FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ionica Serea, o victima sau un corupt?

«12»
IL_Diablo11.05.2006 17:45

Meciul de la Bistrita ne-a facut probabil pe multi dintre noi sa ne smulgem parul din cap.Echipa nu a jucat perfect dar arbitrajul a viciat clar rezultatul. Ionica Serea o mai daduse in bara la un meci al dinamovistilor cu FC National. 2 penaltiuri false pt caini, 2 eliminari la bancari aiurite si Dinamo era in finala cupei. Acelasi arbitru a nenorocit meciul de la Bistrita si a fost retrogradat in c. Ziarul ingrat prosport a publicat un interviu amplu cu Serea... omul care poate ne-a luat titlul 23.

PRO: Arbitrul locuieste intr-un apartament de trei camere, la etajul trei, intr-un bloc din cartierul Renel-Piața. Dupã ce am sunat la usa, Ionica ne-a invitat inauntru la o cafea cu o singura conditie: sa nu facem poze. "Inca nu s-a demonstrat ca sunt infractor", spune el si o lacrima i se scurge pe obraz

Observati tonul folosit de prosport. O lacrima i se scurge... emotionant. Parca ar fi ajuns la o inmormantare. In fond, serea a furat pe Steaua. Noi de ce am fi tristi oricum suntem anti Steaua. Banuiesc ca asa gandesc prietenii nostri.

SEREA: Cele mai drastice mãsuri în arbitrajul românesc s-au luat cu Ionicã Serea. Parcã nimeni nu mai greșește... S-au pus pe mine sã mã termine. Sunt singur și nu știu pe unde sã o apuc.

(plânge)

SEREA: Nici mama nu mai are încredere în mine. A citit ziarele și crede cã sunt hoț. ªi soția cu care dorm în pat de 12 ani este suspicioasã. Este grav de tot. Mama care mi-a dat viațã nu mai crede cã sunt cinstit. Mi-a zis cã m-am luat dupã Gigi Nețoiu și uite unde am ajuns... Incredibil! Soția și copilul înclinã sã-i creadã pe ziariști și pe oamenii din fotbal. Vreau sã mã omor! Acesta este gândul care mã obsedeazã.

Intregul articol incearca sa aduca in fata opiniei publice spiritul uman al lui Ionica Serea. Ma intreb ce s-ar fi intamplat pana acum cu el daca ar fi ajutat Steaua cu acele decizii. Ar fi fost desfintat. Dar poate ca eu gresesc si initiativa ziarului este una laudabila. Poate ca lacrimile lui Serea sunt adevarate, sincere. Eu am indoieli in a fi emotionat de acest articol. In fond pana si mama lui il acuza de legaturi cu Gigi Netoiu. Sincer sau corupt? Conteaza lacrimile lui pt noi? Sau lacrimile noastre sunt mai importante...?

redandblue11.05.2006 17:47
Vreau sã mã omor! Acesta este gândul care mã obsedeazã.

da-i bataie domnu serea ce mai astepti...ca bani de o luminare om gasi noi prin buzunare...

victima in nici un caz nu e...ci e arbitrul de casa al lui Dinamo...

forever_STEAUA11.05.2006 17:51

serica, esti PENIBIL!!!

[...]În ultima lunã nu am avut bani sã-mi plãtesc toate datoriile la stat.[...]

Sa vezi ce datorii ai avea daca ar trebui sa platesti impozit si pe banii luati pentru meciul Stelei.

[...]Nici telefoanele nu mi le-am plãtit[...]

Vinde-ti masina si o sa poti plati facturile de telefon, si ale tale si ale lui nesimtoiu. Prietenul la nevoie se cunoaste...

[...]Soția și copilul înclinã sã-i creadã pe ziariști și pe oamenii din fotbal.[...]

Stiu ei ceva... ca doar te cunosc cel mai bine.

[...]Oare s-a întrebat cineva de ce n-am dat penalty la o fazã atît de clarã, cum a fost cea cînd Nicolițã e tras de șort? N-am vãzut, oameni buni, cã doar nu eram tîmpit sã nu fluier 11metri!.[...]

Omule, da tu unde te uitai? Ca doar acolo era si mingea. Si erai la cativa metri. Oricum, sa trecem peste asta. Dar gestul lui Albut nu l-ai vazut? Dar semnul arbitrului care ti-a spus sa arati galben nu l-ai vazut? Dar celalat penalty nu l-ai vazut? Atunci spune-ne si noua ce ai vazut... Asa ca sa nu murim prosti...

[...]Ieri, la finalul dialogului cu reporterii Gazetei, Serea a rugat-o pe soția sa pe un ton extrem de nervos sã-i aducã geanta cu echipament. ªi-a luat ghetele, dupã care le-a aruncat lîngã ușã. "Te mai întorci acasã?", l-a întrebat soția. "Mã întorc, femeie, normal cã mã întorc, unde dracu sã mã mai duc? Vin înapoi acasã, cã am un copil de crescut și nu-l pot lãsa așa", i-a rãspuns Serea[...]

Vreau sã mã omor! Acesta este gândul care mã obsedeazã. [...]

Pai acuma ce faci? Te omori sau iti cresti copilul? Sa stim si noi...

[...]Minciunã printre lacrimi

La un moment dat, Serea a spus printre suspine cã "dupã ce am pãțit anul trecut la Dinamo - FC Național, n-am mai citit nici un ziar. Eu, care le rodeam din scoarțã în scoarțã înainte. Nu mai vreau sã vãd cum sînt fãcut hoț, pungaș. Dar degeaba, cã mã sunã prietenii și îmi spun ce se scrie. De exemplu, azi de dimineațã am aflat cã Gigi Becali a zis cã am luat banii de la Copos". În ciuda celor spuse de "centralul" focșãnean, pe caloriferul din bucãtãrie stãtea un teanc de ziare de sport, care avea deasupra Gazeta Sporturilor din data de 1 mai.[...]

cu.e.d.

PS: Exista o vorba : decat sa planga mama mea, mai bine sa planga mama lui... Si ca sa iti raspund: lacrimile noastre sunt infinit mai importante decat ale lui... Pe noi ne-a durut ce a patit echipa pe care o iubim, pe el l-a durut in cot de noi. Fix acolo ma doare si pe mine de lacrimile lui...

PS2: cred ca ar trebui sa nu se mai uite la telenovele... l-au zapacit de tot.

PS3: Parafrazandu-l pe unul dintre moderatori: individul asta nu merita sa i se acorde atata atentie

DTP-Ludacris11.05.2006 17:59
Mama care mi-a dat viațã nu mai crede cã sunt cinstit. Mi-a zis cã m-am luat dupã Gigi Nețoiu și uite unde am ajuns... Incredibil! Soția și copilul înclinã sã-i creadã pe ziariști și pe oamenii din fotbal. Vreau sã mã omor! Acesta este gândul care mã obsedeazã.

C O R U P T ...in prima repriza a arbitrat binisor...dupa pauza s-a intamplat ceva cu el.. :roll:

alex_Ra211.05.2006 18:03

:o :o :o :o :o : CORUPT! ce declaratie penibila...eu mi-am dat seama dupa modul in care vorbeste ca ii un om prost(la modul serios), teatru ce face el acuma...

stella11.05.2006 18:24

totul nu e decat o vrajala ieftina... astia incearca iar sa-l "spele" dar ar face bine sa renunte la idee pt ca l-au mai reabilitat o data (vezi meciu FC National - dimano) si iar a comis-o... daca iar il spala astia o sa mai distruga si alte meciuri... acest serea este un personaj periculos

Motanu D11.05.2006 18:25

Serea este un poate corupt si sigur o victima a unui sistem corupt.

Poate ca nu a primit nici un leu pentru meciurile alea, poate ca a fost santajat de militienii de la Dinamo, sau mai stiu eu ce interlopi care graviteaza prin jurul acelui club !

Putem sa-l impuscam pe Serea. Sistemul, COOPERATIVA, va crea intotdeauna un altul.

korynna11.05.2006 18:36

stiam k a fost retrogradat in C.l-au adus cumva iar in A sau era vb de meciul ala cu Dinamo-national?

IL_Diablo11.05.2006 18:45

Acum l-au retrogradat in C. Iar la vara se poate sa-l rada de tot. Eu ma indoiesc. Cred ca va fi iertat.

Ayrton11.05.2006 19:06
Putem sa-l impuscam pe Serea. Sistemul, COOPERATIVA, va crea intotdeauna un altul.

Ai pus punctul pe i !! Serea nu este decat un pion! Capii trebuie gasiti si trasi la raspundere, dar asta nu se va intampla niciodata...

spre_2411.05.2006 19:07

io zik koruptie clar ! e prea mult ca sa fie victima...2 penalti..gol anulat...e klar!

antonika11.05.2006 19:23

coruptie clara....

-3 penaltiuri.....

-gol anulat

-rosu lu Ghionea ne meritat

Ionicaaaa... omoarate pana nu venim dupa tine!!!

Bogdan4Steaua11.05.2006 19:27

Acest arbitru nu mai poate fi crezut. Si-a facut-o cu mana lui. Acum culege ceea ce a semanat. Sa speram ca persoanele care il vor judeca nu vor ceda la acest teatru ieftin. Nu poti sa furi in ultimul hal in trei meciuri diferite si sa mai scapi basma curata. Acest arbitru nu trebuia reabilitat dupa furtul ordinar din meciul Dinamo-FC National. Sper sa fie ultima data cand Serea va mai arbitra in Divizia A. Eu unul nu ii doresc raul, dar sper sa nu mai arbitreze in viata lui la nivel inalt. Sa ramana in Divizia C sau sa se lase.

I.N.Money11.05.2006 20:11

Daca era la prima abatere mai ziceam,insa deja este al treilea meci facut zob de el.

Ajunge,cred ca acest Serea trebuie dat exemplu si sa fie suspendat pe viata poate asa inceteaza coruptia din arbitraj,dar este in stare seful CCA sa decida asa ceva? :?

Ionutdal11.05.2006 23:33

Daca '' saracul '' este dinamovist ce sa ii facem , sper sa nu mai arbitreze in viata lui un meci de fotbal sa se apuce de alceva ex : de spalat masinile lui Borcea si netoiu...

danciu1912.05.2006 00:09

O victima a tarii in care traim!

Bogdan4Steaua12.05.2006 01:45

Gresit! Este o victima a propriului caracter.

korynna12.05.2006 04:42

cum sa poata fi numit victima?k nu a vazut 3 penaltyuri pt k "se uita in alta parte"?k a anulat un gol degeaba?k am pierdut puncte pretioase din cauza lui?pt k este un corupt?explica-mi si mie cum poate fi el victima?sau te-a impresionat felul in care presa a pus problema?

waste12.05.2006 05:07

Un bagabont, o hahalera, o zdreanta. :roll:

flo220312.05.2006 05:53
cum sa poata fi numit victima?ca nu a vazut 3 penaltyuri pt ca "se uita in alta parte"?ca a anulat un gol degeaba?ca am pierdut puncte pretioase din cauza lui?pt ca este un corupt?explica-mi si mie cum poate fi el victima?sau te-a impresionat felul in care presa a pus problema?

si pana la urma nu asta este job-ul lui, sa se plaseze cat mai bine ca sa VADA?

danmlx12.05.2006 06:18
cum sa poata fi numit victima?ca nu a vazut 3 penaltyuri pt ca "se uita in alta parte"?ca a anulat un gol degeaba?ca am pierdut puncte pretioase din cauza lui?pt ca este un corupt?explica-mi si mie cum poate fi el victima?sau te-a impresionat felul in care presa a pus problema?

si pana la urma nu asta este job-ul lui, sa se plaseze cat mai bine ca sa VADA?

Care dintre voi nu s-ar corupe pe bani ? Toti avem pretul nostru.

Virgil12.05.2006 06:29

Nu s-a dovedit ca a fost corupt,deci nu putem merge pe intelegere,pe incercari de a-l apara.

Daca s-ar dovedi,cu atat mai mult as fi pentru excluderea lui din randul arbitrilor.

Oricine greseste,dar in acest meci tendinta a fost extrem de clara : sa nu castige Steaua si sa nu scape in castigator.

Ziarele aveau nevoie de suspans ca sa se vanda,conducatorii celorlalte 3 echipe din frunte aveau nevoie de speranta...Si Serea,generos cum il stim de la meciul Dinamo-National,nu a stat mult pe ganduri.

***alex***12.05.2006 06:35

Daca Serea nu va mai arbitra meciurile echipelor aflate in lupta pentru titlu anul acesta si in urmatorii ani, eu nu am nimic impotriva ca el sa arbitreze. De restul echipelor nu ma intereseaza, cu ce ma afecteaza ca de exemplu la un meci Otelul - Jiul de exemplu nu a dat un 11m?

sorin_77712.05.2006 06:39

SEREA E UN CRIMINAL AL FOTBALULUI!!!

Virgil12.05.2006 06:40

@***Alex***

Stii zicala aia ? Cine fura azi un ou,maine va fura un bou.I se potriveste perfect lui Serea.Pana sa ajunga sa fure Nationalul si Steaua,a furat echipele mici.Azi n-a dat un penalty la Otelul-Jiul,maine a anulat un gol...Daca ar fi fost pus la punct de atunci de cand a furat oul,astazi nu ar fi ajuns sa fure boul.

Oul si boul fiind mita,mai mica sau mai mare, pe care probabil a incasat-o pentru "serviciile" aduse.

«12»