@xray, asta cu motivarea ar fi cea mai mare problema a lotului, pe de alta parte valoric nu poti juca cu indivizi care la trecerea din postura de eterna rezerva la cea de titular jucau penibil (Iancu, Filip, Prepelita) ca si echipa. De fiecare data cand Reghe a schimbat randurile si i-a folosit pe toti in acelasi timp, Steaua a jucat catastrofal.
Practic, pana acum s-a facut un singur transfer in aceasta vara : Arlauskis. Tic-tac, tic-tac, timpul trece si iti bate maine la usa Ludogorets, Zagreb sau Red Bull Salzburg.
In legatura cu propaganda, da , exista si persoane care se ocupa cu astfel de activitati si nu ma refeream la acest site stricto sensu. Acelasi lucru se potriveste si pentru cei care momentan sunt in etapa negarii si inca trag sperante ca lucrurile astea se rezolva. Pai sigur ca se rezolva, dar cu noi investitii si cu rabdare. Daca am reusi sa schimbam liniile din mers si sa castigam si campionatul anul acesta ar fi ceva exceptional. Nu m-ar fi deranjat lipsa de rezultate datorata unei astfel de schimbari, caci face parte din viata oricarei echipe si anume sa vad ca vin 5-6 jucatori de calibrul celor care au venit prin 2011 si 2012.
O sa ma deranjeze insa profund lipsa de rezultate (care urmeaza sa vina) nu datorata schimbarii, ci lipsei de investitii.
Empyro, asa a fost mereu si va fi si la Steaua si in viata sociala! Prezentul mai negru decat trecutul si viitorul varza. 
Citeste, te rog, comentariile de pe forum cand a fost anuntat Reghe la Steaua.
Link: Reghecampf: "Voi demonstra in 2 luni ce pot!"
Redau aici 5 comentarii, luate la intamplare:
1. "Avand in vedere ca la Steaua nu exista un mediu propice performantei (interne sau/si externe), nu cred ca ne vom putea pronunta asupra valorii lui Reghecampf."
2." Ce mai vream sa fi stiut, Anamaria Prodan ce rol are? Doar cu ridicatul moralului?... In rest, o sa mai vorbim mai repede de 2 luni de la inceperea sezonului. Cu siguranta! O sa vada niste chestii dragute pe la gsp sau sport.ro ! Gigi stie"
3. "Aceleasi baliverne pe care le auzim la fiecare antrenor nou care vine,doar exprimarea e alta...Reghe viseaza frumos,deja mi-e mila de el pe cand se va trezi!..."
4. "Asta ii intrece pe toti cu laudarosenia. O sa faca rahatul bici."
5. "Pe asta nu-l apuca picatul frunzei din copac ... la cum se lauda e clara treaba pentru mine ... chiar nu pot sa-mi dau seama cine va veni dupa Reche !!!"
===========
Alt articol si acelelasi ton la comentarii.
Link: Laurentiu Reghecampf, noua Carpa a "Aluia"
Alte 5 comentarii apocaliptice de la acest articol:
1. "Deci noua componenta a conducerii tehnice
- Selectioner, antrenor principal si antrenor secund : Gee-Gee
- Bagator de seama responsabil cu prezenta pe banca la meciuri : Laurentiu Reghecampf
Primul superjucator care va fi dat afara dupa 3 meciuri : Adi Rocha
Bun asa ! Spre 24 !"
2. "eeeeeesteeeeee...super tare ...anul ce vine vom ocupa un venerabil loc 7...dar ce daca ...vom lua cupa Romaniei ...si vom salva din nou un campioanat...jucand in europa league...vai de noi"
3. "Neh ... la anu' incepe hegemonia. Ii batem pe toti si evitam retrogradarea .. pardon, castigam Europa League. Deja avem un asigurat loc in finala, ca aduce n-ea Gee Gee jucatori de 100 de milioane. Adica d-aia liberi si ieftini, normal, da' noi tre' sa credem ca a dat 100 de milioane pe ei."
4."Privesc cu incredere spre noul sezon:
-ratarea grupelor Europa League
-fara trofeu
-in functie de programul etapelor, vom putea estima cat dureaza pana se intorc Stoichita, Cartu sau Ilie Stan.
-revenire incredibila de forma pe final de retur."
5. "Si acum ce urmeaza? vin iar o gramada de la Chiajna la Steaua si se mira iar de ce nu pot castiga cu jucatori de Liga 2 care nu au castigat nimic in viata lor? Astia nici principii simple nu inteleg, daca ii consideri tinere sperante ii iei sa creasca pe langa un lot solid de campion, asa are sens dar la Steaua ii lipseste chiar lotul solid de campion ! Pe langa cine sa creasca jucatorii tineri "
========
Deci, atunci in 2012, cu lotul ala foarte bun, pe forum se vedea asa:
- lipsa investitii si de conditii pentru performanta, bani in buzunar ... etc.
- lotul 2012 era de rahat si se vor aduce numai panarame ....
- Steaua va lua locul 7 si va fi ciuca batailor ... etc.
- Reghe va fi Papusa/Carpa ciobanului si nu va apuca 2 luni.
Asta era nivelul de obiectivitate, pertinenta si expertiza cand se analiza situatia lot-antrenor-performanta.
Daca ar fi indraznit cineva sa scrie altceva, sareau "atotstiutorii" si il tavaleau: ca ori e tembel, ori e vandut ciobanului, platit de MM, propagandist al conducerii, comunist, agent KGB sau ... mai direct "behehe"!0 
Ce a urmat se stie.
Steaua cu lotul ala "de rahat" a maturat pe jos cu Liga 1 si grupa EL, a batut Ajax si Chelsea ...
Crezi ca si-a pus vreunul cenusa-n cap dupa aia? N-ai sa vezi. Unii din ei au, invariabil, acelasi discurs si acum. 
Trebuie putin realism si sa admitem ca nu se poate peste noapte sa se aduca jucatori, daca ala care trebuia sa-i aduca si-a pus picioarele la spinare cu lista cu tot si a lasat Steaua balta! E clar vina ciobanului. S-a bazat numai pe Reghe si nu a pus manager sportiv cand a intrat MM in puscarie. Dar mortul de la groapa ...
Noi putem injura la greu, dar asta nu va rezolva problema. Doar ei pot!
Inteleg ca sunt tratative pentru atacant, inchizator ...si pentru alti jucatori. Asta au confirmat public Galca si Parvulescu(Pandurii). Sa vedem si sa speram. Am spus ca si eu sunt sceptic, dar am fost sceptic si cand a venit Reghe! Nici eu nu am crezut in el. Ma rog, nu la nivelul comentariilor de mai sus. Eu nu am crezut in el ca antrenor, nu in lotul existent in 2012! M-am inselat cu Reghe si ma bucur! Bravo lui, rusine mie!
Revenind ...
Lotul actual trebuie sa faca fata acestui tur de CL, desi va fi o dubla foarte grea.
Valoric(bani) este cel mai bun lot din Liga1. Sunt si aia bani investiti, ca nu au venit gratis.
Frate, astia au batut Ajaxul. Lipsesc doar Tata, Chiriches si Rusescu, dar e Arla, Szukala si Keseru. Raul nici nu a marcat atunci, decat din 11m la departajare. Nu mai spun ca atunci erau pe teren Tatu si Nikolici. 
Steaua - Ajax 2-0
Echipa: Tatarusanu : Rapa, Gardos, Chiriches, Latovlevici - Prepelita(min. 46 Filip), Cristi Tanase(min 66 Nikolici) - Adi Popa, Tatu(min 78 Parvulescu), Chipciu - Rusescu.
Rezerve: Stanca, Szukala, Pirvulescu, Filip, Mihai Costea, Adi Rocha, Nikolic.
Ce mijloc a avut meciul ala? Prepelita/Filip-Tanase, apoi l-a trecut pe Raul si pe Nikolici varf. Si s-au descurcat.
Acum va fi:
Arlauskis - Varela(Rapa), Szukala, Gardos, Latovlevici - Sanmartean, Prepelita(Filip) - Adi Popa, Stanciu, Tanase - Chipciu (Keseru)
Sincer, Galca nu are scuza daca nu trece de turul asta. Chiar ar fi jenant sa invoce "lotul". Sunt si rodati, nu adunati acum cu arcanul.
Ok, am mai spus, nu are cu ce sa lupte pe 4 fronturi, daca apar accidentari, suspendari etc.
Asta e problema care trebuie sa o rezolve urgent ciobanul, iar Galca sa-i antreneze si sa-i motiveze! Evident, e doar o opinie! Nu un adevar absolut!

PS
Supercupa nu a pierdut-o din lipsa investitiilor. Filip a marcat cu Ajax, dar a ratat cu Astra. Shit happens!
Si daca veneau "intarituri" acum 1-2 saptamani, nici nu se dezmeticeau cu ce se mananca Steaua, dar sa joace finala.