12 hours ago, besliud said:
Trebuie să fiți convinși că dacă pe Peluza Sud o preocupa soarta voastră, erați erați de foarte mult timp sparți cu bătaia! La ce babuini sunt în pra, crede-mă că nu este nevoie mai mult de 10 băieți să vină și să vă umilească în propria voastră peluză!
Sper sa nu te superi ca te intreb si daca poti raspunde-mi si tu fara atacuri...
Probabil ca ai fost alaturi de FCSB pana de curand daca scrii: " Începând cu momentul în care fcsb nu a mai fost Steaua" ... sa inteleg ca daca un proces a facut asta, restul se sterge asa usor cu buretele?
Eu am inteles ca fiecare e liber sa aleaga cu cine merge mai departe, din momentul in care Clubul Sportiv al Armatei si-a reinfiintat sectia de fotbal si asta a fost de curand...
Daca fiecare e liber sa aleaga atunci fiecare e liber sa sustina cum doreste si cum poate, echipa favorita si nu vad de ce trebuie sa fie atata ura intre galeriile respective...
Ura nu era pentru galeriile javrelor, ciorilor?
Asta era spiritul stelist, chiar daca acum e divizat!
De ce trebuie sa vorbim doar de bataie, cand se doreste o peluza civilizata, in care sa aibe loc toata lumea care sustine echipa, fara sa-i mai fie cuiva teama de acest lucru?
Pentru ca sustii CSA spune-mi sincer, tie ti-e jena cand vorbeste talpan la TV?
Nu il mai lasati sa va faca de rusine in fata lumii, mai ales ca el e platit din banii mei, ai tai, bani publici...