Daca va intereseaza ce zice nea Boroi, va citez din Gazeta digitala de astazi:
1. E nemultumit ca in noua lege a sportului cluburile departamentale gen Steaua, Dinamo sau Rapid nu vor beneficia de finantari din partea autoritatilor locale.
2. Surse de venit ale CSA-ului: transferuri de la bugetul de stat prin intermediul MAPN (34 milioane de lei anul trecut) si venituri proprii (1 milion de euro).
3. Echipa de fotbal platea 24.000 de euro + TVA pentru fiecare meci jucat pe Ghencea. CSA se mai finanta si prin inchirierea altor spatii, de genul bazinului de inot.
4. CSA are aproximativ 1000 de sportivi legitimati, din care 200 sunt angajati in cadrul clubului. "Un sportiv angajat militar la Steaua castiga mai bine decat un sportiv civil angajat la un club civil". Veniturile superioare se datoreaza, in principal, gradului militar "care se plateste".
5. Asupra jocurilor Europene de la Baku - "Au fost si cateva rateuri. Au fost lucruri ok insa au fost si rezultate sub asteptari". Sportivii s-au plans ca valoarea premiilor primite de la CSA a fost cam mica.
6. E nemultumit de sectiile de jocuri de echipa. Bugetul unei sectii CSA e de 300-400.000 de euro. La polo da vina pe bugetul mai mare al echipei oradene.
7. I-ar aduce pe hocheisti inapoi in capitala dar nu are unde. Se bazeaza pe promisiunea referitoare la noul patinoar.
8. Vorbeste despre realizarile din ultimii 12 ani, de cand e sef la CSA - construirea bazinului de inot, refacerea salii de gimnastica, proiectul "Tara, tara, cautam campioane!", refacerea salii de scrima. Isi reproseaza rezultatele de la echipe, unde nu a mai luat de multisor un titlu national, doar Cupe ale Romaniei.
9. Proiecte de viitor - "ne-am intarit la Marketing - Relatii Publice" / "ne-am inscris in Euroliga la baschet" / "vom juca in cupele europene la polo pe apa".
10. Pronostic pentru JO de la Rio - "vom aduce 4-6 medalii". In primul rand de la scrima, spada individual si echipe, judo. Putem avea contributii la canotaj, kaiac-canoe, il avem pe Marius Berbecar [...] la atletism avem sportivi buni la 400 m si lungime fete"
------------------------
Despre problema cu FC Steaua
11. "Cea mai mare problema a mea este gestionarea relatiei cu fotbalul"