FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

RUSINEA lUCESCU !!!

«12»
_yang19.05.2006 04:45

- Sã trecem la duelul palpitant din acest final de sezon din Divizia A. Se va juca exclusiv pe teren?

- Mai întîi, vreau sã spun cã Rapid e un exemplu de comportament. Dar cred cã dupã incidentele de la Bistrița, campionatul s-a închis în mare mãsurã, arbitrilor li s-a dat o direcție clarã. S-a acreditat ideea cã Steaua a fãcut și a dres în Europa, iar acum este ajutatã! Dar așa a fost mereu.

- Puteți dezvolta subiectul?

- Așa se întîmpla și pe vremea lui Ceaușescu, iar acum e aproximativ la fel, nu mai cã s-a schimbat numele dictatorului cu alte nume. În perioada 1988-1989 la fel era: jucãtorii Stelei aveau cîte 10 cartonașe, dar nu erau niciodatã suspendați, Steaua juca meciuri de 100 de minute, pînã cînd dãdea golul victoriei, fotbaliștii Stelei se aruncau cu picioarele pe adversari fãrã sã fie penalizați. Apoi, arbitrii erau terminați dacã Steaua nu cîștiga, iar cei din Ghencea erau singurii care erau premiați în dolari, fiindcã erau ajutați financiar de patronul lui Panathinaikos.

- Veți fi acuzat cã țineți partea lui Rãzvan.

- Sã fie clar, sã nu-l amestecãm pe Rãzvan! Eu am trãit astfel de dezavantaje. Cînd am revenit în țarã ca antrenor, în '97-'98, m-au fãcut! Nu mai era Ceaușescu, era Hrebenciuc. ªi atunci s-a vrut ca Steaua sã iasã campioanã. Sã revenim la anul 1986! Steaua a cîștigat Cupa Campionilor Europeni, felicitãri pentru asta, dupã ce au jucat împotriva unor adversari fãrã nume, gen Vejle sau Kuusysi Lahti, doar ultimele douã echipe întîlnite aveau forțã în Europa. Cînd s-au întors de la Sevilla, i-am bãtut de douã ori: în campionat și în Cupã. Ce a urmat? M-au dat afarã de la echipa naționalã! ªi au fãcut schimbãri în toatã Federația și au pus steliști în toate comisiile. Nu întîmplãtor am reușit cu Dinamo eventul în 1990, dupã înlãturarea lui Ceaușescu.

"Am fost lovit de multe ori, nedrept, fiindcã performanțele mele ca antrenor pun în umbrã succesele Stelei în Europa"

Mircea Lucescu

"Niciodatã, în nici o țarã, nu s-a jucat doar pe gazon. ªi în România sînt intervenții din toate pãrțile. Steaua e deja campioanã"

Mircea Lucescu

Dupa ce a castigat Cupa Romaniei, antrenorul Rapidului, Razvan Lucescu, a scandat pe stadionul Giulesti injurii la adresa Stelei, alaturi de galeria Rapidului. Lucescu s-a oprit cand a vazut ca este filmat.

"Pentru ca universul vostru se-nvirte in jurul nostru"

"Pentru ca fara noi ati fi mereu tristi"

"Pentru ca zilele voastre fericite ni se datoreaza"

"Invidiosilor! Sa strigam impreuna: Multumim Steaua ca existi"

radoi8619.05.2006 05:06

Razvan=Mircea=GUNOAIE! Dupa ce n-au reusit sa invinga Steaua in UEFA, acum nu reusesc nici in campionat si agita spiritele aiurea! Ce hahalere. Dar nu-i nici o problema, lucestii croncane, Steaua isi vede de treaba si ia campionatul!

flo220319.05.2006 05:08

la sondaj ar mai fi trebuit pus " pe amandoi la fel"

eu asa votez

antonika19.05.2006 06:07

deoarece am deja un avertisment din partea moderatoriilor nu pot sa spun ce asi dori, asa ca spun acest lucru: M$%^ Ravan, darsi Mircea Lucescu, imi bag organul reproductiv in ei amandoi :lol: :lol:

Motanu D19.05.2006 06:34

Mai tinti minte de meciul ala celebru a lui Dinamo cu 17 Nentori. Ala a demonstrat valoarea lui Lucescu ca antrenor pe plan european in anii 80.

antonika19.05.2006 06:35
Mai tinti minte de meciul ala celebru a lui Dinamo cu 17 Nentori. Ala a demonstrat valoarea lui Lucescu ca antrenor pe plan european in anii 80.

ce sa intamplatin meciu ala?

Motanu D19.05.2006 06:39

@antonika:

In toamna lui 86:

17 Nentori Tirana - Dinamo Bucuresti 0-0

Dinamo Bucuresti - 17 Nentori Tirana 1-2

Apoi sa nu uitam de desfiintarea "ghetei de aur", de numeroasele promovari urmate imediat de retrogradari cu Brescia, etc.

Bodanel19.05.2006 06:47

Cioara aia batrana. Cred ca a inceput sa fie senil. L-a pus binisor la punct MM in gsp. Hotul striga hotii. Tiganu' tot tigan ramane si in ziua de Paste.

sorin_77719.05.2006 06:48

Am mai adaugat o varianta de raspuns pentru ca nu aveam cum sa imi injumatatesc parerea... :lol: :lol: :lol: :lol:

Ii urasc pe amandoi si ii detest... Sunt niste HAHALERE!!!! Bine GG!!! Ai scos o vorba ce aici se potriveste de minune... :lol: :lol:

Virgil19.05.2006 06:49

Acest subiect nu are nimic in comun cu Steaua.Se muta la DISCUTII LIBERE.

Desi nici acolo nu ar trebui sa se discute despre un specimen ca Mircea Lucescu,care a retrogradat echipe si a implicat si s-a folosit de politic,antrenor fiind la Dinamo.

radu219.05.2006 06:57

Cred ca un pic masochist Lucescu asta. Tocmai si-o fura de la MM urat de tot azi. De data asta concret, cu martori...

I.N.Money19.05.2006 10:17
@antonika:

In toamna lui 86:

17 Nentori Tirana - Dinamo Bucuresti 0-0

Dinamo Bucuresti - 17 Nentori Tirana 1-2

Apoi sa nu uitam de desfiintarea "ghetei de aur", de numeroasele promovari urmate imediat de retrogradari

Pe langa aceste palpitante meciuri cu albanezii lui Demolari,"maestrului" Luce i se poate imputa si proasta selectie din anii 80 cand era la nationala,cand Steaua mergea ceas peste tot,dar el refuza sa convoace mai multi jucatori,din acest fapt rezultand si jocurile mediocre ale nationalei.

forever_STEAUA19.05.2006 11:55

Cristian Geambaşu

Mircea Lucescu nu îşi propune să fie obiectiv. Asta poate fi treaba analiştilor. Mircea Lucescu nu a albit în fotbal doar ca să ştie cum să încaseze. El pune presiune pe ceilalţi, nu ca hotelierul, pe ai lui. Lubos Michel a arbitrat pe Şahtior altfel decît se plănuise la Kiev fiindcă a intervenit Lucescu. Aşa cum procedează şi acum, atacînd pe Steaua. După ce a împrumutat cu bani Rapidul, nea Mircea îi împrumută şi cu puţină polemică pe lacto-vegetarienii din Grant. Le face treaba în timp ce ei ciocnesc o cupă de pasteurizat.

sursa: gsp

Razvane, tati citeste presa?

:twisted: :twisted: :twisted:

shagrat19.05.2006 12:30

Dupa ce a castigat Cupa Romaniei, antrenorul Rapidului, Razvan Lucescu, a scandat pe stadionul Giulesti injurii la adresa Stelei, alaturi de galeria Rapidului. Lucescu s-a oprit cand a vazut ca este filmat.

Asta nu o stiam...Asadar puardelul rrom, care incearca sa para un om ( ceea ce bineinteles nu este, pentru ca va ramane doar un borat)elegant si cu bun simt face circ de asta ieftin si injura Steaua!!!! ce antrenor s-a mai pomenit sa scandeze trivialitati la adresa rivalilor?dumnezeule ar trebui impuscat si dat de mancare la rate( desi mi-e ca mor ratele dak mananca....,,,,carne din Lucescu :twisted: )

Ar trebui sa ii reaminteasca cineva in mod brutal ca Steaua l-a eliminat din Cupa UEFA, ca Steaua va lua titlul, ca Steaua l-a batut de fiecare data pe taticutul lui( bulibasa) si ca Steaua ii va crea cosmaruri toata viata lui.

:D:D ....hai la culcare razvanelule...poate in vis termini campionatul pe primul loc si poate se rejoaca si sfertul din Cupa UEFA!!!! si poate ia si bulibasa un titlu cu Dinamo si bate si el p Steaua!!!mizerii ce sunteti!!!

***alex***19.05.2006 16:53

Familia Lucescu este o familie de frustrati, rusine ca razvanel il pune pe tati sa vorbeasca in locul lui, maine, poimaine, o sa vorbeasca mami :lol:

cristian01419.05.2006 17:35

Rusine celor 2 bronzati !

Bai Muce Jr. degeaba declari tu ca vrei sa fim civilizati si sa avem parte de un final de campionat linistit, cand tu te duci si injuri ca un birjar cu galeria.Nu esti cu nimic mai presus decat Gigi Corsicanu' si toata gloata de berze din peluza 'jiulesteana'.

Te crezi o pata de culoare in peisajul fotbalului, te crezi zeu ca ai eliminat Hamburgul, te crezi luceafarul fotbalului fiindca porti numele Lucescu.

Sunteti niste mizerii.Spre deosebire de Rapid, Steaua s-a calificat corect din grupele UEFA.Daca nu era Muc cel Batran sa ajute Rapidul cu 3 puncte la Donetk probabil ca rontaiati seminte si urmareati Steaua la televizor.

Zi-i mersi Razvane, lu' tactu', ca ti-a dat posibilitatea sa treci de grupe, si pupa-i mana fiindca gratie lui ai avut ocazia sa infrunti Steaua in sferturi.

Ati castigat o cupa cu cateva zile in urma, iar acum ati dat cu mucii-n laptele Dorna prin declaratiile astea.

PS : Laptele Dorna contrasteaza prea puternic cu caracterul vostru.Zebrelor !

vlad7519.05.2006 19:51

Vai draga,Razvanel se imbraca dimineata in costume Armani si se face el gigea,isi pune cercelusul cu diamant in ureche,vai ce frumusel este,ca un soricel are fata aia!!!..Razvanel "moare "toate fomeile dupe tine ca esti dragalas,nebunaticule si bine crescut.Asa zice presa...ca esti tare civilizat,nu ca MM,frumuselule.Tu esti un adevarat gentleman,tu niciodata nu vei striga in costumul tau Armani injuraturi la adresa Stelei!Ma scuzi Razvanel,ca te-am pacalit,dar tu esti chiar uratel...nu te ajuta fizicul!Sincer nu e vina ta!!....Educatule,moralistule care tineai lectii de etica si tinuta morala stelistilor ca s-au imbracat in "trelinguri" la Cotroceni!Sa nu-l uit pe ambasadorul sporturilor din Armenia,Excelenta Sa,Karamian,care incerca sa para si el un pic inteligent in prezenta Presedintelui Basescu! Karamian nu este hobittul ala mic si urecheat care canta miercuri noaptea cantece cu injuraturi impotriva Stelei????(...cu pupaza si piticii)...Domnii de la Rapid "e" foarte civilizati!Se imbraca in costume,nici usturoi nu manaca si nici gura nu le miroase!

Alin Buzarin...poate te lasi frate de meserie!

cristian01419.05.2006 20:25

Buzarin e unul din sclavii lui Voiculescu.Din pacate a uitat sa spuna ca pe-acolo unde a fost Il Muce, a cam dat cu mucii-n fasole si s-a facut de ras.E probabil printre putinii antrenori din Il Calcio care a fost lovit de jucatori, si pentru asta respect Taribo West care si-a testat calitatea tricoului pe spinarea lui.

Sa nu uitam ca peste tot unde a fost Lucescu a beneficiat de bani multi si de patroni cu mana larga.Atat la Sahtior cat si la Galata, a avut patroni cu multi bani care i-au cam facut poftele in ceea ce priveste transferurile.Filozofia lui Lucescu : prost sa fii, noroc sa ai.

Iar pentru sclavu' Buzarin, am aceeasi dedicatie pe care a avut-o Jiji la adresa lui Dan Voiculescu.

axl2319.05.2006 20:50

pai cica nu era el, era unul care-i imita vocea. :D:D:D

i.h.u.g.19.05.2006 21:16

exagerati!...Mircea Lucescu e un antrenor mediu...dar un om destul de nasol (cel putin asa se zice)...dar Razvan Lucescu are un dram de bun simt necaracteristic rapidistilor...probabil ca se simte frustrat...dupa ce a fost chinuit de Copos...asta e clipa lui...si probabil ca simte ca a pierdut titlul si d-asta ataca...e destul de defensiv dupa parerea mea...

oricum atata timp cat Steaua castiga pe bune...nu conteaza ce zice familia Lucescu

vlad7520.05.2006 04:10
exagerati!...Mircea Lucescu e un antrenor mediu...dar un om destul de nasol (cel putin asa se zice)...dar Razvan Lucescu are un dram de bun simt necaracteristic rapidistilor...probabil ca se simte frustrat...dupa ce a fost chinuit de Copos...asta e clipa lui...si probabil ca simte ca a pierdut titlul si d-asta ataca...e destul de defensiv dupa parerea mea...

oricum atata timp cat Steaua castiga pe bune...nu conteaza ce zice familia Lucescu

unde ai vazut tu bun simt la Razvan Lucescu??.chiar nu sesizezi falsitatea lui Lucescu J.R.??

Iti amintesti ca nu era deosebire intre gesturile "marelui" portar al Rapidului,Lucescu,si cele ale lui Pancu sau Maldarasanu?Tii minte ce crize a facut dupa ce a rupt Pompiliu Sotica steagul Rapidului?>Miercuri seara a injurat ca la usa cortului echipa Steaua acest "DOMN" cu bun simt caracteristic Rapidului.

Si nea Gigi cum dracu sa-ti compuna Maria Tanase sau George Enescu imn la Steaua??Poate cand te mai intalnesti tu cu Mihai Viteazu dai repede o fuga si pe la rapsozii astia dusi la propriu nea Gigi!

Si inca ceva daca te-ai gandit la Maria Ciobanu doar de dragul amintirilor,sa stii nea Gigi ca este numele ei de familie,n-are nicio(nici-o) legatura cu meseria ta!

Cantece de galerie marca Tanase:

"Frunza verde ,doua paie

La Cluj veti manca bataie!!

Si inc-o data mai Crapizi

De ciuda voi sa plezniti!!!Hop si asa si asa"

"Aseara ti-am luat un punct,lailailai...

Si tu-ti bagi unghia in gat,lailailai..."(sper sa fredoneze Dorinel Munteanu dupa meciul cu Rapid din repertoriul Mariei Tanase,posibilele imnuri ale Stelei)

4

david_steaua200620.05.2006 08:04

HAI CA ESTI CHIAR NOSTIM :lol: :lol: :lol: :lol: DOAMNE CAT AM MAI RAS :lol:

SI INTRADEVAR, JJ E DEPARTE DE ADEVAR DACA EL CHIAR CREDE CA UN IMN AL Stelei AR TREBUI SA AIBE LINIA MELODICA DUPA MARIA TANASE SAU ENESCU :!:

FORZA Steaua :!:

redandblue20.05.2006 08:08

ba da cine dracu e Lucescu asta ca eu n-am auzit de el...voi nu vedeti ca-si face reclama pe spatele Stelei...se baga si el in seama ca sa nu-l uite lumea ca in materie de fotbal sta prost rau de tot!!!

acum orice individ care vrea reclama vine si spune ceva de Steaua si imediat apare pe prima pagina a ziarelor...

Rossoblu20.05.2006 09:09

untitled7wl.png

foarte bun articolul ...

Ai uitat sa precizezi sursa !

Moderator.

i.h.u.g.20.05.2006 14:38
unde ai vazut tu bun simt la Razvan Lucescu??.chiar nu sesizezi falsitatea lui Lucescu J.R.??

Iti amintesti ca nu era deosebire intre gesturile "marelui" portar al Rapidului,Lucescu,si cele ale lui Pancu sau Maldarasanu?Tii minte ce crize a facut dupa ce a rupt Pompiliu Sotica steagul Rapidului?>Miercuri seara a injurat ca la usa cortului echipa Steaua acest "DOMN" cu bun simt caracteristic Rapidului.

uhm...ok bine nu e un monument de bun simt sau buna crestere...la momentul la care am postat...am facut o comparatie intre el si marian rada...si din comparatia aia Lucescu jr iesea chiar bine :D

«12»