FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri sezon 2015 - 2016

«1234»
xray06.01.2016 21:40

La ora 22:04 Digisport a anunțat: Budescu a acceptat oferta Stelei și a semnat miercuri seara!  Constantin Budescu este noul jucător al Stelei. Internaționalul român a refuzat oferta din țările arabe pentru a semna cu echipa campioană. Astra a primit in urma transferul 1,1 milioane de euro, iar mijlocașul de 26 de ani va avea un salariu de 20.000 de euro pe lună"

Empyro07.01.2016 10:48

Ia-o pe asta : "UPDATE 11:20  Deși Gigi Becali a ajuns la consens atât cu Astra, cât și cu Budescu pentru realizarea transferului, mutarea vedetei liderului Ligii 1 la Steaua e incă in dubiu. Conform Dolce Sport, patronul Astrei, Ioan Niculae, a blocat transferul din inchisoare, nedorind ca golgheterul echipei sale să ajungă la o rivală din cursa pentru titlu."

xray07.01.2016 12:53
Update

1) Conducerea Astrei a dezvăluit noi detalii ale negocierilor dintre Astra și Steaua pentru transferul lui Budescu. Petre Buduru, unul dintre conducătorii Astrei, a anunțat că Steaua va trebui să plătească mai mult de 1,1 milioane de euro, cât era oferta celor de la Al Ahli Doha, din Qatar.

"Transferul lui Budescu e planificat pentru vanzare. I-am si promis jucatorului ca il lasam sa plece. E timpul sa faca acest pas. In cazul Stelei se negocieaza valoarea. Mai discutam si cu impresari, cu alte echipei, iar presedintele va decide. Discutia este ca vrem o suma mai mare de la Steaua decat cea pe care am cerut-o echipei din Qatar", a declarat Petre Buduru la Dolce Sport.

Deci jucatorul Budescu a semnat. Clubul s-a intors de la gentlemen's agreement cand sa semneze. 

2) Impresarul care a intermediat negocierile intre Astra și Al Ahli, Akram Nasser, a oferit explicațiile in exclusivitate pentru GSP.RO: "Transferul a căzut 100%, cei de la Al Ahli nu mai sînt interesați. Între timp și-au rezolvat problema pentru că au transferat un brazilian cînd au văzut că Budescu trage de timp".

xray07.01.2016 17:46

Reghecampf a confirmat la digisport ca Alcenat, Guilherme, Tahar, Breeveld și Tade nu vor face deplasarea in cantonament. Guilherme și-a găsit deja echipă.

xray09.01.2016 23:41

Pîrvulescu a fost readus la cererea explicită a lui Laurențiu Reghecampf de la FC Voluntari, echipă la care Steaua il imprumutase in vară. Mutare operată și de transfermarkt.

În vârstă de 27 de ani, Pîrvulescu a fost prezent la antrenamentul de sâmbătă al Stelei și va plecă alături de echipă in primul cantonament al iernii, stagiu de pregătire ce se va desfășura in Turcia in perioada 10-21 ianuarie.

Pîrvulescu a jucat 14 meciuri pentru FC Voluntari in prima parte a sezonului și a marcat un gol. Steaua l-a achiziționat pe Pîrvulescu in 2011 și a bifat 62 de meciuri pentru roș-albaștri reușind să inscrie 2 goluri.

xray12.01.2016 15:17

Bine ai venit, Marko Momcilovic!

Fotbal Club Steaua Bucuresti anunta ca a ajuns la un acord de transfer al jucatorului Marko Momcilovic, de la Pandurii Targu-Jiu.

Fundasul sarb a semnat un contract valabil pe trei ani si va imbraca tricoul cu numarul 15. Acesta se va alatura in cel mai scurt timp posibil lotului condus de Laurentiu Reghecampf, in cantonamentul de la Gloria Sports Arena. Clubul nostru ii ureaza Bun Venit si sa aiba parte de cat mai multe succese in tricoul ros-albastru!

Marko il va inlocui, astfel, pe Guilherme Sitya, care si-a reziliat contractul cu Steaua si caruia clubul nostru ii multumeste pentru contributia adusa la castigarea "Triplei" in 2015!

Marko Momcilovic este un fundas stanga sarb, nascut pe 11 iunie 1987 in Leskovac. Si-a inceput cariera la Radnicki Belgrad, iar inainte de a ajunge in Romania, a mai evoluat pentru Bobiste, Dubocica si Javor Ivanjica. La inceputul sezonului 2013-2014 a semnat cu Pandurii Targu-Jiu, echipa pentru care a evoluat, in doi ani si jumatate, in 108 partide din Liga 1, Cupa Ligii, Cupa Romaniei si UEFA Europa League, marcand de 10 ori si oferind 9 pase de gol. A semnat, pe 12 ianuarie 2016, un contract cu Steaua valabil pe trei ani.

Sursa: FC Steaua

12507248_1254751411207549_43943694789155

Suma de transfer 250.000 €, salariu  aprox 10.000 €. Cota la tranfermarkt 1 mill. €.

xray13.01.2016 09:33
Basarab Panduru, fostul jucator și manager sportiv al Stelei, a vorbit despre transferul lui Marko Momcilovici.

"Cred că pînă la urma varianta Momcilovici a fost cea mai ieftină. Așa cred eu. Nu știu ce discuții au fost, dar așa se pare. M-am uitat pe cifrele lui, sînt foarte interesante. Este un jucator care nu se accidentează, nu lipsește de la meciuri. Mi s-a mai părut interesant că a marcat patru goluri in fiecare an. Anul ăsta un gol, deci sînt nouă goluri.

Cinci sînt marcate in deplasare, două cu Dinamo. Adică meciuri importante in care el dă goluri. Nu cred că există un fundaș care să dea noua goluri, iar cinci să fie in deplasare. Poate nu are viteza pe care o au anumiți fundași. Dar el urcă cu echipa, are centrare bună. Sînt multe lucruri bune la el", a spus Panduru la DolceSport.

xray15.01.2016 15:58
Atacantul iordanian Thaer Bawab (30 de ani) a ajuns la un acord cu Steaua, iar mîine dimineață acesta se va alătura lotului condus de Laurențiu Reghecampf in Turcia. Din informațiile Dolce Sport, Bawab va avea un salariu de 10.000 de euro pe lună, mai mare decât cel pe care il avea la Craiova. Totuși, Bawab nu a avut o primă de instalare la Steaua. Motivul pentru care oltenii au vrut sa se dispenseze de atacant este acela ca are un salariu mare, aproximativ 8.000 de euro pe luna.

Oficial - Comunicat FC Steaua

"Bine ai venit, Tha'er Bawab!

Fotbal Club Steaua Bucuresti anunta ca Tha'er Bawab, care a evoluat pana in aceasta iarna la CS Universitatea Craiova, a ajuns la un acord cu clubul nostru si a semnat un contract valabil pe un an si jumatate.

Atacantul iordanian va purta tricoul cu numarul 20 si se va alatura lotului condus de Laurentiu Reghecampf in cursul zilei de sambata.

Clubul nostru ii ureaza Bun Venit si ii doreste sa aiba parte de cat mai multe succese in tricoul ros-albastru!

Tha'er a oferit primele sale declaratii in calitate de jucator al Stelei, in exclusivitate pentru www.steauafc.com:

"Sunt fericit sa ajung la cel mai mare club din Romania. Nu vreau sa vorbesc mult, deoarece prefer sa o fac pe teren. Sunt aici pentru a ajuta echipa sa atinga obiectivele propuse si sper sa reusesc sa ajut. Ma simt bine fizic, stiu ca va fi dificil, fiindca am mai lucrat cu Laurentiu Reghecampf si cu Thomas Neubert la Gloria Bistrita. M-am pregatit cat de bine am putut singur in perioada de vacanta si sper sa ajung cat mai repede la un nivel bun, care sa imi permita sa joc"

THA'ER BAWAB

Tha'er Fayed Al Bawab este un jucator nascut in Amman, Iordania, pe 1 martie 1985. Acesta a emigrat, in copilarie, in Spania, alaturi de familie si a inceput fotbalul la UE Cornella. La varsta de 18 ani a fost transferat de Real Madrid, unde a evoluat la echipa de tineret, pentru care a marcat 30 de goluri intr-un sezon. In 2004 a semnat un contract de profesionist cu Real Madrid, dar a evoluat doar pentru a treia echipa a clubului pana in 2007, cand s-a mutat la FC Barcelona B, pentru care a jucat si a marcat de 3 ori. Au urmat trei sezoane in care a jucat tot in ligile inferioare din Spania, pentru L'Hospitalet, CD Alfaro si Moratalla CF. In iunie 2010 a ajuns in Romania, la Gloria Bistrita, de unde a fost transferat, dupa numai jumatate de sezon, de Gaz Metan Medias. A ramas la Medias pana in vara lui 2014, cand a semnat cu CS Universitatea Craiova, echipa pentru care a jucat pana in aceasta iarna, cand a fost transferat de Steaua. La nivel de echipa nationala, Tha'er a adunat 26 de selectii si 5 goluri pentru selectionata Iordaniei."

Bine ai venit și succes in tricoul Stelei!
xray27.01.2016 12:08

Tahar, imprumutat de Steaua la Boavista

tahar.jpg?width=480

Aymen Tahar a semnat un contract cu clubul portughez Boavista până la finalul acestui sezon.

Venit de la Steaua sub formă de imprumut, algerianul in vârstă de 26 de ani a fost prezentat oficial la al doilea club din Porto. După ce clubul Steaua l-a transferat pe Tha'er Bawab, șansele lui Tahar de a juca regulat au devenit limitate.Cumpărat in vara lui 2015 de la Gaz Metan Mediaș, Tahar a jucat de 24 de ori pentru Steaua și a marcat două goluri. Boavista ocupă locul 17, penultimul, in clasamentul din Portugalia.

xray27.01.2016 21:50

Reacția oficialilor lui FC Nurnberg după ce Gigi Becali a anunțat că s-a ințeles cu Timo Gebhart. Ce a declarat directorul sportiv

gebhart.jpg?width=300

Andreas Bornemann, directorul sportiv al lui FC Nurnberg, a dat de ințeles că transferul lui Timo Gebhart la Steaua este doar o chestiune de timp. Mijlocașul de 26 de ani negociază rezilierea contractului. Andreas Bornemann a fost intrebat de cei de la Kicker despre transferul lui Gebhart la Steaua: Se mișcă lucrurile, a fost răspunsul scurt dat de oficialul clubului din Liga a doua a Germaniei.

Timo Gebhart a discutat cu Nurnberg desfacerea contractului, dar jucătorul mai are bani de primit. Cei de la Kicker susțin că până la urmă șefii lui Nurnberg vor ceda la o soluție de compromis, deoarece vor să scape de salariul mare pe care-l are Gebhart.

Detalii despre  Gebhart aici 
Panzerul lui Reghe. Talentatul domn Gebhart
xray28.01.2016 16:25

Gebhart, fotbalist pe care Reghe il vede să devină in scurt timp unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1,va sosi in această seară in Turcia, acolo unde Steaua e cantonată. Mijlocașul ofensiv și-a incheiat socotelile cu Nurnberg și va semna in cel mai scurt timp cu roș-albaștrii.

"Gebhart ajunge in seara asta. Am rezolvat problemele și de mâine va intra la antrenamente. Vom vedea nivelul lui de pregătire, știu că s-a antrenat cu echipa secundă a lui Nurnberg", a spus Reghecampf la Digi.

Joga Bonito28.01.2016 18:18

Ce prost e Budescu. Mai bine cerea 100 de mii la semnatura si 20 de mii pe luna si dupa un an la noi s-ar fi transferat 100% la o echipa tare din Vest. Se iroseste in Liga secunda din China. Se vede mentalitatea de mitic. Spre deosebire de Gebhart care renunta la o gramada de bani sa vina la Steaua sa castige trofee.

Cu Enache acum si Gaman si un portar bun, la toamna putem fi noul Gent.

xray01.02.2016 17:52

Oficial! Tudorie, Enceanu si Stefanescu, imprumutati la FC Voluntari!

reghe-incepe-sa-curete-lotul-dupa-ce-a-t

Fotbal Club Steaua Bucuresti anunta ca jucatorii Alexandru Tudorie, Rares Enceanu si Catalin Stefanescu au fost cedati, sub forma de imprumut, la FC Voluntari.

Cei trei fotbalisti vor evolua pentru gruparea ilfoveana pana la sfarsitul acestui sezon si s-au alaturat deja lotului condus de Ionel Ganea.

Joga Bonito02.02.2016 19:29

Sper sa ajunga Enache la noi. E jale pe dreapta cu Rapa si Papp.

Cica Interagro a intrat in insolventa. Urmeaza Astra?

xray02.02.2016 19:52

Șanse spre zero cu Enache. Transfermarkt zice că mai are contract până in iunie 2016. Papagalul de Coman zice ca mai are un an!

În ultimă instanță il are in curte pe Alcent, dar in principiu trebuie unul.

PS 

Și Tamaș și Varela pot juca pe dreapta, dar nu mai avem, ca inainte, pe Gardoș-Szukala sau Chiricheș pe centru...

PS2

Mijlocul și atacul au rămas tot subțiri din cauza infirmeriei. Pintilii- Muniru nu produc pase ofensive nici cât Filip-Breeveld, iar Marica (singurul vârf din lot) va avea soarta lui Tade daca nu-i vin mingi in gura porții, plus ca nu are cu cine să-l schimbe.

Deși sunt transferuri sonore, Steaua nu este incă echipă pentru că nu are lot valid de o "echipă".

xray02.02.2016 20:48
Valerică Găman a fost aproape de Steaua, in această iarnă, ținând cont că a intrat in ultimele 6 luni de contract cu liderul Astra. Steaua a vrut să-l convingă să semneze, dar fotbalistul să rămână până la finalul campionatului la giurgiuveni și abia din vară să vină. Jucătorul s-ar fi ales cu mai mulți bani, iar Astra l-ar fi pierdut gratis.

Pretențiile fundașului de 26 de ani l-au făcut pe Becali să renunțe la transfer: "Găman a cerut 300.000 de euro la semnătură și 25.000 de euro pe lună. Dacă Tamaș duce o viață sportivă corectă nu are rival", a recunoscut Il maximo ,la Digi Sport Special.

Uneori e chiar peste puteri să-l mai ințeleagă cineva pe cioban. Nu mi se părea o sumă exagerată pentru un fundaș de națională. E clar că după pârnaie, Becali trăiește in zodia extremelor... 

xray18.02.2016 18:38

Ultimul transfer al Stelei a fost realizat joi seara, când Gabriel Enache a plecat de la Astra și a semnat cu campioana. Gigi Becali a confirmat la Digi Sport Special acest transfer, dezvăluind și ce sumă a achitat pentru jucătorul Astrei. Inițial Steaua a oferit 400.000 de euro.

Mi se pare că a și semnat. Băiatul mâine se va prezenta la noi la antrenament. Suma de transfer este 500.000 de euro. Nu merită băiatul ăla să-l țin cu emoții, atât de mult și-a dorit să vină la Steaua și a făcut atâtea sacrificii, incât merită 100.000 de euro in plus. Eu cred in Enche. Mi-a plăcut de când era la Mioveni. Dar nu m-a lăsat Mihai, MM, să-l iau., a spus Becali.

Acesta a dezvăluit și in locul cui va juca Enache, in echipa Stelei:  Era singura problemă, postul de fundaș dreapta. Papp e un jucător bun, dar are momente când pur și simplu parcă doarme. Își revenise ultimele trei meciuri, chiar mă bucuram, dar cu Chiajna a fost ieșit din joc.

«1234»