Momentan cu antrenorul sunt zvonuri. Cu jucatorii nu ai ce face, e ceva normal, nu poti sa ii tii la infinit pe toti. sunt si ei oameni, la noi in Romania se castiga maruntis fata de alte campionate. Iar unii (Tatarusanu, Tanase, Lato) sunt de ani buni de tot la noi.
Important este sa vedem strategia de veniri. Gigi a zis el ca vrea doar bani de la Steaua, dar vedeti voi, vrei bani adica vrei Champions League. Vrei Champions League automat trebuie sa faci echipa de Champions League. Deci chiar daca declaratia ca de la Steaua vrea doar bani pare una nepotrivita, in final eu cred ca o data cu profitul lui automat inseamna si ce vrem noi, adica performanta!
Cu antrenorul ideal ar fi sa ramana Reghe, sa puna bazele acum pt o noua echipa iar la anul poate sa plece (desi eu sincer in locul lui Becali m-as gandi serios sa ii fac contract 1.5-2 mil pe an si gata) iar antrenorului care ar veni la anul i-ar fi mai usor pt ca ar avea o baza de echipa.
Daca Reghe pleaca acum, noul antrenor pe langa faptul ca va fi nou la club, va avea si de construit o echipa. Greu.
Despre Hagi eu nu cred ca e atat de nebun incat sa nu isi fi dat seama ca nu are calitate de antrenor. De asemenea daca vine dupa Reghe ar avea asupra lui o presiune imensa. Mai este implicat pana la gat si in proiectul cu academia (Ok, trece afacerea pe alt nume, dar cum va fi un Steaua - Viitorul?!). Sunt aproape dispus sa pun pariu ca nu vine Hagi. Daca ar pleca Reghe, dau un nume care cred eu are ceva sanse sa vina. Mihai Teja (Machedonu). A jucat de la 6-7 ani pana la 18 la academia noastra de juniori, pt cine nu stia asta.
Dar eu in mintea mea, inca cred cu mare putere ca Reghe nu va pleca!