FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

RUSINEA lUCESCU !!!

«12»
armanovici20.05.2006 20:31

MM Stoica a spus în Gazeta de ieri cã Lucescu a fãcut presiuni pentru ca un meci dintre Oțelul și Dinamo, jucat pe 3 iunie '87, sã se termine la egalitate, 3-3, iar Cãmãtaru sã puncteze de 3 ori. Informația a fost confirmatã imediat de antrenorul de-atunci al gãlãțenilor, Ioan Sdrobiș. Ieri, un fotbalist din echipa Oțelului, Puiu Antohi, a recunoscut și el: "Da, Lucescu a venit la noi în cabinã și a spus cã trebuie sã dea Cãmãtaru 3 goluri pentru a ieși golgeter. Normal cã Lucescu neagã, dar toți cei 11 care am fost atunci în vestiar am fost dobitoci și ni s-a pãrut cã a venit el în cabinã? Meciurile cu Steaua se jucau pe bune, în schimb în partidele cu Dinamo de cele mai multe ori trebuia sã pierdem".

axl2320.05.2006 20:33

magarii acum 20 de ani, magarii si acum, nu ma mai mira nimic, poate doar sa aflu ca juve face blaturi! :D:D:D

_yang21.05.2006 21:25
Mai tinti minte de meciul ala celebru a lui Dinamo cu 17 Nentori. Ala a demonstrat valoarea lui Lucescu ca antrenor pe plan european in anii 80.

Nu acolo nu e de vina Lucescu ci a fost inceputul unei traditii continuate cu KR Rejkavik :P

_yang21.05.2006 21:42
untitled7wl.png

foarte bun articolul ...

Ai uitat sa precizezi sursa !

Moderator.

Mi-as dori sa vad ce are de zis MM !!!

_yang22.05.2006 10:29

Astãzi este programatã ședinta Consiliului de Administrație în cadrul cãreia se va discuta numirea noului antrenor la Dinamo. Favoritul principal pentru preluarea echipei din varã este Mircea Rednic, dar pe listã se mai aflã alți candidați, precum Rãzvan Lucescu, Gigi Mulțescu, Ovidiu Sabãu, Sorin Cârțu și Ion Moldovan.

Pana si ProSportul scrie numele lucestilor cu litera mica... :lol: :lol: :lol: http://www.prosport.ro/

***alex***22.05.2006 17:50

Vedeti ca vine tati lu` razvanel la Om la Om!

IL_Diablo22.05.2006 18:19
deoarece am deja un avertisment din partea moderatoriilor nu pot sa spun ce asi dori, asa ca spun acest lucru: M$%^ Ravan, darsi Mircea Lucescu, imi bag organul reproductiv in ei amandoi :lol:  :lol:

8O Antonika nu e nume de fata? Io asa stiu. Daca e asa, nu ai ce sa bagi in ei... ei trebuie sa bage! Chiar vrei asta? Cu cioroii astia doi... hmm... ei... gusturile nu se discuta. :wink:

_yang25.05.2006 06:58

Familia Lucescu vrea sa castige titlul in Romania cu orice mijloace...http://www.gsp.ro/index.php?a=44694&shift=1

ultras steaua01.08.2006 17:09

:wink: amandoi sunt niste milogi :arrow:

«12»