la CFR treaba e simpla. paszkany a investit bani doar pana a luat primul campionat. Dupa aia clubul a trait doar din ce producea. Si a produs o gramada. calificari champions, unde mai ales calificarea din 2012 le-a adus o suma enorma de bani, au vandut si pe bani buni multi jucatori (pereira, culio, traore, bastos etc). Clubul inca ar fi trait 1-2-3 ani fara probleme, dar ungurul fiind falit a scos banii de la club.
La Steaua eu vad un mare merit al lui Gigi. Nu uitati ca d-abia in sezonul trecut s-au marit premiile la europa league. in sezoanele trecute erau egale cu 0 premiile din europa league. intr-adevar din sezonul trecut chiar se castiga sume bunicele din europa league (sume bunicele pt nivelul campionatului romanesc adica 3-4-5 mil pe an). Iar premiile din 2006-2008 din grupele champions erau aproape la jumate fata de cat sunt acum.
dar in anii 2010-2011 echipa era clar pe minus. intr-adevar se mai compensa cu ce s-a castigat 2006-2008 cand am participat in grupe. dar si atunci s-au cheltuit(fara cap) sume imense. numai cand ma gandesc de 2007 cand a venit Hagi si s-au adus jucatori de multe milioane (parca vreo 10 sau cam asa).rada, golanski, szekely, plesan,zapata,Dayro moreno, emeghara, Vali badoi, parca si Marius Croitoru a costat mult, toti astia au venit pe sume de minim 1 milion (unii chiar 1.5-2).
Daca nu am fi avut un nebun ca Gigi care sa bage bani de la el, chiar si atunci cand era contestat de toata lumea, chiar si atunci cand terminam pe 4-5-6, doar simplul fapt ca suntem un brand urias nu ne-ar fi ajutat la nimic. Sa tinem cont ca la Dinamo si Rapid pe langa faptul ca au ajuns 0 ei mai au si datorii uriase la fosti jucatori, la bugetul statului etc.
Daca intram si anul asta in grupele champions (sincer imi e putin frica, dar o sa conteze mult tragerea la sorti) eu spun ca 7-8-9 ani clubul nu va avea nici o problema sa domine financiar liga1 orice s-ar intampla. Evident, atata timp cat nu se vor scoate bani de la club.