FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ionica Serea, o victima sau un corupt?

«12»
***alex***12.05.2006 06:42

Ziceam ca ar fi bine sa nu-l mai puna la meciuri cu miza. Etapa aceasta un exemplu ar fi Poli Iasi - Jiul. Dar bineinteles ca acest sezon s-a incheiat pentru el.

Virgil12.05.2006 06:46

In mod sigur pentru el s-au incheiat toate sezoanele de divizia A.

Ar fi o mare greseala sa lasi "criminalul" in libertate.Mai ales ca e deja la inceput de serie : Dinamo-National,Gloria-Steaua.

Nimeni nu mai doreste "crime".

vlad7512.05.2006 06:58

Eu raman la convingerea ca ponderea cea mai mare in "prestatia de exceptie" pe care a avut-o Serea la Bistrita o are Netoiu!nu cred ca Serea este strain de afacerile pe care le are Netoiu in Focsani cu Vincon.Nu cred ca a fost mana Rapidului,pentru ca Rapid miza mai mult pe relatiile de prietenie cu Gloria decat pe arbitrii care sunt punctul forte ai lui Dinamo!

BandiT12.05.2006 07:05

deci daca nu e corupt inseamna ca e un mare prost...sa furi in halul asta pe gratis...mare prost ar trebui sa fii.

dar aici e alta problema: serea a dezavantajat pe rand mai multe echipe , DAR ACEST SEREA NU A GRESIT NICIODATA IMPOTRIVA LUI Dinamo !

asta este.

e un arbitru slabutz , de divizia c...care nu a gresit impotriva lui Dinamo.

un dinamovist.

ca e dinamovist pentru. bani , sau santajat de netoiu sau de altii , nu stim...dar e prodinamo.

sa arbitreze in div. c pana la pensie...

daca ar macelari si pe Dinamo intr-un meci parca l-as ierta...

dar asta ar insemna sa mai arbitreze in div.A ...

Bogdan4Steaua12.05.2006 07:51

Serea ar trebui sa nu mai arbitreze. Punct. Nici la meciuri de genul Otelul-Poli Iasi. Nu sunt deacord cu aceasta atitudine de genul: poate fura alte echipe dar pe noi nu. Furtul ar trebui sa dispara din arbitrajul romanesc definitiv. Valabil pentru toate echipele(inclusiv cele mici). Nimanui nu ii convine sa fie furat. Trebuie sa respectam munca jucatorilor unei echipe, oricare ar fi aceasta. Este groaznic sa te pregatesti pentru un meci zile intregi si un nenorocit de arbitru sa iti spulbere toate sperantele cu zambetul pe buze. Pentru unele echipe, ramanerea in prima divizie poate atarna de o astfel de eroare de arbitraj.

Sigur, nu spune nimeni ca arbitri nu pot gresi. Este pana la urma omeneste. Insa nu poti gresi mereu in favoarea uneia dintre echipe.

korynna12.05.2006 12:44
Care dintre voi nu s-ar corupe pe bani ? Toti avem pretul nostru.

o fi cum spui tu,dar o faci cu cap,nu k idiotul asta care dupa ce k a mai fost prins o data mai face si a doua oara si nu oricum,chiar pe fata si la un meci important!datoria lui e sa arbitreze corect indiferent de echipa cu care tine si sa nu ia mita,nu cred k le-a indeplinit pe nici una din cele 2!si nu se pune problema care din noi nu s-ar corupe k eu nu mi-am ales sa fiu arbitru si nici nu as face-o dak as sti k nu sunt in stare!si-a asumat nise responsabilitati odata cu meseria asta!

alexis14.05.2006 09:16

eu sunt din focsani.haideti sa va spun ceva,serea este stelist.(asta o stiu toti focsanenii care il cunosc asa cat de cat).la acest meci a gresit,dar sa nu uitam ca ofsaidul nu l-a dat asistentul,iar la penalty era exact in dreptul jucatorilor,iar asistentul care avea o vizibilitate mai buna a fazei putea interveni el.desigur, a ajutat pe Dinamo cu FC National,dar eu va spun(si nu incerc sa-l scuz,pt ca nu am de ce)ca omu acesta e printre cei mai cinstiti.si este stelist.pe de alta parte,daca doamne fereste nu luam anul asta titlul,cred ca il rup in bataie daca il prind prin oras...:D

I.N.Money14.05.2006 09:35

Nu aveam nevoie ca el sa fie Stelist,aveam nevoie ca el sa fie impartial si sa decida corect,nu sa faca ceea ce a facut.

Alt arbitru despre care se zice ca e stelist,Salomir,a gresit si el de multe ori in defavoarea noastra si tot s-a facut scandal ca a luat bani si etc.

Desi cu riscu ca o iau pe urmele lui JJ,arbitrii sa fie corecti cu noi,atat,de restu nu ne intereseaza.

Ionut_stelistu14.05.2006 09:38

nu cred ca l-a platit rapidul...poa` Dinamo ca ei au mai avut o experienta:Dinamo-National da`.....mare prost e serea

nu se gandeste la cariera lui :DD

IONUTZ-CIPRIAN14.05.2006 09:41

:evil: >>>>AAAAAAA......care cariera?>>> :twisted:

Ionut_stelistu14.05.2006 09:43

aaa ai dreptate

cred ca si-a incheiat cariera

1on15.05.2006 11:19

Mie chiar imi pare rau de el. Era printre cei mai buni arbitri din tara pana inainte de Dinamo-FC National cand a facut prostia sa intre in cotetul cainilor. Pacat. Dar prostia se plateste.

Virgil15.05.2006 11:21

Si mie imi pare rau de el.Nici acum nu m-am oprit din plâns. :lol:

1on15.05.2006 11:24

Eu sunt din Focsani si este cred ca primul arbitru focsanean purtator de ecuson fifa. De asta imi pare rau.

Virgil15.05.2006 11:30

Te cred.Dar sa stii ca mie nu mi-ar parea rau daca un arbitru bucurestean,care a facut praf un meci cu o miza atat de mare,ar fi fost suspendat pana la sfarsitul sezonului.

Mie mai mila imi e de Steaua ca a pierdut 3 puncte pe care le merita.

Iti dai seama unde am fi fost acum cu punctele alea si cu alte 3 puncte de la Bacau ? Am fi avut 58 si adio emotii pana in final.Am fi fost aproape virtuali castigatori ai campionatului.

1on15.05.2006 11:51

Cati arbitri a avut Bucurestiul in ultimii ani in Divizia A si cati a avut Focsaniul? Focsaniul a avut 2: Ionica Serea si Marius Martis. Dar si mie mi-e mai mila de Steaua.

Motanu D15.05.2006 12:40

Asa pot sa invoc si eu ca Iasiul a avut (si inca mai are) un arbitru. Partea "proasta" e ca Helesteanu nu e hot ci mai degraba incompetent !

«12»