FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

E mai important meciul cu FC NATIONAL sau cel cu PARMA?

«12»
IL_Diablo29.10.2004 11:38
:D Ce scoruri frumoase a-ti dat voi aici! Doamne ajuta. Sincer nu stiu daca voi aveti ceva info despre ce echipa va alinia Parma cu noi... La bilbao au jucat cu rezerve. Poate isi vor punctele acasa si vor juca cu noi cu primu 11. Stiti ceva?
andronescu29.10.2004 12:22

Cred ca o mentalitate de profesionist ar spune ca orice meci este important. Ambele meci sunt extrem de importante. Cel cu National poate hotari campioana in proportie de 55% si daca vrem sa fim campionii tb. sa castigam acest meci. In schimb daca trecem cu bine de Parma si de grupule cupei UEFA ar fi cel mai frumos Craciun pentru suporterii stelisti. Meciul de la Parma este important si pentru intreg fotbalul romanesc. Aceasta calificare ar insemna cea mai mare realizare a unei echipe de club din Romania in Europa din ultimi ani. Forza Steaua si sper in 2 rezultate bune. O victorie cu National si gol la Parma, gol care sa ne aduca cel putin un punct!!!!!!

reddog29.10.2004 18:34

Voi chiar nu constientizati ca UEFA e mai importanta pentru voi acum? Nu stiu ce v-ar incalzi sa bateti Nationalul si sa pierdeti cu Parma...

Nu uitati ca in campionat mai sunt multe etape de jucat si cum v-a batut Poli Iasi poate sa va bata si altcineva nu chiar asa titrat...ganditi-va din nou!

Ce naiba, trebuie sa gandeasca un caine si pentru unii dintre voi!

Virgil29.10.2004 19:48

O minte limpede nu strica niciodata.Ce pacat însa pentru tine,ca stelistii nu cred în sinceritatea câinilor.

Sa nu-i crezi pe greci,nici atunci când fac daruri.

tzitzi30.10.2004 11:46

Plecand de la premisa ca orice meci este important si de la vorbele antrenorului ca urmatorul meci este cel mai important cred ca cele doua sunt in la fel de importante!!!!!!!!! :lol: :o

reddog30.10.2004 17:01

Nu eram sincer, ci doar obiectiv.. Cred ca ar fi mai important sa castigati meciul cu Parma si sa nu mai fiti cu morcovelul in ass.

Am zis!

Virgil30.10.2004 18:31

Ma asteptam s-o întorci din sinceritate în obiectivitate,dar s-o închei cu morcovei si dos ?...Remarc astfel ca uneori esti imprevizibil.Si aici exista doua posibilitati.Sa fii imprevizibil din inteligenta,ceea ce e bine,sau sa fii imprevizibil fara sa-ti dai seama.Daca esti imprevizibil fara sa-ti dai seama ,iar doua posibilitati.Poti fi asa din cauza ca esti "rau",sau poti fi asa din cauza ca ai fost la festivalul vinului de la Timisoara.Dar eu nu cred ca esti "rau".

reddog30.10.2004 19:39

Stai linistit ca si eu stau cu morcovelul cand e vorba de meciurile din UEFA, crezi sau nu poate ar fi bine sa va calificati, uite asa consider. Nu a fost nimic rau in faza cu morcovelul...

IL_Diablo31.10.2004 10:53

Vai vai, ce ne poarta noua catzelusii de grija si ne spun ce meciuri sunt importante. Mi se rupe... inima de emotzie. Am o idee, stelistii isi vad de Cupa UEFA si dinamovistii... se uita la noi. Nu am deschis subiectul pe acest forum ca sa aud latraturi.

reddog31.10.2004 12:50

Greco, stelistii pot spune milogi, iar dinamovistii nu? Mi se pare mie sau sunt destui "rasisti" ca sa te citez...

Nu va port deloc de grija, dar analizand putin, cu toate ca nici mie nu imi vine sa cred, tin cu voi pentru ca e bine pentru fotbalul romanesc, asa ne mai creste si noua cota... Asta ca sa fiu obiectiv, ca daca as fi subiectiv, atunci as latra la luna de ciuda si necaz! Cateodata e mai sanatos sa fi obiectiv. Nu-i asa?

Si ca sa le raspund unora dintre voi care m-au "jignit" spunand ca devin stelist, sunt pe acest site doar pentru a fi mai aproape de dusmani. Asa e mai precaut. Si pentru inca un motiv: sunt cativa cu care chiar imi face placere sa discut. Stiu ei cine...

O zi buna!

RED DOGS BITE!

IL_Diablo31.10.2004 13:59

Ham ham... ce importanti ne dam si cum ne baga lumea in seama... si de discutat cu stelisti... lasa.. eu vreau sa citesti un fragment de pe un site al galeriei:

"Muscaturile cele mai veninoase ale killerilor ros-albastri au fost la metrou la Pieptanari si Lujerului, victime fiind suporterii rapidisti, sau la Iancului si in Ghencea, inaintea jocului retur, cand S-A UITAT DESCHIS ROBINETUL CU SANGE DINAMOVIST." Ce am scris sper ca nu te emotzioneaza starnindu-ti amintiri neplacute.

greco31.10.2004 14:12

Il_Diablo, te rog frumos sa iti schimbi semnatura, sau cel putin sa scoti partea cu tiganii... Nu vreau sa par cu nasul pe sus, dar politica acestui forum este de a nu tolera nici un fel de manifestare rasista!

IL_Diablo31.10.2004 14:31

Mda. Ok. No problem. Am modificat cuvantul. Sa-mi iertati limbajul suburban dar sunt unul dintre cei care merg la stadion.

George Stan31.10.2004 14:35

Si noi mergem pe stadion Serban, pe stadion e altceva, hai totusi sa facem aici o chestie mai civilizata. Poate candva si pe stadion va fi asa.

IL_Diablo31.10.2004 14:53

Serban? Ma botezati acum? Ultima oara cand m-am uitat in buletin nu scria Serban. :) Vedeti nu le stiti chiar pe toate.

George Stan31.10.2004 15:01

Ok...scuze, dar sa stii ca nici nu am pretentia ca le stiu pe toate, ar fi chiar culmea. Oricum ti-ai dat seama ca ma adresam tie

«12»