Dear all,
cred ca ceva se intampla cu site-ul la nivel tehnic ce merita investigat.
Am incercat sa ma loghez de ceva timp pe fcsteaua.ro dar nu am reusit ... prin urmare nu pot participa la discutii.
Logarea cu facebook nu merge, procesul de recovery password se opreste (nu functioneaza) dupa ce primesti mail-ul cu user ID si activation Key (dupa ce le introduc pur si simplu nu trece mai departe) ... Am incercat in repetate randuri sa fac un cont nou si nu merge!! nu pot sa trec la pasul 2!
Daca asta se intampla pentru toti utilizatorii imi imaginez ca majoritatea renunta la orice intentie de a participa la discutii si nu cred ca semnaleaza problema din moment ce nu exista o modalitate rapida de a trimite un feedback ... cel putin eu nu am gasit.
Pana si messengerul nu merge ... am trimis un mesaj lui Xray pe aceasta tema dar nu pt sa vad daca am primit vreun raspuns.
Am fost surprins sa vad ca pot sa ma loghez pe forum cu facebook ... dar daca intru pe site ... nici o sansa!
Please fix it ... sau sa avem osibilitatea de a comenta un articol fara logare ... nu este ideal avand in vedere cati idioti sunt acum "liberi" pe net ... dar mai bine asa decat sa nu putem sa comunicam intre noi.
Hai Steaua!