06.2006 22:42

Pai ne putem dispensa de ei, chiar si de Mutu. Lobont inca mai are pe fund vospeaua de pe banca Ajax-ului, de ce a reusit sa fie rezerva unui portar de 37 de ani nici acum nu am aflat. Contra dupa episodul Milan a fost intr-o panta descendenta continua iar despre Mutu cuvintele sunt de prisos. Daca tot vrea Piturca sa impuna disciplina la nivelul echipei nationale sa ia masuri impotriva celor trei, bine ca a avut grija sa se contreze cu Radoi...

Dawson01.06.2006 22:47

Mutu poate fi inlocuit oricand. In momentul de fata, in starea sa actuala, mai rau incurca.

Lobont are un contracandidat serios in Coman. Dupa mine e mai bun. S-a vazut in meciurile cu gitanii cat am patimit din cauza lui.

Pe dreapta, Contra e in plus. Solutia cea mai la indemana? Simplu: Ogararu.

Bogdan4Steaua01.06.2006 22:59

Sincer vorbind, eu nu i-as include pe Lobont si Contra in lotul pentru urmatorul mondial. In ceea ce priveste portarii, prima optiune o are Coman. Pentru postul de rezerva, putem alege dintre urmatorii: Curca, M. Tudor si Popa. Nici Contra nu are ce cauta la nationala. Pentru partea dreapta alegem intre Ogararu si Badoi. Da, Lobont era pe val intr-o perioada la Ajax, Contra a avut momente foarte bune la Milan si Alaves, insa nu putem trai din amintiri. Jucatorii in cauza sunt aproape terminati din punct de vedere fotbalistic si pe deasupra strica atmosfera cu atitudinea lor de vedeta.

In cazul lui Mutu, situatia e ceva mai complicata. Are aere de vedeta, este indisciplinat si obraznic cateodata, insa are uneori sclipiri care pot salva soarta unui meci. Ii datoram multe din punctele stranse de Romania in preliminarii. Avem atacanti in forma(D. Niculae sau Mazilu), insa eu nu as renunta la Mutu.

AU01.06.2006 23:01

Mutu contra Lobont si alte lepre de genul asta nu au ce cauta la nationala. cu ei tot am pierdut calificari. sa ne lase cu fitzele lor cu tot si sa se duca cat mai departe . avem jucatori profesionisti mult mai adevarati ca ei. asa ca LASATI-NE!!!!!!!!!!!

E BUN SI Piturca LA CEVA. face ordine printre rahatii astia. cat a fost Iordanescu si-au facut de cap si uitati unde s-a ajuns. Mutu nu trebuie ridicat in slavi. ne-a castigat meciuri de 2 lei. cand o sa faca meciuri bune cu echipe valoroase mai vb. pana atunci nu a demonstrat nimic la nationala ci doar fitzeeeeeee.Mutu contra Lobont & com. nu s-au calificat nicaieri ci dimpotriva ne-au umplut de ridicol prin scandalurri si felul cum am pierdut ultimile turnee finale. asa ca AFARAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Piturca SUNTEM ALATURI DE TINE

Melku02.06.2006 00:15

http://www.gsp.ro/index.php?a=45640&shift=1

Articol gsp in care suporterul care l-a suprins pe Lobont asista nu numai la scena de nedescris pentru un fotbalist profesionist dar si la pasivitatea jurnalistilor romani care nu au fost impresionati de eveniment.

Dawson02.06.2006 00:17

Scriu aici ca e cam varza organizat forumul.

Buey, ce-ati avut cu textul ala?????????????

***alex***02.06.2006 07:42

Interesant titlul din gazeta de azi : Ce fumezi Lobont?

Melku02.06.2006 13:50

"În ceea ce priveşte chestiunea fumatului şi a băuturii, este adevărat că, personal, am permis celor care doresc să fumeze, însă numai în locurile special amenajate, adică nu în camere sau în sala de mese. De altfel, există cazuri în care puţinii fumători din lotul nostru fumează chiar de faţă cu mine. Cât despre băutură, după încheierea turneului, aflându-se în vacanţă, jucătorii au avut acceptul meu să bea un pahar de bere sau de vin pe aeroport sau în avion. Ţin însă să asigur pe toată lumea că, de când am preluat echipa naţională, nici un jucător nu şi-a permis să consume băuturi alcoolice în timpul cantonamentelor, exceptând, uneori, câte un pahar de vin la masa de seară după meci" (psp.ro)

Avem si raspunsul lui Piturca. Mi se pare mie sau traim intr-o tara extraordinar de bizara?! Pe Piturca il doare UNDE fumeaza sau bea jucatorii nicidecum ca fac lucrul acesta! Mie nu mi se pare normal ca niste jucatori profesionisti sa bea si mai ales sa fumeze...

Motanu D02.06.2006 13:59

In Anglia sunt pline clinicile pentru alcoolici de fotbalisti profesionisti. :roll:

Problema nu e ca beau si fumeaza ci ca nu pot sa dea randament in asemenea conditii.

Melku02.06.2006 20:34

"este păcat că un cotidian important, aşa cum este "Gazeta Sporturilor", a denaturat gestul lui Bogdan Lobonţ, de a fuma în timpul plimbării premergătoare meciului contra Uruguayului, de la Los Angeles, dând acestui gest cu totul alte conotaţii şi deformând, pe ansamblu, atmosfera de la echipa naţională, una care este de disciplină şi de profesionalism." extras din comunicat de presa dat de Piturca (gsp.ro)

As vrea sa il intreb pe Piturca in ce fel a denaturat gestul lui Lobont?! Chiar daca ar fi fost denaturat pana la urma fapta exista nu? Interesant e ca de-abia acum am aflat ca gestul lui Lobont a fost filmat INAINTEA meciului contra Uruguay-ului ori din asta nu prea reiese disciplina sau profesionalismul de care Piturca aminteste. Praf in ochi, in acelasi comunicat de presa Piturca iar aminteste ca el a interzis fumatul in anumite locuri de parca asta era durerea - LOCUL unde se fumeaza.

looley!02.06.2006 23:34

vezi domne daca 2 jucatori fumeaza gata de asta am pierdut noi calificarile la mondiale si europene!astea sunt niste tampenii!chiar doctorul nationalei pompiliu Popescu a spus in urma cu ceva timp(si a fost sustinut si de alti medici) ca tutunul nu afecteaza canditia fizica a fotbalistilor decat daca se depasesc 2 pachete pe zi!au fost atatea articole in ziare care au vrut sa faca senzatie despre fotbalisti care fumeaza,dar doctorii le-au dat imediat replica"fumatul nu afecteaza conditia fizica a fostbalistilor" si de aceea reporterii prezenti in sua nu-si dadeau silinta sa mai fotografieze fotbalistii fumand!pana in urma cu cateva luni cand Mutu marca cu cehia,finlanda etc toata lumea il iubea,iar acum aud ca nu mai are loc la nationala:))!trezirea Mutu e jucator de baza;)!iar cu bautu ce pot sa zic mai trag si ei niste spritane ca sunt tineri trebuie sa se mai distreze si ei!si oricum n-au cum sa bea decat maxim de 2 ori p saptamana ca in rest sunt in cantonamente!o gramda care nu au nici o treaba si comenteaza p acest site!TREZIREA

IONUTZ-CIPRIAN03.06.2006 08:59

:evil: >>>Bautura, tigari si femei reteta "succesului" unor ilustri fotbalisti,in orice moment avem cu cine sa-i inlocuim pe marile "vedete" in ale sticlismului,jointului si a "andresanelor" ce randament sa mai dai cand te duci buimac la antrenamente si cu mintea la "tatele" lu aia de aseara?Si daca nu ai antrenament nu ai nici rezultate in meciuri,dar macar ai rezultate in alte "probe"< :lol: >>>> :twisted:

I.N.Money03.06.2006 09:30

Daca acum,pe mandatul unui antrenor exigent cum este Piturca se intampla asa,nici nu vreau sa ma gandesc ce era pe vremea lui Iordanescu :? .

stella03.06.2006 09:50

@I.N.Money

cred ca Iordanescu le rezerva mesele prin localurile de striptease :lol:

in orice caz notiunea de sportiv este incompatibila cu notiunea de fumator din motive stiute de toata lumea, cat despre bautura nu stiu ce sa zic pentru ca nu stiu ce cantitati s-au consumat... daca s-a baut un pahar de vin sau o bere la masa e ok

general_angel03.06.2006 09:59

Am si eu o intrebare pentru voi. Echipele turciei ,arabiei saudite,iranului,si a altor tari musulmane nu consuma alcool dar de aia nu prea i-am vazut sa aiba vreo performanta majora. Exceptand turcia care a luat locul 3 la mondiale celelalte au batut pasul pe loc. Eu zic ca intradevar nu trebuie consumat alcool si fumat tigari insa eu zic ca puterea de a juca vine din will power.Daca nu o ai nu ai cum sa faci performanta. Voi ce ziceti?

AU03.06.2006 10:13

da dar atunci cand nu joaca nimic si vin cu fitze si aere de vedete de 2 lei ? nu mai trebuie acceptate toate leprele astea de jucatori.

general_angel03.06.2006 10:22
da dar atunci cand nu joaca nimic si vin cu fitze si aere de vedete de 2 lei ? nu mai trebuie acceptate toate leprele astea de jucatori.

My point exactly: Daca joaca prost atunci nu au will power si cu ziceai si tu "leprele nu trebuie acceptate." Ei trebe sa aiba will power pentru fotbal si nu pentru drugs sex and alcohol.

redandblue03.06.2006 10:27

poate joaca mai bine dupa o bauta strasnica,citeva femei si ceva iarba...poate au inspiratie mai multa...

eu am o inspiratie fantastica dupa betie!

I.N.Money03.06.2006 10:32

Pai sa stii ca joaca :lol: ,cel putin englezii,imi aduc aminte de Tony Adams ce le tragea la masea si era un fundas de nu trecea nimic.

general_angel03.06.2006 10:39
Pai sa stii ca joaca :lol: ,cel putin englezii,imi aduc aminte de Tony Adams ce le tragea la masea si era un fundas de nu trecea nimic.
de aia i-am batut cu 2-1 la mondiale in 1998 si cu 3-2 la europenele din 2000.Atunci cand viorel Moldovan Gica Hagi si Adrian Ilie treceau de adams de zici ca nu era adevarat. :lol:
I.N.Money03.06.2006 10:43

Eh,pe vremea aia era acel "will power" cum spui tu de partea noastra.

Dar alcoolist cum era,a fost capitanul Angliei.

armanovici03.06.2006 13:49

Crezi ca acum Terry nu le trage la masea?

Se vede de la o posta ca ii place sa traga...da pentru aia cand joaca e unul din cei mai buni fundasi centrali din lume!

general_angel03.06.2006 14:39
Crezi ca acum Terry nu le trage la masea?

Se vede de la o posta ca ii place sa traga...da pentru aia cand joaca e unul din cei mai buni fundasi centrali din lume!

intocmai. will power. terry bea insa el este cel care controleaza alcoolul nu invers. Asta inseamna tarie de caracter. asta le trebuie si la ai nostri.

«12»