FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua învinge clar pe CFR la Cluj:2-0(1-0).

«12»
Virgil24.10.2004 14:19

Steaua a învins astazi la Cluj o echipa de "macelari",mai clar decât arata scorul.Chiar în min.1,Munteanu centreaza în careul advers,Oprita sterge mingea cu capul,aceasta loveste mai întâi gazonul si apoi intra în plasa,în pofida plonjonului disperat al portarului Stef.Urmeaza 44 de minute de o încrâncenare mai rar vazuta,în care gazdele folosesc mai degraba procedee rugbystice,decât cele din fotbal.Arbitrul Balaj care s-a achitat bine de sarcina avuta,putea sa fie mai sever cu intrarile la sacrificiu,în care numai norocul a facut sa nu vedem picioare rupte.Clujenii s-au batut pur si simplu la propriu.La pauza scorul ramâne 1-0 pentru campionii din Ghencea.Repriza a doua "macelarii"din Cluj o încep în tromba si au 3,4 actiuni periculoase în primele 5 minute.Steaua este însa echipa mare si nu primeste gol chiar de la orice echipa de doi lei.Asa ca echlibreaza jocul si din min.70 nu mai are chiar nici un fel de problema serioasa.Andrei Cristea marcheaza din offside,dupa care în min.80,Ogararu cu un sut sec majoreaza scorul : 2-0,în urma unei actiuni frumoase marca A.Cristea.Pâna la sfârsit A.Cristea mai marcheaza o data dar golul este anulat pe nedrept,si mai trage un sut senzational în bara,la vinclul portii lui Stef.De remarcat ca în repriza a II-a Paraschiv a fost eliminat dupa ce provocat fiind de Turcu(un macelar cu un cap mai înalt decât el)care l-a lovit si a tras tricoul si sortul de pe el,a ripostat fara sa-l atinga.Doar pentru intentie.Eu spun ca atacul lui Turcu a fost un atac la pudoare pentru ca a încercat sa-l lase în fundul gol pe Para,iar acesta un tip pudic s-a enervat si a vrut sa-l puna la punct.Martin,Ogararu,Baciu,Ghionea,Marin,Para,Dica,au jucat exemplar,iar Munteanu a fost "parfum".Neaga a încercat câte ceva,dar nu prea i-a iesit nimic.Lovin bun deasemenea.Oprita s-a zbatut mult si cu folos.Dintre cei intrati,Cristea a aratat ca e în forma de zile mari.Bostina si Ciocoiu foarte discreti.Remarc pronosticul exact(2-0) dat de ferosu înaintea jocului,care nu a ghicit însa si marcatorii Stelei.Galeria,destul de numeroasa,si-a depasit conditia de galerie în inferioritate numerica si s-a facut auzita tot timpul.Timpul bun,gazonul dumnezeesc,arbitrajul bun-asa cum am mai spus...Sa vina berea,spritul,sa curga în valuri...pâna la întâlnirea viitoare,cea cu Nationalul,suntem ultra linistiti.Avem echipa.Tehnica,puternica,de caracter.De acum s-ar parea ca nu ne va mai sta nimeni în fata.FORZA Steaua!

George Stan24.10.2004 14:44

ESTEEEE!!! Prima victorie in afara Bucurestiului. Ne-am invatat minte.

In cateva minute o sa fie si rezumatul pe site.

Virgil24.10.2004 14:50

George esti mai iute decât posturile de televiziune.Avem site serios.Dealtfel care e mai bun?Eu personal spun raspicat ca nici nu exista unul de profil mai bun decât acesta.HAI Steaua!

Virgil24.10.2004 14:51

George esti mai iute decât posturile de televiziune.Avem site serios.Dealtfel care e mai bun?Eu personal spun raspicat ca nici nu exista unul de profil mai bun decât acesta.HAI Steaua! :D :D :D

bebeto24.10.2004 14:59

fara indoiala este cel mai bun site.felicitari celor care l-au facut si-l administreaza.site-ul nostru oficial din pacate e f.slab,mai ales la informatii.FORZA Steaua FOREVER.

ferosu24.10.2004 15:25

sincer sa fiu imi pare mai bine de rezultat decat sa fi nimerit marcatorii da nu si scorul :D ...jocul a fost foarte frumos din partea Stelei,o sigurantza aratata mai rar pe terenurile din Romania (si si atunci tot la Steaua :) )Chiar daca Neaga a ratat acea faza singur cu poarta goala ,de a mai facut o pirueta si etc :),eu tot m-am bucurat pt el ...Steaua nu avea cum sa piarda aceasta partida...apropo de poze,din pacate jandarmii mi`au confiscat aparatul de fotografiat la intrare pe baza ca era cica obiect contondent...poate eram nebun si aruncam cu el in Stef :D ...bineintzeles ca la ieshire nu l`am mai vazut,,,in fine Forza Steaua ALE ALE ALE...mi`e JENA ca sunt clujean,DAR SUNT MANDRU CA SUNT STELIST !!! SPRE 22...inca ceva: ne`a depashit natzionalul la golaveraj ???

Virgil24.10.2004 15:36

Nationalul a batut în aceasta etapa,pe Poli Iasi cu 6-0 si a ajuns la +14 goluri marcate.Noi aveam doar +10,dar acum dupa ce i-am batut pe disperatii astia de la CFR avem +12.Mai avem de recuperat 2 goluri.Daca vom bate etapa viitoare Nationalul cu 1-0 vom fi la egalitate de puncte si de golaveraj.Dar vor fi în fata noastra datorita numarului mai mare de goluri înscrise.25 ei,numai 20 noi.Daca vom bate la dif.de 2 goluri vom fi lideri.

Apropo ferosule,da un scor pentru meciul urmator,sa dormim linistiti.

ferosu24.10.2004 15:48

poi sincer eu nu vad echipa natzionalului foarte ofensiva pe Ghencea...si si daca ar fi, nu are cine sa ne dea gol....poate am sa par foarte optimist si subiectiv..dar dupa 2 goluri ale Stelei natzionalul cade ...asa ca eu zic FC Steaua 3-0 FC natzional

ferosu24.10.2004 15:53

deshi nu are nici o legatura cu Fotbal Club Steaua...remarc cu placere bataia,la propriu si la figurat,data de rugbishtii Stelei catzelushilor inofensivi d la Dinamo...diferentza mare la puncte dar si la pumni...totul in favoarea Stelei :D

George Stan24.10.2004 16:04

Ferosule, ce jandarmi cretini, de ce nu te-au confiscat si pe tine, ca poate iti venea vreo idee sa te arunci in teren. Oricum, ce trebuia sa faci e sa duci aparatul undeva..daca erai cu masina sa-l lasi in masina iar daca nu erai...sa-l ascunzi undeva, era clar ca nu il mai iei inapoi de la jandarmi.

Oricum, felicitari ca ai sustinut Steaua la Cluj!

sorin_77724.10.2004 16:46
Nationalul a batut în aceasta etapa,pe Poli Iasi cu 6-0 si a ajuns la +14 goluri marcate.Noi aveam doar +10,dar acum dupa ce i-am batut pe disperatii astia de la CFR avem +12.Mai avem de recuperat 2 goluri.Daca vom bate etapa viitoare Nationalul cu 1-0 vom fi la egalitate de puncte si de golaveraj.Dar vor fi în fata noastra datorita numarului mai mare de goluri înscrise.25 ei,numai 20 noi.Daca vom bate la dif.de 2 goluri vom fi lideri.

Apropo ferosule,da un scor pentru meciul urmator,sa dormim linistiti.

Virgil ce mai conteaza golaverajul daca batem... Mai avem o restantza...dar cel mai important: NATIONAL nu o sa poata tina pasii cu Steaua!!! Suntem chiar mai buni... Sa speram si la un egal Rapid-Dinamo...

ferosu24.10.2004 17:08

heheheheh api si asa sunt eu mai osos :D numai bine d ma vedeau cu ceva stramt pe mine cu sigurantza ma confiscau :) aparatul era d unica folosintza deci nu e pacat de el...da asa ca idee...:)Forza Steaua ALE ALE ALE

sorin_77724.10.2004 19:16

E un rezultat bun pentru noi oare???

Eu unul zic ca da... Rapid nu e constanta pe cand Dinamo devenise periculoasa dupa 4 meciuri fara infrangere... Si totusi un egal era mai bun...

Important este ca Dinamo a fost stopata...

Haide Steaua!!! Forza Steaua!!! Cu Steaua pana la moarte!!!

stelista forever24.10.2004 19:30

apropo de confiscatul aparatului imi pare tare rau insa nu shtiu cum au reushit sa intre niste baietzi cu lantzuri:( si in plus s-au luat si de noi fetele steliste...tara asta mai are multe de invatzat..

gone24.10.2004 21:49

Frate ce dilau e Neaga. Ce a incrcat sa faca. Si aproape ii reusise. Ghinion ca a respins ala de pe linia portii. Dar bine ca am castigat si am adus 3 puncte.

George Stan25.10.2004 00:30
nici nu exista unul de profil mai bun

site-ul nostru oficial din pacate e f.slab

Eh, sa nu exageram, ca siteuri ale suporterilor Stelei (adica de profil :) ), poate ca siteul nostru se prezinta bine, insa siteul oficial este departe de a fi slab, are foarte mult continut, un forum destul de activ, transmisii audio, ce sa mai...isi merita locul 1 la siteuri de sport in .ro. Nu vrem si nici nu avem cum sa comparam acest site cu siteul oficial pentru ca sunt doua chestii diferite cu posibilitati si cerinte total opuse.

Tot ce cred ca i se poate reprosa siteului ofical este, in opinia mea, o anumita ...sa-i spunem... aservire puterii fie ea Gigi, Piti etc. Nu zice nimeni ca siteul oficial sa-l injure pe Gigi sau Piti, asta chiar ar fi o tampenie dar totusi sa nu se exagereze acolo unde nu e nevoie. Atat

Virgil25.10.2004 04:21

Când am vrut sa ma înregistrez pe site-ul oficial,am simtit un fel de îngradire,ca pe vremea pe care Gigi o contesta.Vremea lui Ceausescu si a regimului sau.Se cer pe respectivul site numele si prenumele,adresa,nr de telefon,etc.Hai sa fim seriosi,ca asa ceva n-am mai vazut pe nici un site.Chiar oficial,al unei divizionare A.Ceea ce se cere acolo e o metoda securista de monitorizare.E deja prea mult la un om care vorbeste de mai bine pentru aceasta tara.In schimb site-ul neoficial,cel pe care ne aflam noi acum este un site democratic.Se spun fel de fel opinii,unele mai curajoase,altele magulitoare la adresa unuia si altuia.Se vede clar ca exista libertate de exprimare.Foarte rar am observat sa sara cineva calul.Si aici ma refer la oameni ca mine,care nu au nici o calitate oficiala, ci sunt simpli suporteri doritori sa-si consemneze opiniile.In asta consta diferenta,în fond,în posibilitatea de a te exprima liber,fara teama ca daca ai zis ceva care nu convine,poti avea neplaceri,sau cine stie,sunt urmarite alte scopuri.Asa am gândit în momentul acela,motiv pentru care am renuntat sa ma înregistrez.

crin3l25.10.2004 06:54

bravo Steaua!tzine-o tot asa apropo de Neaga iceark sa mai dai si pasa!

IL_Diablo25.10.2004 08:07

Dupa rusinea din meciul cu Iasi si dupa umilinta din cupa ne-am revenit! 2-0 cu standard si Cluj! Bravo Steaua! Dar trebuie sa batem pe los platanos aia... e mai important meciul decat cel de la parma... parerea mea.

sorin_77725.10.2004 11:03
Dupa rusinea din meciul cu Iasi si dupa umilinta din cupa ne-am revenit! 2-0 cu standard si Cluj! Bravo Steaua! Dar trebuie sa batem pe los platanos aia... e mai important meciul decat cel de la parma... parerea mea.

Si eu vad meciul cu Nationalul mai important decat cel cu Parma... Cu Nationalul avem nevoie urgenta de 3 puncte... Altfel ne indepartam... Acum e sansa noastra sa trecem in fata si sa ramanem acolo pana la final.

Virgil25.10.2004 12:16

Dupa parerea mea,fara sa supar pe nimeni,amândoua sunt foarte importante.Primul,cu Nationalul,pentru a trece pe primul loc si a nu-l mai ceda pâna la final,asa cum spune 777,si al doilea,cu Parma,pentru a mai respira si noi aerul binefacator al primaverii,si daca se poate pâna încolo spre sfârsitul ei.Poate ca vreau prea mult,dar de ce sa nu cer daca e posibil.Si dupa cum observam aproape cu totii,posibilitati este (sîc!)

IL_Diablo25.10.2004 12:28

Noi tre sa batem pe Besiktas.... merg prost si sa nu uitam cu ultima etapa Bilbao cred ca va fi deja calificata si daca e asa va juca cu rezervele. Putem pierde la Parma dar nu avem voie sa nu-i batem pe national!

horse3725.10.2004 14:06

si de-om face tot asa titlul il vom castiga.

mai neaga mai, ce faci te joci cu inimile noastre!?

cum am castigat, neaga a castigat la regia artistica, altfel mama ce-l mai "iubeam". are baiatu idei nu gluma.

sorin_77725.10.2004 17:57
Dupa parerea mea,fara sa supar pe nimeni,amândoua sunt foarte importante.Primul,cu Nationalul,pentru a trece pe primul loc si a nu-l mai ceda pâna la final,asa cum spune 777,si al doilea,cu Parma,pentru a mai respira si noi aerul binefacator al primaverii,si daca se poate pâna încolo spre sfârsitul ei.Poate ca vreau prea mult,dar de ce sa nu cer daca e posibil.Si dupa cum observam aproape cu totii,posibilitati este (sîc!)

Virgil nu vrei prea mult...

Si tu si eu si toti cu inimi de stelisti vrem asta. Asa ne-am nascut. Sa fim cei mai buni... Pai daca nu noi, atunci cine? :)

Si eu vad ca un lucru posibil o calificare in fazele superioare ale cupei UEFA si de ce nu finala... De la revolutie nu mai ma cuprins niciodata sentimentul asta.

Forza Steaua!!!

Virgil25.10.2004 19:07

Cine nu spera degeaba traieste.Cine nu crede în posibilitatile sale e dinainte învins.

«12»