FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Finala : Arsenal Londra-FC Barcelona

«12»
IL_Diablo17.05.2006 19:52

GO GUNNERS GO! Arsenal joaca fantastic! Au dat gol cu un om mai putin! Si sper sa dea si Henry o boaba pe contraatac!

alex ripper17.05.2006 19:55
bai ripper dupa ce ca-s io necajit ma ma necajesti si tu...

barca cistiga UCL prin golurile lui eto'o!!!

pai is foarte sigur ca eto'o o sa dea vreo 2 goluri,numai ca or sa fie in propria poarta.

redandblue17.05.2006 19:57

bine mai ripper si marmota ce face in timpul asta???

alex ripper17.05.2006 20:00

radea de Barcelona,normal :twisted:

IL_Diablo17.05.2006 20:27

La naiba au egalat astia! Complet nemeritat! Trebuia sa fie 3-0 pt Arsenal! GO GUNNERS GO!

redandblue17.05.2006 20:28
bai ripper dupa ce ca-s io necajit ma ma necajesti si tu...

barca cistiga UCL prin golurile lui eto'o!!!

pai is foarte sigur ca eto'o o sa dea vreo 2 goluri,numai ca or sa fie in propria poarta.

forza barca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DTP-Ludacris17.05.2006 20:46

hhmm..nu pot sa spun ca Barca a fost mai buna..dar portarul asta de rezerva a lui ARSENAL...a luat golurile usor.. :roll:

***alex***17.05.2006 20:57

Poate era mai bine daca se lasa avantaj si era 1-0 pentru Barca, iar Arsenal juca in 11 oameni. Cred ca Arsenal merita prelungiri... oricum pana in minutul 75 Barca nu era cea pe care o stim, si nici macar dupa 2-1, cand plimbau mingea in aparare refuzand jocul.

Melku17.05.2006 21:04

Le-a mancat meciul in ultimul hal portarul de rezerva, doua goluri rusinoase, unul pe coltul scurt si unul printre picioare, oricum a fost un super meci.

Dj17.05.2006 21:04

campeoneee campeoneee ..

Steaua si Barcelona ... campionii!!!!!!!!1

Ionutdal17.05.2006 21:05

FORZA Barcelona

Au meritat 100 % . Bv Barca ...

Dj17.05.2006 21:05

cand revii dupa ce esti condus..meriti sa castigi..mai putin boro :D

cANAL17.05.2006 21:08

Mama ce comentatori prosti unde a atacat Barcelona mai mult ca in afara de goluri nic nu prea au avut ocazii fata de Arsenal care cu 3 oameni le-a facut varza apararea.Au dat goluri ca rrapidu din gafe de portar.Allez Henry peste Ronaldinho :D

Melku17.05.2006 21:11

Pai Barcelona a atacat dar destul de steril ea fiind blocata bine in majoritatea timpului de apararea lui Arsenal si ei au facut varza apararea Barcelonei cu 3 oameni pentru ca multi de la barca ramaneau in atac. :wink:

ManiaCU17.05.2006 21:19

Ce panarama de finala ... foarte dezamagit :roll: Ronaldinho a jucat super slab iar meciul nu a fost ceea ce asteptam :(

P.S. Despre cealalta finala nici nu vreau sa pomenesc , o mare rusine , o mare aberatie ... au fost mai multi spectatori la Steaua - CFR :lol: asta demonstreaza adevarata valoare a coloratilor :wink:

_yang17.05.2006 21:51

Barca a aratat ca si atunci cand Ronaldinho (care a vrut prea mult) nu joaca nimic poate invinge !

Motanu D17.05.2006 21:55

Adevarul e ca omul meciului a fost Valdes. Nu-l simpatizez prea mult dar el a castigat meciul !!!

Si asta spune totul despre joc si despre cine merita sa castige !

Oricum Henry l-a surclasat pe Ronaldinho.

Stryker17.05.2006 23:18

Cred ca daca Arsenal nu-l pierdea pe Lehmann ar fi castigat cupa...nu de alta dar si in zece au avut destule ocazii iar cel care l-a inlocuit pe Lehmann are pe constiinta cel putin unul dintre goluri...Pe de alta parte Henry desi a fost mai bun decat Ronaldinho a ratat o mare ocazie la 1-0 care ar fi decis probabil soarta partidei...

P.S: Cine stie...poate picam cu Arsenal in turul 3... :?

Bogdan4Steaua18.05.2006 00:14

Cei de la Arsenal sunt de admirat pentru replica extraordinara pe care au dat-o Barcelonei desi erau cu un om in minus. Eliminarea a fost meritata. Nici la lovitura libera din care Arsenal a deschis scorul nu a fost nimic. Deci arbitrajul nu a fost pro-Barcelona asa cum se zvonea.

Mi-a placut tare mult Larsson. A fost omul cu sclipirea la ambele goluri. Totul pe fondul unor greseli ale portarului de rezerva al celor de la Arsenal. Ronaldinho a vrut prea multe, insa a avut doua-trei pase interesante(una dintre ele la Bara lui Eto'o din prima repriza).

Oare vine Henry la Barca? :wink:

radooku_steaua18.05.2006 04:35

mi s-a parut un meci bunicel.... nu neaparat in teren (cu toate ca a fost si in teren) cat in tribune.... ascultam freamatul si coregrafia ultrasilor barcelonezi respectiv londonezi si ma gandeam... oare noi am fi fost la fel in finala cupei UEFA? debea azi mi-am dat seama ce performanta a putut sa rateze Steaua... poate pana acum am considerat UEFA un trofeu second - hand dar cand l-am vazut pe puyol ca ridica cupa mi s-a facut pielea gaina... referitor la castigatoare.. hmmm ma consideram fan Barcelona dar am ramas surprins ca m-am bucurat la golul lui arsenal si am privit consternat la Barcelona... poate o fi de vina cosmarul boro... poate mi s-au schimbat preferintele... dar oricum ar fi tunarii merita toate aplauzele pentru felul in care au jucat... pentru ca au creat spectacol atat cat au putut si eu zic ca omul meciului poate fi considerat kolo toure.... sper ca in curand sa ajungem si noi intr-o finala cu toate ca ce am vazut aseara nu cred ca voi vedea vreodata la meciurile din Romania...

axl2318.05.2006 07:28

a fost o finala frumoasa, felicitari arsenal dar mai multe felicitari barca! sunt de parere ca daca n-ar fi fost eliminat lehmann jocul n-ar fi fost la fel de frumos, arsenalii nu si-ar mai fi dat sufletul de la inceputul jocului.

iniesta e superb, imi aduce uneori aminte de Paraschiv. :D

mai important e ca s-a jucat fair-play, e extraordinar momentul acela in care Henry si ronaldinhio se oprisera, fiecare cu piciorul pe minge si-au izbucnit in ras.

interesant mi s-a parut momentul cand arsenalii si-au primit medaliile si apoi au trecut pe langa cupa, cei mai batrani si mai experimentati treceau pe langa ea fara s-o priveasca, cei mai tineri si cu viitorul in fata se opreau s-o priveasca, ei bine, privirile astea ale lor mi-au parut ca o promisiune, las' ca ne vedem noi la anul'!

drlv8518.05.2006 08:09

Felicitari Barcelona !

Champions League o competitie inegalabila din toate punctele de vedere.

I.N.Money18.05.2006 10:29

Desi Barca a castigat aseara,Henry a aratat ca este peste Ronaldinho momentan.

Francezul este un jucator complet pentru care apararea catalana nu a existat aseara,in schimb Ronaldinho a avut unele executii care nu ii dau bine,mai are de muncit ca sa fie cu adevarat superior.

PS: Asta e diferenta intre o finala de UCL si finala de cupa nationala.

«12»