Pai ca sa ne familiarizam cu situatia Dumitru Dragomir a declarat urmatoarele :
"Am observat jucători care fumează pe ascuns, dar mai grav este că mai şi beau! Nu se poate aşa ceva la fotbaliştii profesionişti! Actele de indisciplină vin chiar de la marile valori" (psp.ro)
pe langa aceasta declaratie existand si o filmare facuta de un suporter roman stabilit in SUA.
Pe baricada cealalata (in acelasi articol) apare si marele Cosmin Contra care declara urmatoarele :
""Dragomir crede că le ştie pe toate. Ar trebui mai bine să ştie că noi terminasem turneul şi practic eram deja în vacanţă. Iar două-trei pahare cu bere nu cred că e ceva exagerat când eşti în vacanţă", a explicat Contra anumite "excese"...Nea Piţi trebuie să aibă curajul şi să dezmintă acuzaţiile lui Mitică"
Asa, avand in vedere cele de mai sus eu sunt profund consternat de dezvaluirile lui Dumitru Dragomir, tind sa cred ceea ce spune pentru ca nu gasesc nici un motiv pentru care ar lansa asemenea acuze plus am vazut filmarea in care un individ care parea a fi Lobont fumeaza. Consider ca daca Dumitru Dragomir ar avea onoare i-ar demasca pe cei vizati pentru ca pana la urma e in interesul nationalei sa aiba un mediu profesionist si nu putem face performanta inchizand ochii la derapajele jucatorilor.
In ceea ce il priveste pe Cosmin Contra as dori sa fie mult mai precaut in declaratii pentru ca si asa performantele lui recente nu il recomanda pentru un post in nationala si vreau sa ii atrag atentia ca eu ca umil suporter al nationalei am pretentia ca in momentul in care este cu echipa sa se comporte profesionist si sa aiba in vedere ca atata timp cat este cu echipa fie si dupa terminarea meciurilor cateva pahare de bere strica, daca simte nevoia poate sa o faca acasa, in timpul lui liber NU la nationala.
Si acum ca o concluzie, mingea este in terenul lui Piturca, este prins la mijloc, poate sa il atace pe Dumitru Dragomir sau poate sa demaste el jucatorii care au fost incriminati.
Desi mi-as dori ca sa vad niste masuri luate asupra componentilor nationalei in urma declaratiei lui Dragomir sunt sigur ca nu se va face nimic si vom inchide ochii, presa nu va insista pe acest subiect si ne vom trezi dupa preliminariile Euro 2008 necalificati injurand arbitrii, blestemand ghinioanele...