FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri sezon 2015 - 2016

«1234»
xray01.07.2015 00:22

Motivul real pentru care Steaua a ratat o țintă importantă din această vară : mijlocașul Anton

Steaua a ratat achiziționarea lui Paul Anton, de la Pandurii, deși clubul acceptase oferta. Daniel Stanciu, președintele lui Poli Timișoara, a dezvăluit la DigiSport de ce a picat afacerea:

• "Anton a cerut 100.000 de euro la semnătură plus salariu de 15.000 de euro pe lună in primul an, 17.000 de euro in al doilea și 19.000 de euro in al treilea".
Steaua ar mai fi trebuit să achite 250.000 de euro către Pandurii plus pe Ionuț Neagu la schimb.

În total, pe Steaua ar fi costat-o Anton mai mult de 1 milion de euro net de-a lungul celor 3 ani de contract! Gigi Becali i-a dat flit.
Razvypitesti01.07.2015 10:53

Stelisti de mici toti, banul e pe locul 2 intotdeauna. eu traiesc cu 200 euro pe luna, iar el cerea 15 mii plus 100 de mii la semnatura? ii doresc la primul meci cea mai dura ruptura sa nu mai joace in viata lui. asta e bataie de joc la adresa oamenilor care din 9 mil se mai duc si pe stadion sa cante pt echipa (aici sa nu fiu judecat in genul ca tu nu canti pt ei ci canti sa te simti bine si pt echipa) Am tot dreptul sa ii injur cand vreau si sa le cer sa isi dea viata pt echipa. JUCATORI PENALI ca nu este singurul

Joga Bonito02.07.2015 08:08

Nu stiu daca ati remarcat, dar am pierdut pentru a treia oara consecutiv axul central: Arlauskis - Prepelita - Rusescu.

xray03.07.2015 18:08
Cristi Tănase a primit in sfîrșit prima propunere concretă. Mijlocașul campioanei a fost ofertat de chinezii de la Tianjin Teda, iar lucrurile sînt clare. Mîine, jucătorul pleacă in China. 

Argăseală confirmă: "Transferul lui Tănase este rezolvat. Și el s-a ințeles cu clubul chinez. Cred că mîine se rezolvă totul. Pleacă in China să semneze contractul. Lucrurile intre ambele părți sînt puse la punct", a zis acesta la Dolce. 

Stelei i se oferă un milion de euro in schimbul lui "Dodel", anunță Digisport. Totodată, salariul acestuia va fi tot de un milion de euro pe an.

Joga Bonito05.07.2015 08:19

Nu stiu cum sa comentez. Pe de o parte e bine, fiindca se va realiza financiar si clubul a iesit destul de bine, iar chinezii se vor alege cu un jucator peste media campionatului lor, insa pe de alta parte, noi ne-am pierdut capitanul si un titular incontestabil. La plusuri as mai trece ca Tanase a deblocat un loc din echipa tinerilor jucatori, gen Mihalcea.

colonelu voiculescu06.07.2015 06:30

Eu zic sa nu ne entuziasmam prea tare. E totusi un jucator luat de la o retrogradata si nu prea poti spune ca a rupt gura targului nici pe-acolo.

De acord , insa trebuie sa fim realisti . Bugetul pt transferuri e f.limitat , campionatul intern nu-ti ofera cine stie ce jucatori , iar scoutingul extern nu exista . In aceste conditii , Tahar are un raport pret/calitate bun . Ca nu-i de Sampions Lig , pai nu e . Insa echipa in ansamblu nu e , iar cu antrenorul Radoi va fi ruleta ruseasca .

strezahuzum06.07.2015 08:22

Nu-mi vine sa cred, a plecat Tanase si nimeni de aici nu se bucura. Chiar asa am ajuns, nu apreciati faptul ca s-a eliberat un post si poate jucam si noi 11 contra 11 de acum inainte ?

colonelu voiculescu06.07.2015 12:53

Tanase nu a fost vreodata scula pe bascula

Insa azi cu cine joci pe benzi ? Umbra lui Chipciu ? Popa ?

Joga Bonito06.07.2015 18:08

Au venit Hamroun si Teixeira.

xray06.07.2015 19:12

Jugurtha Hamroun , 26 ani, mijlocaș ofensiv, liber de contract. Valoare pe Transfermarkt 500.000 euro. 

805deeeaebec39b1708acf09585e12c2_big.jpg

Filipe Teixeira, 34 ani, mijlocaș, liber de contract. Valoare pe Transfermarkt 400.000 euro.

617341-rk1093-filipe-teixeira-iasmin-lat

Joga Bonito06.07.2015 19:56

Cu exceptia lui Teixeira, toti jucatorii au venit la sugestia lui Radoi.

In alta ordine de idei, cica Breeveld ar fi dorit in Turcia.

xray07.07.2015 03:52

Cu exceptia lui Teixeira, toti jucatorii au venit la sugestia lui Radoi.

Da, asa a spus ciobanul la Digisport, emisiunea lui Vali Moraru.

xray07.07.2015 05:03
Update: Steaua a reușit să-l convingă și pe  Jugurtha Hamroun, 26 de ani, să lase Turcia și să vină in Liga 1. Va avea 150.000 de euro pe an.

Roș-albaștrii i-au trimis ieri o ofertă oficială insă jucătorul părea decis să semneze cu Giresunspor. Mijlocașul ofensiv n-a fost insă mulțumit de anumite clauze pe care turcii i le puneau in contract și a ales Steaua. Deja a semnat pe 3 ani, urmînd să se alăture lotului condus de Rădoi. Fotbalistul vine din postura de jucător liber de contract.

Acesta a jucat 11 meciuri și a marcat de patru ori pentru gălățeni și a oferit o pasă decisivă. 6.18 este media notelor GSP pe care Hamroun a avut-o in sezonul trecut, doar Cernat fiind peste el

Jucătorul are dublă naționalitate, algeriană și franceză, ceea ce inseamnă că nu este extracomunitar. 

Steaua negociază și pentru Gregory Tade și Mengolo.

Razvypitesti07.07.2015 11:41

Teixeira nu mai vine, cica dupa negocieri a plecat la astra sa vada care da mai mult....ce jigodie de om

Joga Bonito07.07.2015 13:03

Duca-se!

Incet-incet Steaua o sa ajunga din echipa ce dadea cei mai multi jucatori Romaniei, intr-o sleahta de mercenari imputiti.

xray07.07.2015 13:31

Ai dreptate Joga. "Înstrăinarea" Stelei e un articol pe care vreau să-l scriu.

Discutiile pentru Felipe Teixeira si Gregory Tade s-au blocat din cauza pretentiilor exagerate ale celor doi jucatori. 

Teixeira a batut palma cu Steaua ieri dupa-amiaza, dar apoi a mers la negocieri cu Astra sa vada daca poate sa obtina mai multi bani. Un om important din conducerea Stelei a anuntat, pentru Pro TV, ca "transferul lui Teixeira a picat" din cauza ca jucatorul nu si-a respectat cuvantul. "Nu mai vine! Dupa ce a negociat cu Steaua s-a dus la Astra. A pus apoi inca o conditie, ca noi sa ii asiguram si scoala copilului...", a spus oficialul.

"Teixeira e un capitol inchis pentru Steaua. Hamroun va efectua mâine dimineață vizita medicală și mâine după-amiază va semna cu Steaua", a declarat președintele Stelei, Valeriu Argăseală

"Nu facem licitație. Dacă Teixeira vrea să se ducă la Steaua să se ducă. Noi nu dăm un euro mai mult decât i-am oferit, 180.000 pe an, adică 15.000 pe lună", a spus Marius Șumudică pentru Dolce Sport. Steaua ii oferise peste 200.000/an.

colonelu voiculescu07.07.2015 14:25

Duca-se!

Incet-incet Steaua o sa ajunga din echipa ce dadea cei mai multi jucatori Romaniei, intr-o sleahta de mercenari imputiti.

Intrebarea e : de unde jucatori romani ? In afara de Hagi nimeni nu investeste serios in juniori pentru ca nu vede profitul imediat . Cateodata poate sa nu fie profit deloc , dar asta e valabil in orice afacere . Consecinta e ca aria de selectie pt jucatori buni se diminueaza treptat , nu vine mai nimic din urma, iar echipele au gasit ca e mai ieftin importul de jucatori straini de calitate indoielnica ( ca aia buni oricum nu-ti vin)

xray08.07.2015 05:49

Dacă vrea sa facă ceva, Steaua trebuie să aducă jucători dornici de afirmare, carieră și, evident, de bani, dar rezistenți fizic și moral la efort și la stresul sub presiunea succesului obligatoriu. Nu contează, români sau străini. În fond Steaua nu e Mesia pt formarea fotbaliștilor români.

• În primul rând Steaua nu are o bază proprie in care sa-i crească. Ce a vrut să facă in Ghencea a fost impiedicată de 2 ori ( 2010 și 2015). Și Hagi, câștigă din ce vinde, nu din ce ii bagă in echipa lui. Sunt 2 aspecte diferite. Numai vara asta a adus la echipa mare vreo 12 jucători, deși are Academia plină de vreo 6 ani.

La Steaua trebuie "virgine moral", nu "curve". N-are nevoie de vedete fripturisto-navetiste pentru care fotbalul e doar o sursă de venit, ca un serviciu plafonat in rutină, cu efort și atașament de performanță facultative.

xray09.07.2015 13:42

"Ne-am inteles foarte repede. E genul de jucator care ne place. A spus ca in Romania joaca numai pentru Steaua" - a explicat presedintele Argaseala.

Hamroun abia asteapta sa poata juca la Steaua. Spune ca e in urma cu pregatirea fizica, dar il anunta pe Radoi ca e gata sa faca orice sacrificii pentru a ajunge rapid la nivelul colegilor sai.

"Ma bucur foarte mult ca am ajuns la Steaua, e o echipa foarte mare. Nu stau foarte bine din punct de vedere fizic, dar voi munci ca sa revin la cel mai inalt nivel. In doua saptamani, sper sa pot juca. Abia astept sa-i intalnesc pe Radoi si pe patronul Becali", e prima declaratie data de Hamroun ca jucator al Stelei.

Nota

Transferul mijlocașului Jugurtha Hamroun la Steaua a fost pus sub semnul intrebării, după ce echipa turcă de divizie secundă, Giresunspor, a amenințat că va face plângere la UEFA, susținând că fostul jucător al Oțelului semnase deja cu turcii.

Bașkanul de la Giresunspor, echipă din Liga a doua turcă, anunțase că jucătorul a semnat incă de acum două săptămâni. Mustafa Bozbag, șeful echipei turce, declara atunci pentru Millyet căHamroun a venit la noi și ne-a spus că Steaua ii dă pe trei 1,2 milioane de euro și că trebuie să reziliem contractul de comun acord. Mi-a spus că diferența intre cifre este mult prea mare. La Giresunspor lua 360.000 de euro in trei ani.

Eurosport Turcia anunță că Giresunspor nu a plătit 23.000 de euro unui jucător, Omer Kesici, pe care l-ar fi transferat, dar care nu a jucat nici măcar un meci la echipă! Iar Federația turcă i-a ridicat dreptul de a transfera echipei, din cauza acestei datorii.Nu știm cine este acest jucător, nu a semnat niciun contract, dar noi acum nu mai putem face transferuri. Vom face apel la această decizie. Vom plăti și banii dacă e nevoie, sper ca Federația să ne ințeleagă, a declarat pentru Milliyet, Ibrahim Ozkul, vicepreședintele echipei. În aceste condiții, contractul cu Hamroun ar putea fi declarat nul, iar algerianul ar putea semna cu Steaua fără probleme.

Sursa: sport.ro

xray13.07.2015 09:35

<div id="fb-root"></div><script>(function(d, s, id) {  var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];  if (d.getElementById(id)) return;  js = d.createElement(s); js.id = id;  js.src = "//connect.facebook.net/ro_RO/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3";  fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));</script><div class="fb-post" data-href="

data-width="500"><div class="fb-xfbml-parse-ignore"><blockquote cite="
><p>Bine ai venit, Gregory Tade!Fotbal Club Steaua Bucuresti anunta transferul atacantului Gregory Tade, provenit de la...</p>Posted by <a href="https://www.facebook.com/FCSBOfficial">FC Steaua Bucuresti</a> on <a href="
>13 Iulie 2015</a></blockquote></div></div>
xray13.07.2015 10:22

Digisport: "Încă două transferuri la Steaua: Becali și Niculae s-au ințeles pentru Alibec și De Amorim

Cele două părți au bătut palma pentru suma totală de 1,5 milioane de euro, singurele lucruri care mai urmează să fie puse la punct fiind salariile fotbaliștilor. Conform discuțiilor, cei doi vor ajunge sub comanda lui Mirel Rădoi, după ce lotul campioanei se va intoarce de la Zilina. 

Inițial, Becali a oferit 500.000 de euro pentru De Amorim și 300.000 de euro pentru Alibec, dar Niculae a spus că nu este deloc mulțumit de ofertă. Pentru că vrea să facă o echipă puternică la Steaua, latifundiarul a mărit potul la 1.000.000 de euro pentru ambii fotbaliști, dar nici așa Niculae nu s-a lăsat induplecat. În cele din urmă, cele două părți s-au ințeles asupra sumei de 1,5 milioane de euro pentru transferurile celor doi jucători."

Topul salariilor la Steaua

1. Chipciu - 360.000
2. Papp, Tade - 300.000
3. Varela - 240.000
4. Popa,  Stanciu, Tahar - 180.000

xray19.07.2015 08:19
 Fizioterapeutul Horea Codoreanfost colaborator al lui Reghecampf a fost convins de Mirel Rădoisă se intoarcă la Steaua. 

325287106_b_codorean_2012.jpg

Acesta se ocupa exclusiv de refacerea jucătorilor după meciurile oficiale.

Codorean a inceput deja munca la echipă, dar n-a plecat la Severin, rămînînd la Mogoșoaia să facă antrenamente separate alături de Lucian Filip, Țucudean și Tamaș. Primul se află in recuperare după o accidentare, iar ultimii doi sînt excluși pe moment din lot, pînă cînd li se vor găsi echipe unde să plece.

Acesta este al doilea om din stafful lui Reghecampf care revine in Liga 1 după plecarea la Al Hilal. Thomas Neubert a revenit și el in România și il ajută pe Edi Iordănescu la Pandurii. 

xray19.07.2015 14:56

Roș-albaștrii il vor aduce pe tânărul Cătălin Carp, ultima oară jucător la CFR Cluj.

Steaua a bătut palma cu gruparea din Gruia pentru transferul tânărului fotbalist, iar acesta urmează să semneze un contract pe 4 ani. 

În vârstă de 21 de ani, Carp este internațional moldovean și poate evolua atât ca fundaș central, cât și ca mijlocaș la inchidere. El a ajuns la CFR in vara lui 2014, de la echipa a doua a lui Dinamo Kiev și are 3 selecții la naționala țării sale. El a mai evoluat și pentru Moldova U 19 și Moldova U 21.

Screenshot_14.png

450.000 de euro e cota de piață a lui Carp

21 de ani are Carp

20 de meciuri a bifat Carp la CFR in sezonul trecut

Joga Bonito19.07.2015 19:06

Mi se pare mie sau Mirel a vrut sa desfiinteze triada dinamovista de la noi?

xray19.07.2015 19:16

Mi se pare mie sau Mirel a vrut sa desfiinteze triada dinamovista de la noi?

Așa sună :) Dar pe Luchin și Gâlcă l-a cam ținut pe tușă.

Cătălin Carp

Screenshot_16.png

http://www.transfermarkt.com/Catalin-carp/profil/spieler/213016

Valeriu Argăseală, președintele CA al clubului Steaua, a vorbit la Dolce Sport despre aducerea lui Cătălin Carp: "Trebuie să finalizăm cu Carp, vedem rezultatele după vizita medicală și finalizăm. În mare, toate detaliile sunt puse la punct. Am avut o listă, iar din această listă el a fost unul dintre jucătorii liberi de contract."

-articles_52336_67405.jpg

«1234»