Luchin cred ca va fi titular in banda pare peste Rapa desi si Cornel a avut un mic salt valoric de cand a inceput sezonul si pana acum.Si Parvulescu mi se pare ca arata mult mai bine decat in toti ani de pana acum la Steaua. Foarte probabil exista niste antrenamente specifice care ridica valoarea jucatorilor pe partea de tehnica, dribling, pase etc. Totusi Parvulescu inca nu are valoare de titular dar nici departe nu e.
Breeveld a intrat binisor si cred ca desi e extrem de nou sosit la echipa e posibil sa fie mai util decat Prepelita si mai ales Filip in mijlocul terenului.
Tosca nu cred ca are valoare de titular deci daca cumva pleaca Lato ar fi nevoie de alt jucator acolo.
Varela si Arlauskis de departe cei mai buni si constanti 2 jucatori din lotul nostru de pana acum.
Chipciu inca mai are de lucrat la jocul colectiv. A ramas cam singurul care tine de minge mai mult decat trebuie, pierde multe mingi incercand mereu patrunderi solitare etc. Dar ca si valoare, determinare, ambitie este de departe printre primii din club.
Keseru desi e un membru important al echipei eu spun ca are nevoie de concurenta. Sa nu mai spun ca in functie de adversar e foarte posibil sa ai nevoie cateodata de un varf adevarat de careu. Varf care la noi nu exista momentan.
Sunt extrem de curios sa vad echipa cu bulgarii. Costel Galca aproape sigur cred ca ar fi inceput fara Keseru. Cred ca ar fi o mica nedreptate daca dupa 6 goluri nu il bagi titular, dar vom vedea. Aproape sigur eu cred ca Galca ar fi inceput cu Sanmartean + 1 inchizator, Popa, Stanciu, Tanase si Chipciu in atac.
Per total proportiile scorului de azi nu ma entuziasmeaza prea tare, pt ca am intalnit o echipa atipica. O echipa care din min 1 pana in min 90 a jucat la fel de avantat. Practic 2 filozofii identice unde diferenta a fost facuta de valoarea jucatorilor.
Ai punctat perfect in toate "compartimentele". Felicitari echipei, care la prima vedere parea incropita de nevoie. Cateva meciuri cu Sanmartean langa el si Breeveld o sa-i ia locul cu brio lui Bourceanu, seama ca profil cu Kroos, desigur pastrand proportiile.
Tosca arata ok, merita mai multe meciuri. Parvulescu incearca mereu dar ii reusesc prea putine, tot pe Tanase il vad in banda stanga. Luchin, un debut foarte bun, la fel ca si olandezul de la mijloc.
Felicitari in special lui Keseru, rar gasesti un atacant care sa fructifice majoritatea paselor, care de altfel au fost perfecte in seara asta. Apropo, nu e putin cam trist ca un jucator precum Sanmartean sa ajunga la Steaua asa de tarziu ? Culmea, si mai trist e ca nici nu prea sunt jucatori ca el in campionatul nostru.