Batem Sportu si suntem campioni ![]()
Batem Sportu si suntem campioni ![]()
Din pacate suntem la mana, sau mai bine zis la piciorul, Sportului.Meciul cu sportul va fi cel decisiv.Si de asemenea cred ca daca Rapidul bate pe National in cupa, atunci iau piciorul de pe acceleratie si poate va fi bine si pt noi.Dar important este sa jucam noi bine cu sportul.Adevarul este ca sportul joaca bine al naibii.Sa speram ca vor fi complexati in fata noastra.
@Sexystelista
Momentan nu suntem la mana nimanui. Totul depinde de noi...
De ce ti se pare ca Sportul joaca al naibii de bine?
Pentru ca eu i-am urmarit in meciurile pe care le-au avut si sunt foarte motivati baietii.Mie una imi place cum joaca.Au un atac de milioane, si nici cu mijlocasii nu stau rau.Varga face ravagii, Mazilu la fel.Sunt buni tocmai pt ca au jucatori dornici sa se afirme.
Dar nu au experienta,iar acest lucru este vital in lupta pentru titlu..
Cateodata este nevoie doar de putina ambitie si nu neaparat de experienta.Au dovedit ca pot prin faptul ca sunt liderii returului.Si ce meciuri spectaculoase au avut!!!Nu e bine sa-i privim de sus, ca acest lucru se poate intoarce impotriva noastra.Trebuie sa jucam cu ei ca si cum am juca cu Rapidul sau cu Dinamo.Ba chiar mai bine!
meci foarte greu cu sportul.trebuie sa umplem tribunele si sa-i incurajam pe baieti nonstop.
daca castigam acest meci => 23 e al nostru.
pe stadion..cu totii pe stadion!
lupta Steaua!
Sa fim cat mai multi cu Sportu
Asta e important!
Eu asa cred ca o sa se intample:
sportul-Steaua X
CFR-rapid 1
Steaua 56, sportul 54, rapid 53.
etapa urmatoare:
Steaua-Jiul 1
Rapid-Sportul 1
Steaua 59,rapid 56, sportul 54.
ultima etapa:
Vaslui-Steaua X/2
sportul-gloria X/1
Jiul-Rapid 1,X,2...nu va mai conta pentru noi
Steaua 60/62, rapid 56/57/59 , sportul 55/57
SPRE 23 SI UEFA CL :arrow:
batem sportul = luam campionatul!
nu batem sportul = jucam in UEFA la anul!!!
Cateodata este nevoie doar de putina ambitie si nu neaparat de experienta.Au dovedit ca pot prin faptul ca sunt liderii returului.Si ce meciuri spectaculoase au avut!!!Nu e bine sa-i privim de sus, ca acest lucru se poate intoarce impotriva noastra.Trebuie sa jucam cu ei ca si cum am juca cu Rapidul sau cu Dinamo.Ba chiar mai bine!
Sunt liderii returului dar inca nu au jucat cu nici una dintre cele doua echipe care au ajuns departe in UEFA .
Poti sa ai ambitie cata vrei daca cel din fata ta are experienta meciurilor importante in care si-a confirmat valoarea. Ambitie au avut si cei de la CFR Cluj. Ambitie au toti cand joaca impotriva Stelei. dar nu e suficient. Plus ca presiunea e foarte mare pentru ei. Daca pierd cu Steaua (si asa va fi!) toata munca din retur va fi uitata.
forever_steaua,nu esti un pic off topic dulceata ?
Of of of...
@Virgil ![]()
Doar putin off topic. Pt ca vorbeam despre meciul care va decide daca Steaua mai are sanse la titlu. Si consider eu, ca datorita experientei acumulate in meciurile din Cupa UEFA, Steaua pastreaza prima sansa la titlu.
PS: promit sa incerc sa ma abtin data viitoare. :lol:
Steaua daca bate pe Sportul face 58 de puncte, daca rapid face egal la CFR face 54 de puncte. Iar noi apoi avem acasa cu Jiul si o victorie ne face campioni inainte de ultima etapa. Eu pe scenariul asta merg.
Merge sa facem si 4 puncte in urmatoarele 2 meciuri,facand egal in Regie,iar Giulestenii sa faca si ei la randul 2 remize in meciul cu CFR si Sportul.
Daca Rapid nu batem la Cluj,eu zic ca suntem campioni,indiferent de ce facem cu studentii.E destul de greu ca acestia sa castige in Giulesti.
:evil: >>.Eu zic ca facem 9 puncte din tot atatea posibile,asa vad eu lucrurile,echipa si-a mai revenit si nu cred ca le va sta cineva in cale , mai ales sportul sau vasluiul,cu moldovenii avem de impartit o polita din tur,asa ca titlul e la noi in curte....pe jumatate :lol: >>>> :twisted:
Bine,asta e varianta pe care toti o vrem,3 victorii pe linie,nicio emotie ![]()
Imi e frica sa nu avem soarta lui Basel . care dupa ce a fost eliminata de Middlesbrough dupa 3-0 scor general ...cu 4-3 a pierdut si campionatul in minutul 94 8O 8O .
am avut o data soarta lui Basel...cred ca ne-am saturat ![]()
Bine,asta e varianta pe care toti o vrem,3 victorii pe linie,nicio emotie![]()
ar fi frumos fara nici o emotie, dar ce emotii ne aduce fiecare meci pana la final ca sa avem victorie in el numai noi stim.... :lol: :lol: :lol:
Sansele depind numai de noi si asta e important...
Noi sa batem si restul sa faca ce o vrea... ma intreb cum va juca Steaua la Sportul cu Iacob varf...?
Cum juca de obicei in meciurile din deplasare.Plasament bun,creator de culoare pentru suturile altora si de multe ori goluri.Asta e adevaratul Iacob.Calificativ : bine.

Din pacate in retur doar cam asta face,bine cat a jucat,creaza culoare pentru altii.. :? ,rolul lui trebuie sa fie de marcator,nu de pasator,ca din acestia avem destui. :?
nu de pasator,ca din acestia avem destui. :?
Adica Radoi. Pentru ca in afara lui toata lumea paseaza numai in spate si in lateral. Sau bubuie mingea pe varfuri.
@rapidista
Si... te-ai trezit de curand? :lol: :lol:
Du-te invartindu-te inapoi la milogi.ro :twisted:
Nici milogindu-se sau cerand pomana nu au reusit sa castige... Dar apoi fara artificii de genu'...
Atata timp cat matematica ne da sanse la titlu avem datoria sa luptam pentru el. Suna aiurea dar e un adevar.
Altfel, daca nu luptam, nu numai ca nu meritam acest titlu dar nu vom avea nici o sansa sa luam un alt titlu in viitor.