Meciul de la Bistrita ne-a facut probabil pe multi dintre noi sa ne smulgem parul din cap.Echipa nu a jucat perfect dar arbitrajul a viciat clar rezultatul. Ionica Serea o mai daduse in bara la un meci al dinamovistilor cu FC National. 2 penaltiuri false pt caini, 2 eliminari la bancari aiurite si Dinamo era in finala cupei. Acelasi arbitru a nenorocit meciul de la Bistrita si a fost retrogradat in c. Ziarul ingrat prosport a publicat un interviu amplu cu Serea... omul care poate ne-a luat titlul 23.
PRO: Arbitrul locuieste intr-un apartament de trei camere, la etajul trei, intr-un bloc din cartierul Renel-Piața. Dupã ce am sunat la usa, Ionica ne-a invitat inauntru la o cafea cu o singura conditie: sa nu facem poze. "Inca nu s-a demonstrat ca sunt infractor", spune el si o lacrima i se scurge pe obraz
Observati tonul folosit de prosport. O lacrima i se scurge... emotionant. Parca ar fi ajuns la o inmormantare. In fond, serea a furat pe Steaua. Noi de ce am fi tristi oricum suntem anti Steaua. Banuiesc ca asa gandesc prietenii nostri.
SEREA: Cele mai drastice mãsuri în arbitrajul românesc s-au luat cu Ionicã Serea. Parcã nimeni nu mai greșește... S-au pus pe mine sã mã termine. Sunt singur și nu știu pe unde sã o apuc.
(plânge)
SEREA: Nici mama nu mai are încredere în mine. A citit ziarele și crede cã sunt hoț. ªi soția cu care dorm în pat de 12 ani este suspicioasã. Este grav de tot. Mama care mi-a dat viațã nu mai crede cã sunt cinstit. Mi-a zis cã m-am luat dupã Gigi Nețoiu și uite unde am ajuns... Incredibil! Soția și copilul înclinã sã-i creadã pe ziariști și pe oamenii din fotbal. Vreau sã mã omor! Acesta este gândul care mã obsedeazã.
Intregul articol incearca sa aduca in fata opiniei publice spiritul uman al lui Ionica Serea. Ma intreb ce s-ar fi intamplat pana acum cu el daca ar fi ajutat Steaua cu acele decizii. Ar fi fost desfintat. Dar poate ca eu gresesc si initiativa ziarului este una laudabila. Poate ca lacrimile lui Serea sunt adevarate, sincere. Eu am indoieli in a fi emotionat de acest articol. In fond pana si mama lui il acuza de legaturi cu Gigi Netoiu. Sincer sau corupt? Conteaza lacrimile lui pt noi? Sau lacrimile noastre sunt mai importante...?