FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FRF interzice primele.

«12»
radooku_steaua16.05.2006 20:35

don corleone si nea nasu' se cred mai presus de orice si daca lor li se pune pata schimba legea, dau decrete, influenteaza lumea si se voteaza legea ca in congresul al XV. devine cam jenanta institutia asta care se numeste FRF si care cica apara interesele fotbalului. traiasca casa lu nea nasu care s-a ridicat pe banii nationalei....

felix4you200224.05.2006 05:34
Sau altfel zis, moral sau nu, gestul de a recompesa adversarii pentru un joc corect nu este interzis de lege !

Atat vreme insa cat legea nu permite explicit acest lucru ma tem ca initiativa FRF / LPF nu poate fi atacata...

dar de ce sa fie atacata ?

daca vrem cu adevarat sa nu mai fim contestati atunci cind cistigam campionatul, trebuie sa-l cistigam orice piedici ni s-ar pune. s-a ajuns la aceasta situatie (cu prime adversarilor rapidului) datorita sincopelor din anumite meciuri, din cauza anumitor formatii care practica antifotbal si din cauza unor arbitraje potrivnice. daca vrem sa demonstram ca sintem cu adevarat valorosi, trebuie sa facem ca aceste inconveniente sa nu influenteze rezultatele Stelei.

Minimus24.05.2006 05:41

Sincer sa fiu eu am impresia ca tot acest "scandal" al primelor pt adversarele adversarelor noastre a aparut pentru ca, probabil, Becali ofera mai multi bani sa se joace corect decat ofera aia sa lase meciu ...

Trasa de par parerea , da ... prea a iesit cu scandal mare dintr-o data ... se ridica semne de intrebare mari de tot ...

Raul mare ar fi fost daca Becali ar fi alergat dupa jucatorii bistritei inainte de meciul cu noi !!! si nu dupa!!!

Si da TOTI ne dorim ca Steaua sa nu aibe nevoie de astfel de mijloace ... din pacate Serea ne-a aratat ca poti sa fii oricat de bun pe teren , daca comanda a venit sa NU , apai NU este... :(

korynna24.05.2006 11:45

eu am murit de ras cand l-am vazut pe GG la stiri alergand dupa autocarul celor de la Gloria! :lol: cred k a facut asta si k o ironie la adresa celor care obisnuiesc sa ofere mici atentii jucatorilor dar pe ascuns!a aratat k el o face pe fata si asa cred k s-au ofticat destui cand l-au vazut!el nu e asa de "subtil" k altii :D chiar m-am amuzat la faza asta cu toate k unii zic k ne-am facut de ras!cati nu ar vrea sa il vada pe GG alergand cu bani dupa ei? :lol:

Sexystelista24.05.2006 12:52

Eu cred ca omul asta are foarte mult curaj!cel putin are bunul simt sa faca lucrurile la veddre...Pt ca sunt multi care fac aceeasi treaba doar ca nu o fac publica.Si de ce nu?Doar decat sa faca rapidul pe la spate manarii, mai bine faci tu ceva in privinta asta!!In fond incurajezi jucarea unui joc cinstit!Nu e mita!

Lexus24.05.2006 13:06

Nu Sthiu ce sa zic! Sper sa luam campionatul iar apoi sa intram in Grupele Champions League!

c.ronaldo1703.01.2007 15:58

cica Jiji iar vrea sa faca de-astea din retur... :lol:

radooku_steaua05.01.2007 20:00

in loc sa cumpere jucatori .. da bani la adversari :|

«12»