FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Parma - Steaua - 4 Noiembrie - discutii

«12»
George Stan22.10.2004 08:34

Totul despre meciul de la Parma

gone22.10.2004 08:40

La cum a jucat parma cu bilbao eu zic ca avm sanse chiar sa batem. O victorie in fata parmei inseamna calificarea.

greco22.10.2004 12:05

Ar fi PERFECT sa batem la Parma si sa scapam inca de pe acum de griji! Totusi, cred ca Zenga nu va juca la victorie, ci la 0-0.

gianini22.10.2004 20:33

sper ca Steaua sa obtina cel putin un punct in meciul cu parma si sa-mi faca un cadou frumos de ziua mea (4 noiembrie, 24 ani).

de fapt sa ne faca pe toti fericiti asa cum ne-a facut aseara.

si chiar ca avem sanse mari sa scoatem un rezultat pozitiv.

Browser23.10.2004 13:27

ma din cat am vazut parma nu prea o duce bine dar noi da sper sa bate !

George Stan25.10.2004 00:44

Din partea site-ului, o rugaminte pentru toti cei care vor fi pe stadion, indiferent daca vin din Romania sau sunt stelisti in Italia: Daca faceti fotografii, trimiteti-le va rog la c***@*** sa le punem pe site, nu le tineti doar pt voi ;)

Mersi

reddog29.10.2004 12:22

La multi ani de pe acum, Gianini! Aveti cele mai bune sanse sa bateti la Parma, daca nu o faceti nu vad pe cine veti bate!

rady29.10.2004 15:16

sarcasmul nu-si are loc aici

reddog30.10.2004 17:16

Nici macar obiectivismul? Hai, nu fi suparat!

FORZA Dinamo!

gianini31.10.2004 22:28
La multi ani de pe acum, Gianini! Aveti cele mai bune sanse sa bateti la Parma, daca nu o faceti nu vad pe cine veti bate!

mersi dogy, dar cred ca o sa va lasam in continuare sa va antrenati pt lc.

oricum, uitati-va la TV sa vedeti cum ne calificam.

pa pa

Alexandru31.10.2004 23:45
Nici macar obiectivismul? Hai, nu fi suparat!

FORZA Dinamo!

Dupa cum ii transmitea si Neaga unei ciori (nu-i mai retin numele, pt ca nici nu e cazul): "luati-va niste seminte si uitati-va si voi la TV la fotbalisti". Nu de alta, dar poate v-ati plictisit de trofee interne castigate pe sub masa urmate de umilinte externe, acolo unde din pacate pentru voi se joaca pe partea superioara a mesei 8)

rax04.11.2004 16:49

ma eu sunt in parma si ma duc la meci sper ca nu pe degeaba :x

reddog04.11.2004 20:05

Sa stii ca in seara asta am rontait niste seminte in timp ce ma uitam la meciul Stelei cu parma si... Momentan s-a cam indepartat primavara.

Giani, macar noi am mai castigat ceva, cum o fi fost... Dar voi de trei ani ati avut iluzia ca veti castiga un titlu si doar cu visul ati ramas. Acum sunteti pe locul intai, dar venim dupa voi. Va trebui sa munciti daca vreti titlul anul acesta.

gone04.11.2004 21:40

Daca veniti ca in meciul cu Poli Iasi nu ne e frica.

George Stan04.11.2004 21:44

Pe un forum al suporterilor dinamovisti, avatarele stelistilor sunt inlocuite de admini cu un desen ce reprezinta o oaie. Credeti ca ar trebui aplicata regula si aici?

gone04.11.2004 21:53

Eu propun o potaie rosie cu coada intre picioare.

serban2304.11.2004 21:53

Incredibil cum a pierdut Steaua cum a aparut iar cainele asta pe site.

De duminica pana azi nu a zis nimic ,ca nu a avut ce sau poate nu a "circulat" netu la el.

Acuma hop si el ca musca-n lapte.

Hm

reddog04.11.2004 22:05

Eu nu am observat chestia asta, dar daca tu zici sau esti acum prea suparat dupa meci?

Pe de alta parte pe site-ul lui Dinamo nu avem ranguri de genul " dinamovist infocat" care nu prea s-ar potrivi cu cei care nu sunt suporteri ai echipei respective.

George, fa cum vrei tu, dar nu iti varsa amarul pe mine din cauza neputintei Stelei. Am mai spus-o si pe prima pagina a site-ului: nu vad nici o echipa romaneasca care sa bata una din serie A. Inca pentru voi nu e totul pierdut, doar ca primavara se cam indeparteaza...

Deci, daca tu vrei sterge-mi avatarul si pune ce vrei tu. iti repet ca la Dinamo nu am vazut nici un suporter stelist live pe forum, asa ca nu prea inteleg cum de tu ai vazut oi. Majoritatea suporterilor stelisti care acceseaza forumul Dinamo o fac doar o singura data si doar pentru a injura sau isi dau nick-uri clar anti-Dinamo.

Hai, nu mai fi asa suparat ca toate trec!

reddog04.11.2004 22:12

Serbane, pentru informarea mariei tale, iti spun ca nu am mai fost pe site pentru ca eu de luni pana joi nu sunt in oras, ci la sat unde predau (treaba mea ce) si nu prea exista calculatoare pe acolo, nici macar semnal la celular. Sper ca te-am lamurit, desi nu vad de ce as fi obligat sa o fac. Dar m-am gandit sa nu te supar si eu, ca si asa esti suparat dupa meci. Si daca tot nu ma crezi, atunci treaba ta. Ai putea verifica pe forum la Dinamo ca nici acolo nu am scris din aceleasi motive.

pentru gone: nu incepe sa ma iei cu potai ca iti voi transmite ceva pe pm si s-ar putea sa nu iti cada bine. Las-o mai moale cu jignirile, ca daca nu te fac si eu (doar pe tine) cum ar trebui. Incepe cu A. Chiar nu poti iesi din tiparul romanului prost si sa porti o discutie normala?

George Stan04.11.2004 22:20

Nu stiu de ce tu n-ai observat...poate nu vezi bine sau poate ti s-a parut ca oamenii aia chiar vroiau sa isi puna o oaie ca avatar...

Citeste topicurile astea:

http://www.Dinamo-online.net/forum/viewtopic.php?t=720

sau http://www.Dinamo-online.net/forum/viewtop...=687&highlight=

si ai sa vezi ca am dreptate. De asemenea uita-te si ce ranguri ai acolo. Ai sa vezi ca deja ai intrecut masura aici cu avatarul ala... pe bune.

Asta nu are nici o legatura cu faptul ca Steaua a luat bataie la Parma. Cupele europene sunt doar problema noastra. Dinamo a iesit de ceva timp.

George Stan04.11.2004 23:45

Orice decizie se va lua dupa regulament (care deocamdata nu exista deci nu se va lua o decizie). Nu o sa ne pretam la manevra jegoasa (practicata de dinamovisti la fel) de a iti pune altceva in loc de avatar. Numai ca, daca viitorul regulament va cere asta, va trebui sa renunti la el.

gone05.11.2004 00:45

pt reddog: stai linistit ca nu mah indispun asa usor. Faza cu avatarul era o gluma. Cred ca s-a purtat o discutie civilizata pe acest forum pana acum, nu?

PS: Daca esti din Arad de ce nu esti fan UTA?

reddog05.11.2004 12:58

Sunt si fan UTA, chiar am fost si cu ei in deplasari, dar de cand au cazut iar in B, situatia nu e destul de alba... Nu se mai intelege nimeni cu nimeni.

Nu am spus niciodata ca nu s-a discutat in mod civilizat, dar faza cu potaia mi s-a parut chiar deplasata.

George, nu am observat nimic pe acele site-uri pentru ca nu am fost pe ele. Dar o sa intru si atunci voi reveni. Sunt tare curios sa vad daca chiar asa e. Eu vorbeam de site-ul oficial al lui Dinamo, unde nu am vazut nici un utilizator cu avatar de oaie!

reddog05.11.2004 13:09

Nu inteleg de ce ma pui sa caut sa vad ce statut am pe acel site al suporterilor, daca eu nici macar nu am navigat pe el pana acum... Am intrat pe primul site dat exemplu de tine si inca nu am vazut nici o oaie.

Hai sa o lasam mai moale cu jignirile, Dupa meciul cu Standard Liege, cand am vrut si eu sa imi exprim parerile, imediat am fost injurat cu cuvinte de genul "m--e" sau "j---a" etc si mi-am jurat ca niciodata nu voi mai intra pe site-ul vostru. dar, atata timp cat mai sunt si oameni de treaba cu care sa porti o discutie normala, m-am razgandit si am revenit, spre disperarea unora.

Uita-te pe site-ul aficial si daca vezi vreun avatar oaie anunta-ma si pe mine ca inseamna ca sunt chiar chior.

serban2305.11.2004 16:33
Serbane, pentru informarea mariei tale, iti spun ca nu am mai fost pe site pentru ca eu de luni pana joi nu sunt in oras, ci la sat unde predau (treaba mea ce) si nu prea exista calculatoare pe acolo, nici macar semnal la celular.

I-mi cer scuze pentru asta nu am stiu dar trebuie sa recunosti ca presupunerea mea era orecum intemeiata.

Dar oricum ramai un caine stresant si nesuferit .De ce nu ti-ai facut putin timp , daca tot scrii atatea pe siteul asta ,sa lauzi in 2 randuri si victoria Stelei cu National???Asta pentru fair-play .

«12»