Vineri, 15 august 2014, de la ora 21:00, pe stadionul Steaua:
Steaua - Pandurii
Meci transmis de Look TV
Steaua a dat prima lovitura Pandurilor reusind in extenso transferul mijlocasului Breeveld.
A doua lovitura Pandurilor le-a dat-o destinul. Astfel in 3 etape a reusit sa stranga in clasament doar doua puncte. Din 2 egaluri si un meci pierdut. Grigoras nu intelege unde greseste echipa si e disperat. Locul pe care-l ocupa Pandurii, 13, e primul loc retrogradabil.
Steaua n-a stralucit la Cluj, in etapa precedenta. Tanase a marcat un gol dintr-un lob peste Felgueiras, apoi Steaua s-a multumit sa paseze la infinit mai ales in repriza a doua si sa nu atace poarta. Un meci urat in care am avut surpriza sa observ ca Iancu dupa ce a pierdut mingea, nu a mai alergat sa o recupereze.
Mi se pare cel putin ciudat ca Steaua nu a putut sa se mobilizeze mai mult si sa marcheze, dar recunosc ca si pressing-ul echipei din Cluj, a fost agresiv.
Pandurii isi vor pune poate in gand, sa-si redreseze situatia din clasament in fata echipei campioane. Personal nu cred ca vor reusi.
Steaua trebuie sa exerseze un-doiurile in fata apararii adverse si suturile la poarta.
Va fi un meci interesant de vazut. Se va duce Steaua la 12 puncte sau il va obtine Pandurii pe al treilea.
Ramane de vazut.