FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Parma - Steaua - 4 Noiembrie - discutii

«12»
reddog06.11.2004 19:49

Nu am apucat sa va laud, pentru ca eu plecam a doua zi la ora 5 dimineata din Timisoara si nu am apucat sa mai intru pe net...

George, faptul ca mi-ai sters avatarul dovedeste ca sunteti sub Poli aek la fair-play, ceea ce niciodata nu as fi putut crede. La ei pe site nu mi s-a sters avatarul.

Decizia ta, site-ul vostru, dar faptul ca m-ati pus ca "stelist infocat" nu mi s-a parut deloc mormal. Ma voi mai gandi daca sa mai intru pe acest site sau nu. Chiar va laudam ca pot discuta normal cu voi, cand mi-ai dat in cap cu avatarul... Merci.

George Stan06.11.2004 20:20

Mai omule, rangurile sunt o chestie automata, nu e decizia nimanui. Macar noi nu punem ranguri de tip 'ovis' ca altii.

reddog13.11.2004 12:53

Si totusi de ce mi-ai sters avatarul, nu era destul ca m-am "transformat" in "stelist infocat"? Auzi si tu, ai mai pomenit asa ceva: caine rosu stelist infocat??????????????????????????????????????????

Se pare ca totul e posibil... Dar eu mai bine mor decat sa ajung sa tin cu Steaua la noi. Cei de l Poli inca nu mi-au sters avatarul, sa inteleg ca sunteti mai...decat ei? ("..." am scris ca nu aveam nici un cuvant prin care sa ma exprim in naceasta situatie!)

greco13.11.2004 12:58

Nu sunt sigur, dar mi se pare ca eu ti-am sters avatarul.

Dupa cum ai observat, ai fost primit destul de bine pe acest site, si nu ti-a zis nimeni nimic "de dulce" cum am patit noi pe site-urile dinamoviste. Insa avatarul tau era foarte enervant pentru majoritatea forumistilor! Totusi, suntem pe un forum al suporterilor Stelei!!!

reddog15.11.2004 18:45

Bun, am inteles. Si daca imi aleg unul cu alb-rosu si atat, il vei mai sterge?

greco15.11.2004 19:26

Habar nu am. Eu unul nu mi-am propus sa sterg avatare, sau cine stie ce. Dar cand o sa iti alegi unul nou, gandeste-te daca i-ar putea deranja pe ceilalti forumisti. Pe mine, personal, nu ma deranjeaza, dar datoria mea de admin este ca totul sa fie cat mai bine pentru majoritatea celor care scriu aici.

reddog18.11.2004 18:02

Adica traim intr-o tara in care nu sunt liber sa aleg ce imi place? De ce ii deranjeaza pe unii avatarul meu, doar toti stiu ca tin cu Dinamo. Asa, puteai sa imi ceri sa imi schimb si numele de user ca pe unii ii oftica... :cry:

George Stan18.11.2004 18:33

Daca ii oftica pe majoritatea poate te punem sa-l schimbi :)

Nici un moderator nu are timp/chef sa stearga injuraturi si alte porcarii doar pentru ca iti pui tu un avatar care-ti place. You'll have to live with that!

reddog22.11.2004 13:14

Incep sa ma obisnuiesc cu ideea ca asa e pe la voi. Ce sa-i faci, nimeni nu e perfect. Dar cred ca a fost aiurea, oricum unii doar cand imi vad numele injura, avatarul era doar o completare a imaginii mele canine.

Virgil25.12.2004 11:48
Incep sa ma obisnuiesc cu ideea

E o chestie normala.Obisnuinta e a doua natura.

reddog01.01.2005 16:46

Sa stii ca m-am cam obisnuit cu majoritatea de aici, unii imi deveniti de-a dreptul simpatici, atat de simpatici incat.... :twisted:

George Stan12.01.2005 11:14

s-a pierdut ideea initiala a topicului.

closed

«12»