FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

E mai important meciul cu FC NATIONAL sau cel cu PARMA?

«12»
IL_Diablo25.10.2004 12:38

Cu Parma putem pierde cu National nu!...parerea mea.

gianini26.10.2004 21:21

meciul cu national trebuie neaparat sa-l castigam in timp ce la parma ne multumeste si un egal.

gone26.10.2004 21:34

Eu mah gandesc ca meciul cu Parma il putem pierde si tot ne putem califica. Cu National trebuie sa batem. Eu imi doresc titlu mai mult decat o participare lunga in UEFA.

George Stan26.10.2004 21:55
Eu mah gandesc ca meciul cu Parma il putem pierde si tot ne putem califica. Cu National trebuie sa batem. Eu imi doresc titlu mai mult decat o participare lunga in UEFA.

mitu

gone26.10.2004 23:35

Nu vreau sa par dramatic dar daca pierdem si anul asta titlu atunci situatia devine nasoala. O sa ajungem ca Rapid sa castigam la 30 de ani. Pana una alta maine sper sa fie o zi neagra pe cainii. :twisted:

Virgil27.10.2004 05:36

A fost mai important meciul cu Standard Liege sau cel cu CFR Cluj ?

Raspuns:fiecare meci a avut importanta lui,care în nici un caz nu trebuie sa faca obiectul unei comparatii.

Prin extensie si cealalta pereche de meciuri prezinta aceeasi caracteristica.Sunt importante amândoua.

Pâna la urma nu ma intereseaza care e mai important ci sa le câstigam pe amândoua.

Intreb si eu,ce e mai important,sa câstigi la loto 1 000 000 de euro sau sa câstigi la pronosport 1 000 000 de euro ?

Si raspund tot eu : sunt sigur ca cel mai important e sa le câstigi pe amândoua !

IL_Diablo27.10.2004 09:23

Ideea e ca ambele meciuri sunt dificele. Normal, toti vrem sa castigam toate meciurile, dar nu toate sunt la fel de importante. Era mai important sa castigam cu belgienii decat la Cluj. La fel cum nu stiu cine va urla de bucurie, de ex... daca ne bate nationalu si scoatem egal cu parma...

Virgil27.10.2004 09:33
Ideea e ca ambele meciuri sunt dificele.
Da.Cred ca asa trebuia pusa problema.Sa întrebi care e cel mai dificil dintre ele.

As fi raspuns ca meciul cu Nationalul,prin prisma faptului ca jucam acasa,e mai la îndemâna.Dar si pentru faptul ca le cunoastem stilul de joc si posibilitatile.

Si nu în ultimul rând pentru ca avem un lot mai bun decât al lor,ca dusurile reci si-au facut efectul si ca de fapt noi trebuie sa câstigam campionatul.

IL_Diablo27.10.2004 09:48

Da. Dar sincer imi este mult mai multa frica de meciul cu national decat de cel de la parma. In UEFA avem punctele de aur luate cu standard. Duminica tre sa-i batem pe Caramarin& Co... ca altfel se ingroasa. Rapid ne pandeste si.... Dinamo are mijloace strategice. tre sa le scoatem fanfara din cap la national.

Virgil27.10.2004 09:50

Corect.Tot ce ai scris este adevarat.

sorin_77727.10.2004 13:29

Aceasta intrebare este sa spunem ca si intrebarea din sondaj: Al 22-lea titlu sau Parcurs cat mai lung in UEFA... Acolo se vede ca majoritatea stelistilor doresc o participare cat mai lunga... Si eu de altfel... Deci meciul de la Parma mai important... Insa vine esenta momentului si bineinteles ca niciodata omul nu se multumeste cu ce are sau cu ce poate avea... Sa speram ca vom trece cu bine peste amandoua si astfel vom putea spune ca au fost multumiti toti indiferent de dorintza: 22 sau UEFA... Forza BAIETI....

ORICE MECI E IMPORTANT DACA ESTI PROFESIONIST...

Virgil27.10.2004 15:22
ORICE MECI E IMPORTANT DACA ESTI PROFESIONIST...
Bine zis.Sustin acest punct de vedere.
IL_Diablo27.10.2004 17:15

Am pus intrebarea asta pe forum sincer, fiind un pic contrariat de sondajul 22 sau participare in Cupa UEFA. Raspunsurile in favoarea cupei UEFA mi se ciudate. Si macar din ideea acestui site. SPRE 22!!! a-ti scis voi aici. Sincer... m-ai suportati inca un an ca Dinamo sau rapid sa ia titlul?... sa stam umili in fatza lor. Eu nu mai vreau asta. Dinamo se apropie de noi la nr de titluri. La finalul campionatului chiar daca o sa ajungem in sferturile UEFA echipa va fi contestata daca nu va termina campioana. Eu vreau titlul... si apoi cupe europene... De aceea parerea mea e ca meciul cu national trebuie jucat fara ca jucatorii sa se gandeasca la cel cu parma. SPRE 22!!!

Virgil27.10.2004 18:04
Eu vreau titlul... si apoi cupe europene...
Exact asta vor toti stelistii.Sa nu ne încredem în rezultatul sondajului,pentru ca acolo au votat probabil foarte multi câini,ciori,lei albastri,si cine stie ce alte animale.Doar pentru a ne deruta.Deci ca sa fie clar pentru toata lumea : stelistii vor în primul rând sa câstige campionatul,pentru ca acesta e telul unei echipe serioase,dar si pentru ca titlul de campioana le confera dreptul de a juca pentru grupele ligii campionilor.Si sa câstige Cupa UEFA .FORZA Steaua ! NIMIC NU E IMPOSIBIL PENTRU O ECHIPA CU POSIBILITATI !
IL_Diablo27.10.2004 18:34

:twisted: Bine zis Virgil!!! Sondaju ala mi s-a parut si mie cel putin ciudat! Prea putini pareau interesati de campionat. Cum necum sper ca urmatorul topic pe care sa-l fac sa aiba un titlu de genu...TREBUIA SA_I BATEM PE NATIONAL SI PARMA LA MAI MULT DE 3 GOLURI SAU E BINE CA I AM BATUT LA 2 :?: Ma rog... FORZA Steaua!!! Sa le rupem tromboanele la los platanos duminica!

Virgil27.10.2004 18:56
Cum necum sper ca urmatorul topic pe care sa-l fac sa aiba un titlu de genu...TREBUIA SA_I BATEM PE NATIONAL SI PARMA LA MAI MULT DE 3 GOLURI SAU E BINE CA I AM BATUT LA 2 :?:
Ce-ai zice de un titlu ca asta,dupa meciul cu Nationalul:"Dupa felul în care am jucat meritam 4 puncte!".

Iar dupa meciul cu Parma:"Lectie de fotbal oferita de virtuosii din Ghencea ! Publicul entuziasmat a aplaudat în delir ! Steaua se anunta a fi câstigatoarea grupei !"

gianini27.10.2004 19:12

sincer pe mine ma intereseaza mai mult titlul, pt ca deja s-au strans o gramada de ani fara titlu'.

Jesse_James27.10.2004 20:16

Steaua - National 3-0 :)

Parma - Steaua 0-3 :)

Virgil27.10.2004 21:41

Jesse,sper ca astea nu sunt decât scorurile la pauza. :D

Vorbind serios,s-ar putea ca rezultatul final cu Nationalul sa fie 3-2 pentru noi,iar cu Parma 1-0,deasemenea pentru campionii din Ghencea.

sorin_77728.10.2004 04:55
Jesse,sper ca astea nu sunt decât scorurile la pauza. :D  

Vorbind serios,s-ar putea ca rezultatul final cu Nationalul sa fie 3-2 pentru noi,iar cu Parma 1-0,deasemenea pentru campionii din Ghencea.

4-2 pentru noi Virgil... dupa ce o sa fim condusi cu 1-0.. Asa vad eu...

Virgil28.10.2004 06:12

Inseamna ca o sa avem si ceva emotii.Dar nici o problema.Totul e bine când se termina cu bine.

horse3728.10.2004 08:58

ambele sant la fel de importante. o victorie cu national dupa care un egal la parma si doar prostia si delasarea ar mai putea strica acest tur de exceptie.

sorin_77728.10.2004 14:27
Inseamna ca o sa avem si ceva emotii.Dar nici o problema.Totul e bine când se termina cu bine.

Emotiile fac parte din frumusetea jocului... Iar bucuria este mai mare la final :). Plus ca imi doresc sa vad Steaua cum revine in joc dupa ce e condusa si castiga in final in fata unei echipe care merge bine in acel moment... Imi da incredere pentru meciul de la PARMA....

gone28.10.2004 17:26

Eu am incredere in Zenga si in baieti ca se vor descurca in ambele meciuri. Mai ales daca intra si Radoi pe teren.

Mirel Radoi, este unul dintre noi.

Virgil28.10.2004 19:45

Dupa ce a învins Lazio,Parma a pierdut în etapa urmatoare,cu Cagliari,în deplasare.Scor 1-2.

«12»